Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben iki kez düşük yaptım kürtajsız canım..birincisinde ilk iki gün çok aşırı kanamam ve sancım oldu bir kere ağrı kesici almak zorunda kaldım..adet olmuş oldum 6 gün sürdü sonra kesildi bir aylıktı çünkü..ikinci düşük çok zor oldu bir buçuk aylıktı aşırı kanama ve aşırı sancı oldu iki ağrı kesici üst üste içmek zorunda kaldım..doktora gittiğimde parça vardı kürtaj olmak istemiyorum korkuyorum dedim üç günlük bir hap verdi..üç gün sonunda minicik bir parça vardı onu çok ufak bir operasyonla aldı sonra kanamam bitti..nokta kadar parça kalsa şakır şakır kanama yapar dedi doktor ki öyleydi bende..Kızlar ben düşük yapıyorum kürtaj olmak istemiyorum kaç günde bebeğiniz düştü toparlandınız
ilk düşükten sonra korunmama gerek görmedi doktor..inofolic başladım hemen..bir buçuk ay sonra tekrar kalmışım canımÇok sağolun cevabınız için allah kucağınızı boş bırakmasın peki ilk düşükten ne kadar süre sonra tekrar gebe kaldınız ve düşük sebepleriniz nelerdi ben pcosluyum şu an tam düşmedi kahve kırmızı lekelerini var üç gündür ama giderek artıyor yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
Peki ikinci düşükten sonra korundunuz mu benim sancılarım var kan değerim 25 e düşmüş doktor vücut kendini on günde toparlar dedi bakalım artık ister istemez insan kaygılanıyor allah kucağımızı boş bırakmasınilk düşükten sonra korunmama gerek görmedi doktor..inofolic başladım hemen..bir buçuk ay sonra tekrar kalmışım canım
doktor 6 ay içinde iki düşük olduğu için üç ay korun dedi.ikinci ayda bırakacaktım ama diş problemim çıktı ayın birinde dişimi halledip korunmayı bırakacağım tam üç ay dolmuş olacakPeki ikinci düşükten sonra korundunuz mu benim sancılarım var kan değerim 25 e düşmüş doktor vücut kendini on günde toparlar dedi bakalım artık ister istemez insan kaygılanıyor allah kucağımızı boş bırakmasın
Düşük sebebin araştırıldı mı ilk düşükten sonra korundun mudoktor 6 ay içinde iki düşük olduğu için üç ay korun dedi.ikinci ayda bırakacaktım ama diş problemim çıktı ayın birinde dişimi halledip korunmayı bırakacağım tam üç ay dolmuş olacak
ilk düşükten sonra doktor korunmaya gerek görmedi bir aylıktı ondan sanırım. korunmadım bir buçuk ay sonra hamile kalmışım..oda düşük olunca kromozom ve pıhtılaşma testi verdim eşimle.kromozomda problem çıkmadı..pıhtılaşma hafif çıktı..doktor pıhtılaşmadan dolayı olmadığını düşündüğünü söyledi ama yine de coraspirin ve inofolic başlattı yanıma gelirken bu sonuçlarını muhakkak getir dedi. bakalım ne olacak :)Düşük sebebin araştırıldı mı ilk düşükten sonra korundun mu
Hayırlısı olsun inşallah bi dahakini sana bağışlar rabbim. Peki bthcg aç günde düştü bhcg düştükten sonra mı gebe kaldınilk düşükten sonra doktor korunmaya gerek görmedi bir aylıktı ondan sanırım. korunmadım bir buçuk ay sonra hamile kalmışım..oda düşük olunca kromozom ve pıhtılaşma testi verdim eşimle.kromozomda problem çıkmadı..pıhtılaşma hafif çıktı..doktor pıhtılaşmadan dolayı olmadığını düşündüğünü söyledi ama yine de coraspirin ve inofolic başlattı yanıma gelirken bu sonuçlarını muhakkak getir dedi. bakalım ne olacak :)
ilk düşükten sonra doktor korunmaya gerek görmedi bir aylıktı ondan sanırım. korunmadım bir buçuk ay sonra hamile kalmışım..oda düşük olunca kromozom ve pıhtılaşma testi verdim eşimle.kromozomda problem çıkmadı..pıhtılaşma hafif çıktı..doktor pıhtılaşmadan dolayı olmadığını düşündüğünü söyledi ama yine de coraspirin ve inofolic başlattı yanıma gelirken bu sonuçlarını muhakkak getir dedi. bakalım ne olacak :)Düşük sebebin araştırıldı mı ilk düşükten sonra korundun mu
beta değerim en son 100 e düşmüştü doktorum her ihtimale karşı bir hafta sonra birdaha kan ver dedi ama şartlar izin vermedi.zaten beta en son 900 falanı görmüştü daha yükselmemişti..ikinci gebeliğimde beta 13000 falandı ama ondada sıfırlandığına bakmadım hiç..Hayırlısı olsun inşallah bi dahakini sana bağışlar rabbim. Peki bthcg aç günde düştü bhcg düştükten sonra mı gebe kaldın
Allah bi daha yaşatmasınbeta değerim en son 100 e düşmüştü doktorum her ihtimale karşı bir hafta sonra birdaha kan ver dedi ama şartlar izin vermedi.zaten beta en son 900 falanı görmüştü daha yükselmemişti..ikinci gebeliğimde beta 13000 falandı ama ondada sıfırlandığına bakmadım hiç..
amin canım inşallah seneye bu zamanlar bebeklerimiz hayırlısıyla kucağımızda olur :)Allah bi daha yaşatmasın
Ay inşallah ya Allah kucağımızı boş bırakmasın ne zormuş çocuk sahibi olmakamin canım inşallah seneye bu zamanlar bebeklerimiz hayırlısıyla kucağımızda olur :)