• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası regl olmadan hamile kalanlar

cettochahub

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2024
7
0
1
34
Kızlar merhabalar ben 12 kasımda kürtaj oldum kanamam 10 gün sürdü doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi bu şekilde kürtaj sonrası hiç adet regl olmadan hamile kalan oldu mu acaba bilgilerinizi paylaşır mısınız konuşalım çevremde hiç kimse yok danışabileceğim ❤️

Kızlar merhabalar ben 12 kasımda kürtaj oldum kanamam 10 gün sürdü doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi bu şekilde kürtaj sonrası hiç adet regl olmadan hamile kalan oldu mu acaba bilgilerinizi paylaşır mısınız konuşalım çevremde hiç kimse yok danışabileceğim ❤️
Olabilir bnce🥰 ben kürtaj dan 2 ay sonra kalmıştım

10 12 gün kanama sürdü 35 gun sonrası regl oldum 4 5 gün sürmüştü reglim
Yaa benimde 10 gün sürdü doktorum tekrar deneyebilirsiniz deyince bizde korunmadık bende bekliyorum bakalım normalde çok düzenli olurdu adetim bakalım 10 gün sonra benimde belli olur tekrar hamile olup olmadığım 😂😂 çok stresli ve heyecanlı 🙈

Yaa benimde 10 gün sürdü doktorum tekrar deneyebilirsiniz deyince bizde korunmadık bende bekliyorum bakalım normalde çok düzenli olurdu adetim bakalım 10 gün sonra benimde belli olur tekrar hamile olup olmadığım 😂😂 çok stresli ve heyecanlı 🙈
İnşallah olur 🥰🌺

İnşallah bir şey sormak istiyorum 35 gün dediniz kanama zamanı da içinde değil mi
Hayir sonrası oldu bende ilk 1 2 ay düzensiz regl oluyo sonrası duzene biniyo 2 defa düşük yapıp kürtaj oldum ordan biliyorum

Back
X