Gebeliğe Hazırlık Kürtaj olanlar,bebeğini kaybedenler gelin dertleşelim arkadaşlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin rabbim kimseye yaşatmasin. Ben kürtaj sonrası patolojiye falan gönderdim niye olduğunu öğrenmek için. Çünkü herşey çok yolunda ve iyiydi. Nokta lekelenmem olmamıştı.
patoloji bişey ifade etmez canım hemşire arkadaşım dedi 3 kere olmayınca araştırmazlar ancak genetiğe göndermek gerekiyormuş bende de bişey olmadı mide ağrısıyla gittim öldüğünü öğrendim

dış gebelikten mi kürtaj yapıldı ?

hanımlar geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin diyelim. ben 2 düşük yaptım ilki kimyasal gebelik ikincisi 7 haftalıktı. neden olduğuna dair hiç bişey söyleyemediler. tahlillerim düzgün çıktı pıhtılaşma tahlilleri yapıldı. kendiliğinden düştü o yüzden patalojiye gönderilmedi. gittiğim doktor 6 ay korun rahmin kendini toplasın dedi 6 ay bu ay bitti ve bu sefer de korkularım başladı reglim 14 gün kadar gecikti (stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum) nasıl atlatıcam bu durumu bilmiyorum.

merhabalar bende 22 ağustosta 6 haftalık düşük sonrasında kürtaj oldum 19 gün leke oldu adet olmayı bekliyorum bu arada sağ kasığımda batma var bi önceki gebeliğimde öyle başlamıştı bilemedim ayrıca 4 gündür de soğan kürü yapıyorum akıntı oldu ama henüz adet olmadım bakalım hayırlısı

Ben genetigide yaptırdım hiçbir sorun yok.

Çok geçmiş olsun herkese yaşamayan bilemez çok acı bi durum. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli. Ben de önceki hamileliğimde bebeğimin kalbinin durması sonucu düşük sonrası kürtaj oldum. Ki 9 ay korunmasız ilişki sonrası ancak hamile kalabilmiştim. Bana da doktorum ara vermene gerek yok adetin düzene girince düşünebilirsin dedi. Hâlâ çok istiyorduk ama öncekinin psikolojisini anlatamadığımız için erteliyorduk eşimle. Hayırlı zamanda olsun dedim hep. Ve bu kez plansız bi şekilde oldu. Yumurtlama takip etme ilişkiden sonra uzanma vs hiç olmadı hatta kendimizce korunuyorduk :) Allah size de nasip eder inşallah. Ama bu süreçte stresten uzak olmaya bakın.

Herkesi anlıyorum hepimiz ayni yoldan gectik. Benim sorunluydu ve kurtaj bile risk demisti doktor kanama durmaz dikis atılabilir ya da kese damara tutunduysa rahmi alabilirize kadar... hiçbiri olmadi ama annelik ihtimalim sifirlanabilirdi ve ben sadece dua ettim bekledim. Suan hersey cok iyi bende öyle. Ama korkuyoruz hanimlar tekrar üzülmekten..

geçmiş olsun canım 6 ay bekle demiş ve beklemişse neden korkuyorsun rabbine sığın ve dua et :)

hoşgeldin msjlaşmıştık sanırım :) bende soğan suyu içmiştim çamur gibi lekeler gelmişti 12.gününde o ay kalmadım ama bir sonraki ay hamile kaldım ovulasyon piki kullanıyormusun
dvtb

allah sağ salim kucağına aldırsın canım öncelikle bende erken adet oldum temizlendim ovulasyona başladım pik olmasını bekliyorum verende allah alanda yine de halimize şükür

korkma canım herşey Allahtan ben tesbihat çekiyorum canım istersen sana da söyleyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…