Gebeliğe Hazırlık Kürtaj olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Detas09

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
157
49
18
27
Kizlar 43 gün oldu kürtaj olalı ve adet olmadım siz ne zaman oldunuz normalde duzenlidir adetlerim ve diger dusugumde 1ayda oldum

ben 3 kez gelişim durması sebebi ile kurtaj oldum. kurtajdan olduğum gün adetin ilk günü gibi oluyor 3ünde de aynı oldu. 5 adet kanaması gibi kanama 28 gün sonrada adet oldum. bende böyle oldu ama doktor bu süreç uzayabilirde demişti ama uzamadı. kişiden kişiye değişebiliyor bu süreç. hamile olabilirmisiniz acaba hamilelik şüpheniz var mı?

ben kurtaj olduktan 1 ay sonra hamile kalmıştım. hatta doktor eski beta hcg değeridir o yavaş yavaş düşer demişti.gel tekrar bakalım demişti. hamileydim. hani belki sizd eöyle olmuşsunuzdur

Cok gecmis olsun arastirma yaptinizmı aslında korunmadim 1.ci ayda afedersiniz korunmasiz iliski oldu aksam sanirim yumurtlama akintisi oldu 36.gunu beta yapti doktorum takip icin betam 0 olmustu bi daha yapmadim

ben kurtaj olduktan 1 ay sonra hamile kalmıştım. hatta doktor eski beta hcg değeridir o yavaş yavaş düşer demişti.gel tekrar bakalım demişti. hamileydim. hani belki sizd eöyle olmuşsunuzdur
1 hafta önce beta yaptı 0 cıkmıstı yani kurtajin 36.ci günü

Cok gecmis olsun arastirma yaptinizmı aslında korunmadim 1.ci ayda afedersiniz korunmasiz iliski oldu aksam sanirim yumurtlama akintisi oldu 36.gunu beta yapti doktorum takip icin betam 0 olmustu bi daha yapmadim
tabi 4 düşük olunca yaptırdık ama bir kez daha deneyin diyorlarlar sonra olmazsa bu sefer pgt yaparız dediler. ya inş sen hamilesindir inş.

Merhaba Arkadaşlar hepimize çok geçmiş olsun ilk hamileliğim de bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve 1 Şubat ta kürtaj oldum kanamam bugün bitti gibi.
bugün 14.gündeyim sizce bu kanamayı adet kanaması gibi baz mı alma lıyım ? Yoksa bu ay yumurtlamam olmayıp öbür ay mı adet olacağım ? Hangisini baz almam gerekir ?

Yumurtlama olur yani bende oldu. Kurtaj dan sonra ovulasyon test kullandim pozitifi gordum

Ben 60.gün oldum bu arada sürekli kanamam devam ediyordu ama diğer düşüğümde de tam ayında olmuştum

Kizlar tekrarlayan dusuklerden sonra yapilan testleri yaptirdiniz mi

Merhaba,peki sağlıklı oldu mu gebeliginiz hemen hamile kalınca, ben de Marta düşük sonucu kurtaj oldum, dr kontrolde 1 adet gör, sonra korunma dedi, tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum

Merhaba,peki sağlıklı oldu mu gebeliginiz hemen hamile kalınca, ben de Marta düşük sonucu kurtaj oldum, dr kontrolde 1 adet gör, sonra korunma dedi, tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
hayır olmadı ama bunun kurtajla ilgisi yok... ilk gebeliğimden daha iyi giden bir gebelikti üstelik ama genetik sorun yüzünden kaybettim.

hayır olmadı ama bunun kurtajla ilgisi yok... ilk gebeliğimden daha iyi giden bir gebelikti üstelik ama genetik sorun yüzünden kaybettim.
Anladım, çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bir bebisiniz olur inş

Ardaslar merhaba. 14 martta kürtaj oldum kese bozuk oldugu icin. 18 inde de adet oldum 5 gun surdu. Dun cok az acik kirmizi renginde biraz kanamam oldu ondan sonra kan görmedim bugunde hic yok zaten bide kac gundur ruyamda hamile kadin ve bebek goruyorum dun aksam da ruyamda test alip pozitif ciktigini goruyordum. Bu durumla karsilasan var mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…