• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamilelik

tbbgc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
75
29
38
Merhabalar,ben çatlatma iğnesi sonrası 7 mayısta hamile olduğumu öğrendim,geçen hafta dr gittiğim de 7 haftalık olduğunu düşünerek gittik kalp atışını dinleyecektik ancak 6 haftalık göründü ultrasonda ve duyamadık dr 1 hafta daha bekleyelim dedi cuma günü tekrar gittiğimde bebek gelişmemiş sağlıksız gebelik alınması lazım dedi ben de dün başka dr gittm o da bebeğin cansız olduğunu söyledi ve hemen kürtaja aldı,ben de düzensiz adet olduğu için tedirginim ya yine çatlatma iğnesi olmadan hamile kalamazsam çok üzgünüm gerçekten düzensiz adet geçiripte kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?

ben de boş gebelik sonrası kürtaj oldum ekim ayında şubattan itibaren denemeye başladık nisan sonu son adetim ve hamile oldugumu öğrendim mayısta. benim adetleirm düzenli değildi. zaman uzun geliyor biliyorum insan hemen olsun istiyor. ama zamanı gelince bugünleri unutuyorsun hiç merak etme.adetin düzensizse ovulasyonu bilemeyebilirsin. akıntı takibi ya da ovulasyon testiyle takip edersen için biraz daha rahatlar.

ben de boş gebelik sonrası kürtaj oldum ekim ayında şubattan itibaren denemeye başladık nisan sonu son adetim ve hamile oldugumu öğrendim mayısta. benim adetleirm düzenli değildi. zaman uzun geliyor biliyorum insan hemen olsun istiyor. ama zamanı gelince bugünleri unutuyorsun hiç merak etme.adetin düzensizse ovulasyonu bilemeyebilirsin. akıntı takibi ya da ovulasyon testiyle takip edersen için biraz daha rahatlar.
Sen de sağlıklı bir şekil de bebeğini kucağına alırsın inşaallah 🙏

Merhabalar,ben çatlatma iğnesi sonrası 7 mayısta hamile olduğumu öğrendim,geçen hafta dr gittiğim de 7 haftalık olduğunu düşünerek gittik kalp atışını dinleyecektik ancak 6 haftalık göründü ultrasonda ve duyamadık dr 1 hafta daha bekleyelim dedi cuma günü tekrar gittiğimde bebek gelişmemiş sağlıksız gebelik alınması lazım dedi ben de dün başka dr gittm o da bebeğin cansız olduğunu söyledi ve hemen kürtaja aldı,ben de düzensiz adet olduğu için tedirginim ya yine çatlatma iğnesi olmadan hamile kalamazsam çok üzgünüm gerçekten düzensiz adet geçiripte kürtajdan hemen sonra hamile kalan var mı?
merhaba ben 6 aylık bebeğimi kaybettikten sonra 70 gün sonra hamile kaldım. bana kan pıhtısı testi yaptır öyle bebek düşün dedi doktor folikasit verdi pıhtı tesi normal gelinde (15) gün sonra kanamalarım bitince 2 regl zamanımda hamile kaldım. Sabır ve dua inşallah tekrar hamile kalırsın

Martta kurtaj oldum, Eylül'de tekrar hamile kaldım

Merhabalar,ben çatlatma iğnesi sonrası 7 mayısta hamile olduğumu öğrendim,geçen hafta dr gittiğim de 7 haftalık olduğunu düşünerek gittik kalp atışını dinleyecektik ancak 6 haftalık göründü ultrasonda ve duyamadık dr 1 hafta daha bekleyelim dedi cuma günü tekrar gittiğimde bebek gelişmemiş sağlıksız gebelik alınması lazım dedi ben de dün başka dr gittm o da bebeğin cansız olduğunu söyledi ve hemen kürtaja aldı,ben de düzensiz adet olduğu için tedirginim ya yine çatlatma iğnesi olmadan hamile kalamazsam çok üzgünüm gerçekten düzensiz adet geçiripte kürtajdan hemen sonra hamile kalan var

27 Nisan kürtaj oldum 30 gün sonra herşey yolunda mı diye kontrole gittim hamileymisim.su an 6+3 kanama ve düşük riski sebebiyle hastanede yatıyorum . Yarın kese bozulduysa kürtaja alicaklar 😔

27 Nisan kürtaj oldum 30 gün sonra herşey yolunda mı diye kontrole gittim hamileymisim.su an 6+3 kanama ve düşük riski sebebiyle hastanede yatıyorum . Yarın kese bozulduysa kürtaja alicaklar 😔
Umarim saglikla devam eder moralinizi bozmayin o bebegin nasibi varsa zaten sizi birakmaz 😊

Sen de sağlıklı bir şekil de bebeğini kucağına alırsın inşaallahanamam azaldı her şey kese ye bağlı yarın doktor tekrar bakacak 🙏

Umarim saglikla devam eder moralinizi bozmayin o bebegin nasibi varsa zaten sizi birakmaz 😊
Kanamam baya azaldı peceteye geliyor sadece.doktor yarın keseye bakicak umutlarım iki dudağın arasında 🙏

İnşaallah sağlıklı haberler alırsınız bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim yardımcınız olsun 🙏

Canım kanama alanım yok artık.2 günde 1 iğne ve günde 4 adet progestan kullanıyorum. Benim farklı bir sorunum var .rahim kalp şeklinde ve perde var .bebek iyi tutunmuş fakat rahmin bir kısmı gelişmediği için ciddi düşük riski yaratıyormuş. Yatmaya devam ediyorum

Canım kanama alanım yok artık.2 günde 1 iğne ve günde 4 adet progestan kullanıyorum. Benim farklı bir sorunum var .rahim kalp şeklinde ve perde var .bebek iyi tutunmuş fakat rahmin bir kısmı gelişmediği için ciddi düşük riski yaratıyormuş. Yatmaya devam ediyorum
Benim de kanamam olsu ve durdu kalp atışları tok dediler hemen kürtaja alacaklardı yaptırmadım 5 mm bebek 10 mm kadar bekleyelim dedi doktor 6+3 olmaması normalmi çok korkuyorum diğerinde kürtaj oldum bu olsun istemiyorum

Canım ben muayneye gittiğimde orada bir kız vardı 7.haftada kalp atışı duymamış.doktor normal demiş bazılarında geç duyuluyormus. İns seninki de öyledir 🙏bende 2.bir kürtajdan çok korkuyorum psikolojik olarak da yıprandım Allah yardımcımız olsun ins🙏

merhaba ben 6 aylık bebeğimi kaybettikten sonra 70 gün sonra hamile kaldım. bana kan pıhtısı testi yaptır öyle bebek düşün dedi doktor folikasit verdi pıhtı tesi normal gelinde (15) gün sonra kanamalarım bitince 2 regl zamanımda hamile kaldım. Sabır ve dua inşallah tekrar hamile kalırsın
Bende yeni 22 eylülde 4 aylık bebeğimi kaybettim normal doğum yaptırdılar sonra kürtaj yaptılar
O an çektiğim acılar ve bebeğimi kaybettiğim için hiç istemiyordum
Ama 5 gün oluyor bugün sanki istiyorum onun acısını anca yeni bir bebek geçirir
Şuan az kanamam var çok değil
Nasıl bir yol izlemeliyim doktorlar 3 ay dedi ama o zaman kadar sabır edermişim bilmiyorum sizede çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın kimseye

Bende yeni 22 eylülde 4 aylık bebeğimi kaybettim normal doğum yaptırdılar sonra kürtaj yaptılar
O an çektiğim acılar ve bebeğimi kaybettiğim için hiç istemiyordum
Ama 5 gün oluyor bugün sanki istiyorum onun acısını anca yeni bir bebek geçirir
Şuan az kanamam var çok değil
Nasıl bir yol izlemeliyim doktorlar 3 ay dedi ama o zaman kadar sabır edermişim bilmiyorum sizede çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın kimseye
iyi bir doktora git durumunu anlat ben o şekilde izledim koronadan kaybedince kan pıhtı testi yaptılar sonuçu bekle ondan sonra düşün dedi. sonuç güzel gelince ilk yumurtlama dönemimde gebe kaldım şu an 18 günlük oldu ablası ellerinden öper allah sana da nasip etsin. morel ve istek önemli eşinle birlikte kafanızı dağıtın stresten uzak yaşayın allah nasip edecektir.

merhaba ben 6 aylık bebeğimi kaybettikten sonra 70 gün sonra hamile kaldım. bana kan pıhtısı testi yaptır öyle bebek düşün dedi doktor folikasit verdi pıhtı tesi normal gelinde (15) gün sonra kanamalarım bitince 2 regl zamanımda hamile kaldım. Sabır ve dua inşallah tekrar hamile kalırsı

Back
X