20 güne girecek kürtaj olalı 1 hafta önce kanama oldu adetin 4 gün sürer bu da 4 gün sürdü ve bitti bilmiyorum belki erken adet oldum 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum daha yeni bugün silikleşmeye başladı bu kadar erken gebelik düşünme diyenler çıkacak biliyorum ama ilk defa düşüğüm oldu ilk defa başıma geldi rabbim bir daha yaşatmasın çok beğendiğim bir doktor ilk defa olmuşsa 1 adet görmek yeterli demişti, biz ilk 3 ay korunmayı psikolojik olarak öneriyoruz demişti o yüzden ovulasyona başladım bu da benim ovulasyon testim vira bismillah deyip başlayalım
Hatırlıyorum seni arkadaşım. adet oldun mubenimde yarın 52.günüm dr gidecem bir kaç tahlil yapacak bakalım belki bizde korunmayı bırakırız
Ben muallakta kalmıştım acaba ara kanama mı erken adet mi diye herkes dedi bu kadar erken adet değildir bugün gittim doktorda dedi adet değildir bi baktı ki evet adet olmuşsun dedi şaşırdı :))) ilk adetimi gördüm şükür şimdi kafam rahatladı ovulasyona başladım takip ediyorum pik olacağı günü yumurtalara kadar gösterdi çok mutlu oldum ya allah bağışlasın sağ salim kucağına aldırsın bebişini seninde canımBende düşük yaptım ramazan bayramından 1 hafta önce. Zaten düşüğüm ikinci gecikme adetine denk gelecekti ama düşük olup adet oldum sonra bir sefer gördüm dahada görmedim eğer adetlerimiz düzenliyse öyle ovulasyon günlerinize bakıp öyle eşinle ayarlayın önemli olan bir gün önce olması
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Sağol Allah razı olsunBen muallakta kalmıştım acaba ara kanama mı erken adet mi diye herkes dedi bu kadar erken adet değildir bugün gittim doktorda dedi adet değildir bi baktı ki evet adet olmuşsun dedi şaşırdı :))) ilk adetimi gördüm şükür şimdi kafam rahatladı ovulasyona başladım takip ediyorum pik olacağı günü yumurtalara kadar gösterdi çok mutlu oldum ya allah bağışlasın sağ salim kucağına aldırsın bebişini seninde canım
Hatırlıyorum seni arkadaşım. adet oldun mu
Bende kürtaj oldum. Geçmiş olsun sizede.
Doktorunuz daha iyi bilir tabi. Benim doktorum üç ay bekle dedi. Psikolojiden falan bahsetmedi açıkcası. Bekledim bende. İyi oldu. Kendimi topladım. Tatil yaptım kafa dağıttım vs.
Bu ay testlerle takip edicem yumurtlamayı.çnkü çok düzenli olan adetim sanki düzensizleşti bi kaç gün.
Hayırlısı artık.
Çok zor bi süreçti. Sizi iyi anlıyorum. Ama her şerde hayır aramak lazım. Üzülmeyin. Acele etmeyin. Kafanıza takmamaya çalışın. Daha acınız çok yeni çünkü
Meraba öncelikle geçmiş olsun allah yaşatmasın bbi daha. ben kürtajdan tam 13 gün sonra adet gördüm 2 kere kontrole gittim ilkinde gayet iyi rahim duvarı kalınlaşmış dedi 2. gittiğimde adet görmüşsün dedi 22 gün oluyor kürtaj olalı vücut kendini hazır hissediyor dedi bilemiyorum allah hayırlısını versin herkesin hakkındaBende kürtaj oldum. Geçmiş olsun sizede.
Doktorunuz daha iyi bilir tabi. Benim doktorum üç ay bekle dedi. Psikolojiden falan bahsetmedi açıkcası. Bekledim bende. İyi oldu. Kendimi topladım. Tatil yaptım kafa dağıttım vs.
Bu ay testlerle takip edicem yumurtlamayı.çnkü çok düzenli olan adetim sanki düzensizleşti bi kaç gün.
Hayırlısı artık.
Çok zor bi süreçti. Sizi iyi anlıyorum. Ama her şerde hayır aramak lazım. Üzülmeyin. Acele etmeyin. Kafanıza takmamaya çalışın. Daha acınız çok yeni çünkü
evet canım 35.günümde oldum adet..dün dr gittim pıhtılaşma ile ilgili tahlil verdim.15 20 gün sürermiş sonucun çıkması onu bekliyoruz tabi korunmaya dewam dedi dr
geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah. Kafa olarak rahatsanız beklemeye gerek yok tabi doktorun dediğini söylüyorum bana tahlil verilmedi şunu bunu yap diye yumurta takibine geleyim mi dedim hayır ne gereği var zaten sen hamile kalabiliyosun dedi doktorBende mart ayında bebeğin kalbi durması sonucu kürtaj oldum=( doktorumun istersen hemen yine yap demesine rağmen yapmadım=)) Hayırlı zamanda hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah rabbim. Sizlere de geçmiş olsun bu arada
hormon testleri yaptırdın mı canımKizlarrr, bende subatin sonunda dusuk yaptim.. Bebegimi gommek zorunda kaldim ve hala hamile kalamadim. Ilk uc ay zaten adetim duzen tutmadi. Son 3 aydir duzenli adet goruyorum. Ovulasyon testleride kullansam henuz tutmadi..
Amin rabbim kimseye yaşatmasin. Ben kürtaj sonrası patolojiye falan gönderdim niye olduğunu öğrenmek için. Çünkü herşey çok yolunda ve iyiydi. Nokta lekelenmem olmamıştı.geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın inşallah. Kafa olarak rahatsanız beklemeye gerek yok tabi doktorun dediğini söylüyorum bana tahlil verilmedi şunu bunu yap diye yumurta takibine geleyim mi dedim hayır ne gereği var zaten sen hamile kalabiliyosun dedi doktor
Aslında bende iki kez gitseydim iyi olurdu. Doktorum bi hafta sonra çağırdı sadece. Onda da bi sorun yok. Üç ay korunun çocuk düşünmeden gelin dediMeraba öncelikle geçmiş olsun allah yaşatmasın bbi daha. ben kürtajdan tam 13 gün sonra adet gördüm 2 kere kontrole gittim ilkinde gayet iyi rahim duvarı kalınlaşmış dedi 2. gittiğimde adet görmüşsün dedi 22 gün oluyor kürtaj olalı vücut kendini hazır hissediyor dedi bilemiyorum allah hayırlısını versin herkesin hakkında
Geçmiş olsun sizede. Ben üç ayı tmmladım. Kendim folik almaya da başladım. Açıkcası test tahlil vs yaptırmak istemiyorum şuan. O stres bana çol ağır geldi. Ztm gerek görse doktor isterdi yeniden diye düşünüyorum.bana da aynısını dedi canım dr..en az 3 ay korunacaksın diye üzerine basa basa her gidişimde diyor...tam niyeti bozuyorum :) tekrar kendime geliyorum walla..bu arada bugün itibariyle ban 53 gün oluyor bir defa da adet gördüm...dünde tahlili werdim kan pıhtılaşması war mı yok mu diye 15 20 gün sürermiş sonucu onu bekliyorum...ona göre artık korunmayı bırakırız weya ilaçla tedaviye mi başlarız bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?