Kürtaj olanlar yardım?

Elfidan7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
1
0
1
25
5 hafta 6 günlük kürtaj oldum kurtajdan 4-5 gün sonra kanamam başladı ve 4 gündür falan şiddetli kanamam var bu normal mi agrimda oluyor özellikle geceleri sizce bu durum normal mi?

Geçmiş olsun kanama belirli boyutlarda normal ancak ağrı siddetliyse içeride işlem sırasında parçalar kalmış olabilir doktorunuza bu durumu bildirseniz kontrol etmesi sizin için daha iyi olur

İlk 10 gün kanama normal ama ağrınız çok mu şiddetli? Eğer öyleyse doktora gidin tekrar.

5 hafta 6 günlük kürtaj oldum kurtajdan 4-5 gün sonra kanamam başladı ve 4 gündür falan şiddetli kanamam var bu normal mi agrimda oluyor özellikle geceleri sizce bu durum normal mi?
Kanama oluyor ama şiddetli olmaması lazım diye biliyorum. Kontrole gidin mutlaka aksatmayın.

Kürtaj oldum ama şiddetli kanama olmadı, regl kanamasından bile azdı, bir doktora git istersen

Arkadaşlar 10.haftama girdim ama eşim bir anda istemedi aldırmak zorundayım çok üzgünüm son haftada kürtaj olan varmı biraz korkuyorum kurtulmak istiyorum

Arkadaşlar 10.haftama girdim ama eşim bir anda istemedi aldırmak zorundayım çok üzgünüm son haftada kürtaj olan varmı biraz korkuyorum kurtulmak istiyorum
Sadece eşin için aldırma bence. Ben de 5 gün önce oldum. Küçük bebeğimiz olduğu için ama çok zor bir süreç çok yıpratıcı. Kendin bebeğini istiyorsan aldırma. Erkeklerde henüz babalık olgusu yok doğunca anlıyorlar

Çok üzücü ama keşke aldirmasan canım kalbi atıyor sonuçta tabi sizin ne yaşadığınızı asla bilemem

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…