- 4 Şubat 2023
- 41
- 5
- 28
- Konu Sahibi Mervetan01
Merhaba kızlar kürtaj düşük sonrası kaç ayda hamile kaldınız ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürtajın büyüklüğüne göre 6 ay ideal diyorlar ben bir yılda anca toparladim kendimi yeni denemeye başladık nasip bakalımMerhaba kızlar kürtaj düşük sonrası kaç ayda hamile kaldınız ??
Ben kürtaj sonrası ilk yumurtlamada denedim pozitif olursa size haber veririmMerhaba kızlar kürtaj düşük sonrası kaç ayda hamile kaldınız ??
1.aydan sonra denemeye başladım hala kalmadım şuan şüphelerim var ağustos ayında kürtaj oldumMerhaba kızlar kürtaj düşük sonrası kaç ayda hamile kaldınız
Nasıl şüpheler regli gecikmesi gibimi1.aydan sonra denemeye başladım hala kalmadım şuan şüphelerim var ağustos ayında kürtaj oldum
Kasık ağrısı gibi bata 3 gün var ovulasyon pik çıktı sürekli gazım var ile hamilelikte de olmuştuNasıl şüpheler regli gecikmesi gibimi
Benimde kürtajdan sonra ilk yumurtlamam la deneme oldu bebeede suan kasık agrısı var gögüs agrısı ve dört gün gecti bekliyorumKasık ağrısı gibi bata 3 gün var ovulasyon pik çıktı sürekli gazım var ile hamilelikte de olmuştu
Test yapmadınız mıBenimde kürtajdan sonra ilk yumurtlamam la deneme oldu bebeede suan kasık agrısı var gögüs agrısı ve dört gün gecti bekliyorum
Hayır yapmadım 40 günü bulsun istiyorumTest yapmadınız mı
Tabii siz bilirsiniz ama şüpheleriniz varsa o kadar beklemeye gerek yok benceHayır yapmadım 40 günü bulsun istiyorum
Aslında yaptım silik bi cizgi cıktı ama hala ilk gebelikteki hormonların etkisimi bilmiyorum sonuc ne olursa burdan yazarımTabii siz bilirsiniz ama şüpheleriniz varsa o kadar beklemeye gerek yok bence
Eşimde doktor o bakmıştı ben bakmamıştım hiç oyuzden bilmiyorumİlk gebelikte beta ne kadar yükselmişti
AnladımEşimde doktor o bakmıştı ben bakmamıştım hiç oyuzden bilmiyorum