Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası 3. adet sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi lavyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
Kızlar merhaba, 5 Temmuz da kürtaj oldum 9 haftalık yavrumun kalbi durduğu için... Kürtaj sonrası ağrım falan olmadı çok şükür... Kürtajdan 29 gün sonrada ilk adetimi gördüm...29 gün sonra da 2. adetimi gördüm... Bu ay yine düzenli bir şekilde 2 Ekim de lekem geldi 3 Ekim çok az kan geldi sonrasında durdu tekrar lekeye çevirdi dün gece 12 gibi de yine kan geldi pedi değiştim bu saate kadar hiçbir şey gelmedi... Hiç ağrımda yok normalde lekeden sonra kan geldiğinde ağrım olur ve kanamam başlardı... Boğazım ağrıyor 3 gündür adetimi etkiler diye ilaç bile almadım ıhlamur limon geçirmeye çalışıyorum kızlar bir sorun mu var acaba ? rahimde yapışıklık falan olabilir mi doktor 3 ay korun sonra bırakın korunmayı dedi bu adetten sonra çalışmalara başlayacaktık oysa... ne olur bilenleriniz varsa yazar mısınız ? neden böyle oldu

Ne kötü bir tesadüf.. Benim de 5 ekim kürtaj günümdü.. 12 haftalık hamileydim bende.. Geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın öncelikle.
Herhangi bir sorun yok canım merak etme.. benim de 2. adetimde öyle olmuştu sanırım havalar vs etkiliyor. Merak etme stres te yapma onlar da etkiliyor. 1-2 gün bekle hala regli gelmezse hafta başı doktora görünürsün gecikme yaşıorum kürtaj olmuştum bir ilgisi olabilir mi diye ama dediğim gibi hiç sorun yok merak etme. geçen ay bende ilk gün leke geçirdim sonra 2-3 saat kanamaya döndü sonra durdu tamamen 2 gün sonra birdaha geldi.. şuan daha tam oturmadı eski düzen onun etkileri var malesef.
Korkma

çok geçmiş olsun sizede Allahım hiçkimseye yaşatmasın... inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almak nasip olur allah razı olsun sizden... yüreğime su serptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…