• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası 2. Adet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kndmrgl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
107
88
28
29
Arkadaşlar merhaba. Ben kürtaj sonrası yaklaşık 54 gün sonra cyclo ilacını kullanarak adet oldum. İlk adetten sonra bebek için çalışmalara başlayabilirsiniz demişti doktorum. Bu ay denedik ama prodoctor isimli erken gebelik testi negatif sonuç verdi. Belirli aralıklarla iki kez yaptım. Dün adet olmam lazımdı normalde 28 günde bir olurdum olmadım. Bugün 2. Geciktiğü gün. Böyle olan var mı? Siz ne zaman hamile kalabildiniz kürtaj sonrası?

Arkadaşlar merhaba. Ben kürtaj sonrası yaklaşık 54 gün sonra cyclo ilacını kullanarak adet oldum. İlk adetten sonra bebek için çalışmalara başlayabilirsiniz demişti doktorum. Bu ay denedik ama prodoctor isimli erken gebelik testi negatif sonuç verdi. Belirli aralıklarla iki kez yaptım. Dün adet olmam lazımdı normalde 28 günde bir olurdum olmadım. Bugün 2. Geciktiğü gün. Böyle olan var mı? Siz ne zaman hamile kalabildiniz kürtaj sonrası?
İlk adetten sonra eski düzene girmesi beklenir normalde. Bana da 3 ay koruma verdi doktor, parça kaldı kist oluştu falan o yüzden uzadı. Sonrasında doğum kontrol hapı bitti ilk ay hamile kaldım

İlk adetten sonra eski düzene girmesi beklenir normalde. Bana da 3 ay koruma verdi doktor, parça kaldı kist oluştu falan o yüzden uzadı. Sonrasında doğum kontrol hapı bitti ilk ay hamile kaldım
Peki 2. Adeti siz de geç mi gördünüz? Bugün 4 gün oldu gecikme ama hala olamadım

Ben kürtaj sonrası 4 ay sonra hamile kaldım kürtajdan sonraki 3 ay düzensiz geldi reglim ve normalden uzun süruyordu

Peki sizin adet gecikmesi vb sıkıntılarınız olmuş muydu?
Tabiki ama kurtajdan değil benım ki tamemn stresten hep gecikti 35 gun 45 gun geldiği oldu yani 9 ay dedim ama 11 ayı buldu sadece 9 adet ten sonra kalabildim

Merhaba arkadaşlar ben 21 aralıkta cinsiyet öğrenmek için doktora gittiğimde bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım sonra 20 Ocak ilk adet kanaması oldu sonra 6 şubatta tekrar kanamam oldu 5 gün boyunca durmaksızın ayağı kalktığımda çok yattığımda az bir kanamaydı ve şimdi yani 23 şubatta tekrar eder kanamam var ve son günü bu normal mi ve kürtaj olalı neredeydi 60 gün oldu ne bebeğim oldu ne de kahve rengi akıntılarım kesildi bilgisi olan var mı

Test yaptınız mı bidaha

Back