Benımde çok ufak vardı ama düşürdüm cytotec verildi mi ?Bir hafta önce kürtaj oldum şuan içerde pıhtı bişey varmış düşmez ise tekrsr kürtaj olmam gerekiyor bunu yaşayan var mı
Ben kürtaj olmuştum haftam büyüktü kürtajdan sonra ultrasonda bakınca kan pıhtısı gibi gördüler bu ilacı verdiler kan pıhtısı düşürüyordum zaten kanamam uzun sürdü çok şükür regl oldumHayır hicbisey vermedi
Kaç haftalikti benim on olcakti kalbi durduğu için bebeği aldılarBen kürtaj olmuştum haftam büyüktü kürtajdan sonra ultrasonda bakınca kan pıhtısı gibi gördüler bu ilacı verdiler kan pıhtısı düşürüyordum zaten kanamam uzun sürdü çok şükür regl oldum
Çok teşekkür ederim içinde parça kaldığı için mi tekrar kürtaj oldunben yasadim ayni durumu 7 yil kadar once. 1 hafta arayla 2 kurtaj oldum.
2.kurtajda genel anesteziyi uygun gormedi doktor daha 1 hafta once anestezi aldigim icin. onun disinda ekstra bi problemim olmadi bu durumdan kaynakli.
2ay sonra da isteyerek tekrar hamile kaldim.
cok gecmis olsun.kolaylikla atlatirsiniz umarim.
Şuan beta benimde yüksek bir hafta oldu kürtaj olalı şuan yüksek dedi bir hafta son gel dedi bakalım bende dört gün sonra gidicem anlamadım kiValla benim dusurmeye calisti doktor bakti ki kan degerlerim yani beta hcg dusmuyor kurtaja aldi. Pihti falan olustu mu bilmem de bunu o an hastanede anlayamiyorlar mi?
parca kalmamisti aslinda ama kurtaj sonrasi atmam gereken kani atamadigim icin pihtilasmis ve normal yolla ya da ilacla atamadim.o yuzden 2.kurtaj oldu.Çok teşekkür ederim içinde parça kaldığı için mi tekrar kürtaj oldun
Bend eolac istedim ama yokndediMerhaba, ben kurtajdan sonra adet olamayinca kontrole gitmistim o zaman pihti olustugu gorulmustu, duphaston kullandim adet oldum. Adet bitince kontrole gittigimde pihti kaybolmustu.
Benimde şuan. Beta değeri yüksek çıkıyor birde rahimde gölgelik var dedi yani artık pıhtı mi yoksa kurtajda parça mi kaldı bilemedi doktor ama ultrasonda rest materyali izlenmemistir diyor anlamadım kiparca kalmamisti aslinda ama kurtaj sonrasi atmam gereken kani atamadigim icin pihtilasmis ve normal yolla ya da ilacla atamadim.o yuzden 2.kurtaj oldu.
Valla ben de kürtaj oldum 2 ay oldu adet olmamıştım tarlısal kullandım söktürücü ilacın bittiğin gün doktora gittim pıhtı var içerde dedi sonra alttan bakarken ilaç sayesinde adet oldum adetten sonra gel dedi düşmesi lazım hem betahcg hem pıhtı sonra gitttşm pıhtı düşmüş ama beta 15 duruyor rahim temiz dediBir hafta önce kürtaj oldum şuan içerde pıhtı bişey varmış düşmez ise tekrsr kürtaj olmam gerekiyor bunu yaşayan var mı
Kürtaj sonrası kanama oldu mu peki benim biraz kanama var ama pihtida var dedi doktor şuan 8gun oldu kürtaj olalı hemen tekrar kürtaja alicak galiba ilacı yokmu dedim malesef ya düşer yada ialınacak dediValla ben de kürtaj oldum 2 ay oldu adet olmamıştım tarlısal kullandım söktürücü ilacın bittiğin gün doktora gittim pıhtı var içerde dedi sonra alttan bakarken ilaç sayesinde adet oldum adetten sonra gel dedi düşmesi lazım hem betahcg hem pıhtı sonra gitttşm pıhtı düşmüş ama beta 15 duruyor rahim temiz dedi
İlacı söktürücüKürtaj sonrası kanama oldu mu peki benim biraz kanama var ama pihtida var dedi doktor şuan 8gun oldu kürtaj olalı hemen tekrar kürtaja alicak galiba ilacı yokmu dedim malesef ya düşer yada ialınacak dedi
O doktor kimse içerde parça bırakmış pisliğini temizliyor 8 gündür kanama varsa parça varsa tam temizlemişİlacı söktürücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?