Kürtaj olanlar bakar mısınız?

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar merhaba, 9+5 hamileliğimi isteğe bağlı sonlandırdım. İlk gebeliğimdi 31 yaşındayım, kürtaj olalı neredeyse iki hafta oldu. İlk günler olmasa da son zamanlarda şiddetli ağrım oluyor. Kürtaj sonrası kontrolde kanama olup olmadığını sormuştu doktorum kanama sadece 1 gün oldu. Ultrasona bakıp pıhtılar var daha kanama olur demişti ancak kanama leke veya akıntı vs hiçbir şey yok. Bilmiyorum endişelenmeli miyim? Kürtaj olmuş olanlar nasıl geçirdiniz sonrasındaki süreci tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Benim kürtaj günü kanamam ve sancim olmuştu ertesi gün kanama kesildi sancim ara ara hep yokladı

Konu yukarılara çıksın daha çok görünür olsun diye yorum ekliyorum.

Çok büyük parçalar değilse rahim onu bir şekilde dışarıya atıyor diye biliyorum. Bence endiselenmeyin. Eğer çok fazla kanama varsa problem olur diye biliyorum .geçmiş olsun

Merhaba. Benim ilk gün çok az kanamam oldu sonra kesildi. Kürtajdan sonra hiç ağrım olmadı. 3 gün sonra kanamam tekrar başladı ve 9 gün sürdü. O zamanda normal zamandaki regl ağrısı gibi ağrım olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…