• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası beta hcg değeri

wwinky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
80
67
3
28
merhabalar 11 haftalık hamileydim ve 28.12.23 de kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışlarının 9. haftada durduğunu öğrendim ve kürtaj olmak durumunda kaldım. başarılı bir kürtajdı 1 gün kanamam oldu sadece. kürtajdan sonra kontrole 1 hafta sonra gittim doktorum rahimin temizlendiğini sorun olmadığını istediğim zaman yeniden gebelik düşünebileceğimi söyledi ama beta hcg bakılmadı. kürtajdan 10-12 gün sonra yumurtlama oldu ve çatladı . 18.01.24 de yani dün şüphe üzerine kan testi verdim ve beta hcg 15.6 çıktı. erken gebelik idrar testlerinde de silik çizgi çıkıyor. hala kürtajın etkisinde miyimdir yoksa yeni bir gebelik yaşayan var mıdır ?

betan sıfırlanmamış olabilir canım benim kürtaj sonrası regl oldum bitti kontrole gittim beta 4 küsür cıkmıştı yani 33 gün gecmişti hala sıfırlanmamıştı tabi kimisi regl görmeden hamilede kalabiliyor bir gün sonra tekrar baktır artış varmı diye

betan sıfırlanmamış olabilir canım benim kürtaj sonrası regl oldum bitti kontrole gittim beta 4 küsür cıkmıştı yani 33 gün gecmişti hala sıfırlanmamıştı tabi kimisi regl görmeden hamilede kalabiliyor bir gün sonra tekrar baktır artış varmı diye
aynen bi kan testi daha vermeliyim sanırım :)

aynen canım baktır bi daha evde testler lede koyulaşma oluyormu takip te edebilirsin
yumurtlama zamanı yaptığım gebelik testlerinde ikinci çizgi kaybolmuş gibiydi. şimdi yaptığım testlerde çok silik ikinci çizgi beliriyor

yumurtlama zamanı yaptığım gebelik testlerinde ikinci çizgi kaybolmuş gibiydi. şimdi yaptığım testlerde çok silik ikinci çizgi beliriyor
o zaman tekrar en garanti kan testi artış varsa hamilelik vardır herşey gönlünce olsun benim de kürtaj sonrası 3 ay oluyor hala bişey yok zaten ilkide 1 yıl sonra olmuştu Allahtan umut kesilmez

o zaman tekrar en garanti kan testi artış varsa hamilelik vardır herşey gönlünce olsun benim de kürtaj sonrası 3 ay oluyor hala bişey yok zaten ilkide 1 yıl sonra olmuştu Allahtan umut kesilmez
bende de pcos var 6-7 aydan sonra hamile kalmıştım. her şeyde yolundaydı ama abimi kaybettim ondan 6 gün sonrasında da bebeğin kalbi durmuş belki de kalbi dayanmadı hasta olabilirdi bebek dedi doktorum. umarım her şey güzel olur artık hepimiz için :)

bende de pcos var 6-7 aydan sonra hamile kalmıştım. her şeyde yolundaydı ama abimi kaybettim ondan 6 gün sonrasında da bebeğin kalbi durmuş belki de kalbi dayanmadı hasta olabilirdi bebek dedi doktorum. umarım her şey güzel olur artık hepimiz için :)
Her şerde bi hayır vardır derler benimde baş gebelik dendi yani çocuk oluşmamış hiç 8 haftaya kadar bekledik ama sonuç değişmedi ama işte cok şükür demekki hamile kalabiliyorum diye kendimi teselli ediyorum yıne olur diye umutluyum rabbim bize sağlıklı hamilelikler nasip etsin abinizede üzüldüm başınız sağolsun o üzüntü yüzünden öyle oldugunu düşünme demekki sağlıklı degildiki öyle oldu yoksa insanların başına ne sıkıntılar geliyor bir şeyin olacagı varsa ne yapsan boş yinede olur

Her şerde bi hayır vardır derler benimde baş gebelik dendi yani çocuk oluşmamış hiç 8 haftaya kadar bekledik ama sonuç değişmedi ama işte cok şükür demekki hamile kalabiliyorum diye kendimi teselli ediyorum yıne olur diye umutluyum rabbim bize sağlıklı hamilelikler nasip etsin abinizede üzüldüm başınız sağolsun o üzüntü yüzünden öyle oldugunu düşünme demekki sağlıklı degildiki öyle oldu yoksa insanların başına ne sıkıntılar geliyor bir şeyin olacagı varsa ne yapsan boş yinede olur
haklısınız her şeyin hayırlısı :)

Geçmiş olsun siz kürtajdan sonra kaç günde regl oldunuz bende aralık 15 de oldum hala olmadım

Geçmiş olsun siz kürtajdan sonra kaç günde regl oldunuz bende aralık 15 de oldum hala olmadım
ilk adet 28 gün sonra geldi ikincisi 30 gün bu son adette 25 gün normalde 25-27 arası olurdum son adette düzene girdi

Anladım canım inş rabbim en kısa zamanda yeniden evlat sevincimizi yaşamayı nasip etsin 🤲🫠
amin canım tşk ederim rabbim isteyen herkese versin umarım en kısa sürede güzel haberi tekrar alırız 🙏

28 aralıkta 20-22 gün falan oluyor
Ben 15 aralıkta oldum 34 gün oldu benm hala olmadım bugün betaya baktırdım 3 çıktı olurum heralde bir kaç güne diye düşünüyorum inş bir sorun olmaz hemen adet olur yolumuza bakarız

dünkü betam 15,6 ydı bugün 12,9 olmuş hamile değilim düşük sonrası anca sıfırlanacak sanırım

Ben 15 aralıkta oldum 34 gün oldu benm hala olmadım bugün betaya baktırdım 3 çıktı olurum heralde bir kaç güne diye düşünüyorum inş bir sorun olmaz hemen adet olur yolumuza bakarız
kürtaj sonrası ilk adetin gelmesi 40-45 günü bulabiliyormuş. vucut ancak kendine geliyor belki de. bende pcosta var ne zaman adet olurum bilemiyorum

Back