T tcetveli Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 2.188 302 18 Mayıs 2015 Konu Sahibi tcetveli #1 Arkadaşlar benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti aranızda kürtaj olan varmı ne kadar süre sonra tekrar gebe kaldiniz ben 41.gün adet oldum bu normalmi lutfennnnnn yardım edin
Arkadaşlar benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti aranızda kürtaj olan varmı ne kadar süre sonra tekrar gebe kaldiniz ben 41.gün adet oldum bu normalmi lutfennnnnn yardım edin
H hermess Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 134 15 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi tcetveli #2 Kişiye göre değişiklik gösterir bu benimde düşük ve kurtaj oldu tabi eşimin desteğiyle çok şükür iyiyim. Canım hemen hamile kalınır tekrar yani korkma
Kişiye göre değişiklik gösterir bu benimde düşük ve kurtaj oldu tabi eşimin desteğiyle çok şükür iyiyim. Canım hemen hamile kalınır tekrar yani korkma
T tcetveli Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 2.188 302 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi tcetveli #3 hermess .!.: Kişiye göre değişiklik gösterir bu benimde düşük ve kurtaj oldu tabi eşimin desteğiyle çok şükür iyiyim. Canım hemen hamile kalınır tekrar yani korkma Genişletmek için tıkla... seninde hormonlarında bir değişiklik oldumu benim adet miktarım değişti mesela yardım et akıl ver nolur o kadar pişmanımkiii bi abla olarak yol göster
hermess .!.: Kişiye göre değişiklik gösterir bu benimde düşük ve kurtaj oldu tabi eşimin desteğiyle çok şükür iyiyim. Canım hemen hamile kalınır tekrar yani korkma Genişletmek için tıkla... seninde hormonlarında bir değişiklik oldumu benim adet miktarım değişti mesela yardım et akıl ver nolur o kadar pişmanımkiii bi abla olarak yol göster
H hermess Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 134 15 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi tcetveli #4 Canım tabi elimden geldiği kadar yardimci olurum
H hermess Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 134 15 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi tcetveli #5 Tabiki vücudun bu olaydan sonra degisiklik gösteriyor korkma sakın. Benimde adetim duzensizlesti akıntı min rengi kıvamı yoğunluğu değişti
Tabiki vücudun bu olaydan sonra degisiklik gösteriyor korkma sakın. Benimde adetim duzensizlesti akıntı min rengi kıvamı yoğunluğu değişti
H hermess Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2014 134 15 28 Mayıs 2015 Konu Sahibi tcetveli #6 Bu arada özelden yazarsan daha çabuk cevap verebilirim canım çünkü maile düşüyor