N ncygny Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 87 23 88 34 24 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ncygny #1 Sevgili arkadaşlarım 9 ekimde bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ve 8 kasımda ilk adetim oldu iki gundur de lekelenme oluyor anlamadım adet mi oldum bu durumda olan var mı cok endiseliyim
Sevgili arkadaşlarım 9 ekimde bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ve 8 kasımda ilk adetim oldu iki gundur de lekelenme oluyor anlamadım adet mi oldum bu durumda olan var mı cok endiseliyim
miramiram Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2016 411 387 33 39 22 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ncygny #2 kimse yazmamis yil gecmis hatta spor yaptim 53.gunde karin agrisiyla kan geldi. adete daha bir hafta var erken mi bilmem ama erken olan cok duymustum duzensizlikler cok normal
kimse yazmamis yil gecmis hatta spor yaptim 53.gunde karin agrisiyla kan geldi. adete daha bir hafta var erken mi bilmem ama erken olan cok duymustum duzensizlikler cok normal
Busra___mustafa___ ÇOK ŞÜKÜR Kayıtlı Üye 5 Şubat 2016 1.300 525 73 27 24 Nisan 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ncygny #3 miramiram .!.: kimse yazmamis yil gecmis hatta spor yaptim 53.gunde karin agrisiyla kan geldi. adete daha bir hafta var erken mi bilmem ama erken olan cok duymustum duzensizlikler cok normal Genişletmek için tıkla... Bnde düşükten sonra iki gün erken geldi ve az az geldi
miramiram .!.: kimse yazmamis yil gecmis hatta spor yaptim 53.gunde karin agrisiyla kan geldi. adete daha bir hafta var erken mi bilmem ama erken olan cok duymustum duzensizlikler cok normal Genişletmek için tıkla... Bnde düşükten sonra iki gün erken geldi ve az az geldi