• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olanlar bakabilir mi ?

kubusnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2024
514
91
13
24
İyi akşamlar kızlar ben geçen hafta perşembe kürtaj oldum bu 2. Kürtajımdı ilkinde doktorum baya rahattı kanaman bitinsin tekrar denemelere başlayabilirsin ilişkiye bile ne zaman hazır hissediyorsan dedi şimdi devlette oldum bir şey konuşmadık haftaya bir gün gel dedi ama siz ne zaman ilişkiye denemelere başladınız ? Ötekinde saçma sapan kanamalarda yaşamıştım gerçi şimdi bir oluyor bir duruyor

İlişki için mi öyle bir şey hiç okumadım annemde hemşire aslında ona pek bi şey demiyorum doktorun korun dedi mi dedi sadece konuşmadık dedim
Benım dediğim dini yönden 40 çıkması deniliyor .
Ama siz enfeksiyon açısından düşünüyorsanız çok okudum burda kürtajdan sonra regl olmadan hamile olanları

Benım dediğim dini yönden 40 çıkması deniliyor .
Ama siz enfeksiyon açısından düşünüyorsanız çok okudum burda kürtajdan sonra regl olmadan hamile olanları
6 haftada kaldı gebeliğim 8 olacaktı yani 40 çıkması gebeliğin daha büyük aylarında doğum gibi alınsa o şekilde olur diye düşünüyorum

Back
X