• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası dönem

eseseses2411

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
8
3
1
28
arkadaşlar merhaba 29 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım. 23 ocakta ilk adetimi gördüm doktor hamile kalabilirsin dedi ve korunmadık şubat 17 sinde erken gebelik testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Hala 2inci adetimi olmadım acaba tekrar test alıp yapmalımıyım yoksa adet düzensizliği mi bu durumu yaşayan var mı ?

arkadaşlar merhaba 29 aralıkta kürtaj olmak zorunda kaldım. 23 ocakta ilk adetimi gördüm doktor hamile kalabilirsin dedi ve korunmadık şubat 17 sinde erken gebelik testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Hala 2inci adetimi olmadım acaba tekrar test alıp yapmalımıyım yoksa adet düzensizliği mi bu durumu yaşayan var mı ?
Malesef kürtaj sonrası adet düzensizliği olabiliyor üç aya kadar çok beklemeden umarım sağlıkla gebe kalabiliriz🤲

Malesef kürtaj sonrası adet düzensizliği olabiliyor üç aya kadar çok beklemeden umarım sağlıkla gebe kalabiliriz🤲
Bugun yeniden eczaneden herhangi bir marka test alıp sabah ilk idrarımla testi yaptım sonuç bu sizce nedir hala adet görmedim

Eklentiler

• 49232FC2-3A98-4E32-B953-5B0CCB64BEB8.png
    49232FC2-3A98-4E32-B953-5B0CCB64BEB8.png
    720 KB · Görüntüleme: 81
Kaç dakika da çıktı sonuç bence hamilesin 🌺🥰
Yaklaşık 20 saniye sonra çektim bu fotoğrafı . İnşallah öyleyimdir ilk gebeliğimde de aynı bu şekilde bir silik iz vardı inşallah bu sefer sağlıkla hamileliğim devam eder , Allah isteyen her anneye bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🙏

Yaklaşık 20 saniye sonra çektim bu fotoğrafı . İnşallah öyleyimdir ilk gebeliğimde de aynı bu şekilde bir silik iz vardı inşallah bu sefer sağlıkla hamileliğim devam eder , Allah isteyen her anneye bu mutluluğu yaşatsın inşallah 🙏
Amin canım inşallah bende ekim ayında kürtaj olmuştum bu ay hamileliğimi öğrendim inşallah hepimiz için sağlıkla ilerler bu sefer 🥰

Bn
Bende aynı durumdayım benimde 17 Aralık'ta düşük oldu. İlk ay adet oldum az iki aydır adet olmadım. Anlamadım ilk defa böyle oluyor. Geçen senede kürtaj olmuştum. Ozaman hiç böyle sorunla karşılaşmadım.

Merhabalar. 2,5 ay once kurtaj oldum. 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu. Agri akinti vs bunlar normal seyretti gecti. Fakat gaz sorunum hala gecmedi :KK43: asiri gazli bagirsaklarim surekli basina gelen oldu mu acaba

Back