Kürtaj olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba kizlaar bi sorum olacakti !!!
ben yaklasik bir ay once kurtaj oldum ve hala adet olmadim !!!
acaba kurtas olupta ne keder sonra adet oldunuz bilen ve yardimci olanlar cevaplarinizi bekliyorum!!!!!

canim kurtaj olmadim ama sunu biliyorum:kurtajdan sonra 14. gun yumurtlama ve tam bir ay sonrada regl oluyormus!!sende yakinda olursun yada yeniden hamilesindir )

mehayciiim insallah derim ama bugun biraz kasik agrilarim basladi az oncede tuvalete gittim cooook acik pembe yokla var arasinda bi akinti geldi acaba adetmidirki!!!!!

bence basliyor canim sakin ol dusunmemeye calis dusunursen gecikebilir!!bende dusuk yaptim 10 gun once kanamam devam ediyor azalacagina hizlandi parca kaldi diye korkuyorum kurtajdan korkuyorum cunku bazen bayiltmadan yapiyorlarmis (

canim neden kurtaj olmustun sen tedaviyle hamile kalmamismiydin??:uhm:

:çok üzgünüm:mehayciiim canim kiyamam yaa neden oldu dusugun benim bebegin iki aylikken kalbi durmustu yani mecburi ama dayanilmaz sanciydii yedi bitirdi beni evet canim hakliymissin adet oluyorum galiba!!!
ama coooook ac hic hizlanmadi yaaa!!!
yapisiklik mi var acabaaa

:teselli:sakin korkma o senin istegine bagli!!!
olurmu canim oyle bayiltmadan yok yok sen israrla de yapmalari lazim ama kanamam benim hemen kesilmisti senin neden oyle oldu canim yaa neyse uzulme gecer

canim benim 9. haftada kesede bebegi goremediler sanirim ultrasonda gorulecek buyukluge gelmeden ôlmus bebek bos gebelik tanisiyla dusuk hapi verdiler boyle dusuk yaptim ama kanama ve parcalar hala geliyor cok agrim var iki gundur bugun sanirim acil yolu gorundu bana(

ilk gun az olur ikinci gun cogalir canim korkma yapisiklik yoktur!!!

aaaaaaaaa mehayciiim ayni olay bendede oldu aynen dokuzuncu haftada bebegi goremediler ama kese var di vajinal muayeneyle baktilar bebek 7 haftalikken olmus ve buyumesi durmus ama benim ki cook inatciymis hapla falan dusmedi mecbur kurtaj gerekti

geçmiş olsun asya bende boş gebelik yüzünden kürtaj oldum ben kürtaj olduğum günden tam 4 hafta sonra adet oldum ama geç olanlarda oluyo...sağlıklı günler canım....

geçmiş olsun asya bende boş gebelik yüzünden kürtaj oldum ben kürtaj olduğum günden tam 4 hafta sonra adet oldum ama geç olanlarda oluyo...sağlıklı günler canım....

sagol canim benim allah bidaha yasatmasin hepimize oldu kis bugun geldi cok sukur:dance:

merhaba
bende 6.5 haftalıkken mayıs ayında kürtaj oldum. kalbi hiç atmadı, hiç duyamadım kalp atışlarını. İlk hamileliğimdi, çok üzüldüm. İnşallah Allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.

Bu arada çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

amin canim hepimiz insallah sen kac yillik evlisin ne zamandan beri bebek istiyorsun??

3 yıllık evliyim ilk yıl korunduk sonradan bıraktım ama adet düzensizliğim başladı ilaç kullandım sonrada mart ayında hamile kaldım sonuç malum, şimdi de tekrar doktora gitmeye başladım, problem yok diyor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…