• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj oldum

canım kürtajdan sonra bir müddet akıntının olması normal bişey bebeğin büyüküğüne göre 1 aya kadar kan akıntı olabilir enfeksiyon varsada onunla ilgisi yoktur bu zmanlarda çok dikkat etmelisin özellikle temizliğe bir müddette ara verseniz dah iyi olur çabuk iyleşmen açısından ve üşütmemen gerekir

canım kürtajdan sonra bir müddet akıntının olması normal bişey bebeğin büyüküğüne göre 1 aya kadar kan akıntı olabilir enfeksiyon varsada onunla ilgisi yoktur bu zmanlarda çok dikkat etmelisin özellikle temizliğe bir müddette ara verseniz dah iyi olur çabuk iyleşmen açısından ve üşütmemen gerekir

tatlım cok tesekkur ederım. ole olunca acaba enfeksıyonmu kaptım dıe dusundum.

kızlar doktoruma danısmadan once sızlerın fıkrını alıyım dedım . kürtajdan 1hafta sonra cınsel ılskı yasadım ve kurtaj oldugumun 2. haftası kahverengı akıntı geldı sızce enfeksıyonmu kaptım? doktora gıtmek ıcın 1hafta beklıyımmı.

bence doktora git belki o işlemle ilgili eksik veya hatalı birşeyler vardır.ihmal etme derim ben

Back