Atlatirsin insallah canim allah sabir versin ama benim coktu iste sonrada yavas yavas azalinca insan korkuyo doktor bisey yoktur diyo ama icim rahat degil acaba niye boyle olduAllah korusun insaallah oyle.dedigin gibi bi skinti ile.karsilasmam benim.daha cpk yeni ve kan.ilaci kullaniyorum.biras zaman gecsin oyle.iontrole gidicem yani bidahaki periyoda kadar biras olsun rahim kendini toparlamis olur.bekleyip gorucem bende regl zaten normalde 3gundu bnm hic fazla olmadi.suqnda zaten kanamalarim hala devam edio azar azar ..bakalim bi an once bu durumu atlatmak istiyirumm..
Ya bu fsh yuksekligi de azlik yapiyormus galiba sen hic hormonlarina baktirdin miazaliyor zamanla bence korkutma kendini bi gelio bi helmio.bak benim hala oyle artik kan gibi de degil kahve kahve lekeler gelio..bende anlamiom ama icimide huzursuz etmiorum.kontrolu bekliorum simdide ins hersey yolunda gider.
cok baktilar bnm tum tahlillerim yapildi zaten cok zor hamile.kqldim neden olmuo die cok arastirma yapildi.tek engelim cikolata kistine sahibim portakal kadar oda erimio bir turluYa bu fsh yuksekligi de azlik yapiyormus galiba sen hic hormonlarina baktirdin mi
Acaba kürtaj sonrası doktorunuz Metiler hapını verdimi ? Verdiyse ne kadar kullanmanızı tavsiye etti ?
Canım bende yaşadım kalbi durdu karnımda 3 aylıkkenMerhaba herkese , yeni üye oldum .(ilk hamileliğimdi) 15 şubatta , Bebeğimin kalbi durmuş ve gelişmeside . kürtaj olmak zorunda kaldım , kürtaj sonrası ne zaman ilişkiye girmek uygundur ? 2015 ekime kadar 1.5 ay zoretanin kullanmıştım 14 ekimdi düğünümüz , düğünden 4-5 gün öncesinden bıraktım kullanmayı , acaba düşüğe omu sebep oldu , 21 aralıktafa hamile olduğumu öğrendim
Canim benim ilk 2 adetim cok yogundu sonra iste azaldi adetimBayanlar,
Kürtaj sonrası ilk adeti yoğun ve çok gelen var mı?
Yoksa daha önceki adetlerinizle birebir aynı mı oldu?
Hımm belki benimki de öyle olur.Canim benim ilk 2 adetim cok yogundu sonra iste azaldi adetim
Aman kiz bosverde olmasin ben az oluyo diye kafama takiyorum:)Hımm belki benimki de öyle olur.
Aslında bu ay ben korunmayı bırakıyorum.gönül ister ki 9 ay olmasın ama hayırlısı olsun işte.Aman kiz bosverde olmasin ben az oluyo diye kafama takiyorum:)
Kanaman cokmu ilk ay mi canimAslında bu ay ben korunmayı bırakıyorum.gönül ister ki 9 ay olmasın ama hayırlısı olsun işte.
Kurrtajdan sonr ben 41.gun regl oldum ama sonra hep duzenli oldum 2.adet gecikmesi konusunda bilgim yok ama 1.adet gecikmesi 45 gune kadar normalMerhaba
Kurtajdan sonra 28.gunumde adetimi oldum..zaten hep duzenliydi adetlerin.2.adet gecikmesi normal mi?
Kurrtajdan sonr ben 41.gun regl oldum ama sonra hep duzenli oldum 2.adet gecikmesi konusunda bilgim yok ama 1.adet gecikmesi 45 gune kadar normal
Evet ilk gunu sayiyoruz biliyorum ben 41.gunu oldum iste sonra hic gecikmedi1.adetimi 28.gunde olmustum(kurtaj oldugumuz gunu adetin ilk gunu sayiliyormus)yani herhangi bir şaşma olmamisti..2.adetim 5gun gecikti
Canım geçmiş olsun.Merhaba bende kürtajdan sonra 28. gün adet oldum açık kırmızı ve yoğunluğu çok azdı ve üç gün kadar sürdü ikinci adetim de gecikti 6 gün geçti yani şu an 34 gün oldu ikinci adeti çok geciken var mı acaba.
Canim merhaba benim ilk 42.gun sonra hep 30.gun geldi hicde gecikmedi doktora gittinmiMerhaba bende kürtajdan sonra 28. gün adet oldum açık kırmızı ve yoğunluğu çok azdı ve üç gün kadar sürdü ikinci adetim de gecikti 6 gün geçti yani şu an 34 gün oldu ikinci adeti çok geciken var mı acaba.