patoloji bişey ifade etmez canım hemşire arkadaşım dedi 3 kere olmayınca araştırmazlar ancak genetiğe göndermek gerekiyormuş bende de bişey olmadı mide ağrısıyla gittim öldüğünü öğrendimAmin rabbim kimseye yaşatmasin. Ben kürtaj sonrası patolojiye falan gönderdim niye olduğunu öğrenmek için. Çünkü herşey çok yolunda ve iyiydi. Nokta lekelenmem olmamıştı.
dış gebelikten mi kürtaj yapıldı ?Ben 14 ay bekledim 15. Ay tuttu. Ve daha ilk kontrolde servikal dış gebelik dedi doktor. Ben kurtaj olana kadar kalp atimini bile gordum ve hala gozumun önünden gitmiyor. Ve ilk 2 ay birseyim yok demistim sonradan psikolojisi geldi. Tek rahimle bitmedi komple benim hazir olmam gerekiyor.. insallah da Allah o zaman verir
ilk düşüklerde 1 adet yeterli diyolar canımAslında bende iki kez gitseydim iyi olurdu. Doktorum bi hafta sonra çağırdı sadece. Onda da bi sorun yok. Üç ay korunun çocuk düşünmeden gelin dedi
Evet rahim ağzındaydı benim. Kendi düşmedi hatta kalp atisi basladi falan. Alindi sonradış gebelikten mi kürtaj yapıldı ?
zor valla. her türlüsü zor. allah bir daha yaşatmasın bizlere canım.Evet rahim ağzındaydı benim. Kendi düşmedi hatta kalp atisi basladi falan. Alindi sonra
Aminnn insallah. Bundan sonra tek hissedecegimiz bebegimiz olsun.zor valla. her türlüsü zor. allah bir daha yaşatmasın bizlere canım.
Ben genetigide yaptırdım hiçbir sorun yok.patoloji bişey ifade etmez canım hemşire arkadaşım dedi 3 kere olmayınca araştırmazlar ancak genetiğe göndermek gerekiyormuş bende de bişey olmadı mide ağrısıyla gittim öldüğünü öğrendim
geçmiş olsun canım 6 ay bekle demiş ve beklemişse neden korkuyorsun rabbine sığın ve dua et :)hanımlar geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin diyelim. ben 2 düşük yaptım ilki kimyasal gebelik ikincisi 7 haftalıktı. neden olduğuna dair hiç bişey söyleyemediler. tahlillerim düzgün çıktı pıhtılaşma tahlilleri yapıldı. kendiliğinden düştü o yüzden patalojiye gönderilmedi. gittiğim doktor 6 ay korun rahmin kendini toplasın dedi 6 ay bu ay bitti ve bu sefer de korkularım başladıreglim 14 gün kadar gecikti (stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum) nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum.
ilk düşükse normal gözle bakıyolar canımBen genetigide yaptırdım hiçbir sorun yok.
allah sağ salim kucağına aldırsın canım öncelikle bende erken adet oldum temizlendim ovulasyona başladım pik olmasını bekliyorum verende allah alanda yine de halimize şükürÇok geçmiş olsun herkese yaşamayan bilemez çok acı bi durum. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli. Ben de önceki hamileliğimde bebeğimin kalbinin durması sonucu düşük sonrası kürtaj oldum. Ki 9 ay korunmasız ilişki sonrası ancak hamile kalabilmiştim. Bana da doktorum ara vermene gerek yok adetin düzene girince düşünebilirsin dedi. Hâlâ çok istiyorduk ama öncekinin psikolojisini anlatamadığımız için erteliyorduk eşimle. Hayırlı zamanda olsun dedim hep. Ve bu kez plansız bi şekilde oldu. Yumurtlama takip etme ilişkiden sonra uzanma vs hiç olmadı hatta kendimizce korunuyorduk :) Allah size de nasip eder inşallah. Ama bu süreçte stresten uzak olmaya bakın.
Herkesi anlıyorum hepimiz ayni yoldan gectik. Benim sorunluydu ve kurtaj bile risk demisti doktor kanama durmaz dikis atılabilir ya da kese damara tutunduysa rahmi alabilirize kadar... hiçbiri olmadi ama annelik ihtimalim sifirlanabilirdi ve ben sadece dua ettim bekledim. Suan hersey cok iyi bende öyle. Ama korkuyoruz hanimlar tekrar üzülmekten..
Onların normal gözüne bırakamazdim bende=) ilkti ama en azından önlemini alırım diye yaptırdım hepsini.ilk düşükse normal gözle bakıyolar canım
iyi yaptın valla devlette oldu benim kürtaj patolojiye gitti ama bişey çıkmadı temiz dedilerOnların normal gözüne bırakamazdim bende=) ilkti ama en azından önlemini alırım diye yaptırdım hepsini.
Bende özelde oldum temiz çıktı genetikte iyi çıktı pıhtı vs durumu yokmuşiyi yaptın valla devlette oldu benim kürtaj patolojiye gitti ama bişey çıkmadı temiz dediler
o zaman çalışmalara devamBende özelde oldum temiz çıktı genetikte iyi çıktı pıhtı vs durumu yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?