Kürtaj sonra adet olmama ve birlesmede kanama

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
28
Avusturya
Benim bir sorunum var. Ocak ayinda malesef 7 haftalik bebegimi kaybettim ve kürtaj oldum. Ondan sonra adet olmadim ve doktorum bana 2 ay sonra 10 gün kullanmam gerektigini söyledigi bir hap verdi. Onu kullandiktan sonra 2-3 gün hafif bir kanamam oldu ve bitti. Ardindan yine 2-3 ay hic adet görmedim ve bunun üzerine dogum kontrol hapini ictim bir ay. 7 günlük arada nerdeyse 14 gün boyunca adet gördüm ve su an ikinci ayimdayim ve hapi 7 gün sonra tekrar kullanmaya basladim. Bu arada her cinsellikte kanamam oluyor ve hemen kesiliyor. Bir de cinsellik sirasinda karnim agrimaya basliyor. Bunun sebebi ne olabilir? Daha önce de hormon bozuklugu ve adet düzensizligi yüzünden 4-5 sene dogum kontrol hapi kullaniyordum ve cocuk istegi olunca hapi biraktim 2 ay normal adet gördüm ve 3üncü ayda hamile kalmistim. Kafam cok karisik ve kötü birsey var mi diye korkuyorum. Cuma günü kadin doktorumda randevum var ama cok korkuyorum gercekten de. Bir an önce de cocuk sahibi olmak istiyoruz ama bu sekilde nasil olacak bilmiyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…