Evet canim tsekkurler 1mci normal dusum buda kurtaj oldumgeçmişler olsun 2 kez mi düşük yaptın canım
Cok gecmis olsun arastirma yaptinizmı aslında korunmadim 1.ci ayda afedersiniz korunmasiz iliski oldu aksam sanirim yumurtlama akintisi oldu 36.gunu beta yapti doktorum takip icin betam 0 olmustu bi daha yapmadimben 3 kez gelişim durması sebebi ile kurtaj oldum. kurtajdan olduğum gün adetin ilk günü gibi oluyor 3ünde de aynı oldu. 5 adet kanaması gibi kanama 28 gün sonrada adet oldum. bende böyle oldu ama doktor bu süreç uzayabilirde demişti ama uzamadı. kişiden kişiye değişebiliyor bu süreç. hamile olabilirmisiniz acaba hamilelik şüpheniz var mı?
1 hafta önce beta yaptı 0 cıkmıstı yani kurtajin 36.ci günüben kurtaj olduktan 1 ay sonra hamile kalmıştım. hatta doktor eski beta hcg değeridir o yavaş yavaş düşer demişti.gel tekrar bakalım demişti. hamileydim. hani belki sizd eöyle olmuşsunuzdur
tabi 4 düşük olunca yaptırdık ama bir kez daha deneyin diyorlarlar sonra olmazsa bu sefer pgt yaparız dediler. ya inş sen hamilesindir inş.Cok gecmis olsun arastirma yaptinizmı aslında korunmadim 1.ci ayda afedersiniz korunmasiz iliski oldu aksam sanirim yumurtlama akintisi oldu 36.gunu beta yapti doktorum takip icin betam 0 olmustu bi daha yapmadim
Yumurtlama olur yani bende oldu. Kurtaj dan sonra ovulasyon test kullandim pozitifi gordumMerhaba Arkadaşlar hepimize çok geçmiş olsun ilk hamileliğim de bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve 1 Şubat ta kürtaj oldum kanamam bugün bitti gibi.
bugün 14.gündeyim sizce bu kanamayı adet kanaması gibi baz mı alma lıyım ? Yoksa bu ay yumurtlamam olmayıp öbür ay mı adet olacağım ? Hangisini baz almam gerekir ?
Evet yaptirdim hala sonuc bekliyorumKizlar tekrarlayan dusuklerden sonra yapilan testleri yaptirdiniz mi
Kurtajdan kaç gün sonra teste gitmistin canim?Evet yaptirdim hala sonuc bekliyorum
1 ay sonra yaptırdım 1 ay oldu daha cikmadi cnmKurtajdan kaç gün sonra teste gitmistin canim?
Çok teşekkür ederim canim beni doktor 3ay sonra çağırdı bana da çok uzun geldi . ama sonuçlar da çok geç cikiyormus.1 ay sonra yaptırdım 1 ay oldu daha cikmadi cnm
Merhaba,peki sağlıklı oldu mu gebeliginiz hemen hamile kalınca, ben de Marta düşük sonucu kurtaj oldum, dr kontrolde 1 adet gör, sonra korunma dedi, tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumben kurtaj olduktan 1 ay sonra hamile kalmıştım. hatta doktor eski beta hcg değeridir o yavaş yavaş düşer demişti.gel tekrar bakalım demişti. hamileydim. hani belki sizd eöyle olmuşsunuzdur
hayır olmadı ama bunun kurtajla ilgisi yok... ilk gebeliğimden daha iyi giden bir gebelikti üstelik ama genetik sorun yüzünden kaybettim.Merhaba,peki sağlıklı oldu mu gebeliginiz hemen hamile kalınca, ben de Marta düşük sonucu kurtaj oldum, dr kontrolde 1 adet gör, sonra korunma dedi, tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
Anladım, çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bir bebisiniz olur inşhayır olmadı ama bunun kurtajla ilgisi yok... ilk gebeliğimden daha iyi giden bir gebelikti üstelik ama genetik sorun yüzünden kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?