Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KÜRTAJ OLAN VAR MI
- Konu Sahibi jacef1218
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik kürtaj düşük kurtaj fiyatlari kürtaj istanbul
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2022
- 21
- 5
- 16
- 36
Kizlar şuan samsundan özel hastaneden kurtajdan yeni çıkmış halimle yazıyorum. Aşırı aşırı korktum ağlayarak ameliyat haneye gittim koldan Bi tane iğne gerisini hatırlamıyorum hemşire ameliyat hanede beni uyandırdı tokatlayarak uyanır uyanmaz ful karnım kasiklarim agri içinde uyandım sizlana sizlana öldüm beni 15 dk ameliyathanede beklettiler odama getirdiler sonra haka ağrım var bu herkesde böyle mi bu arada sonta da takılı bende kurtaj olan herkesde sonta oluyor mu benimki neden böyle sancılı geçti bıkan varmi
Çok teşekkür ederim amin. Araştırıyorum salak gibi anestezileri çeşitlerini vs. İyice korkuttum kendimi
dediğim gibi hiç korkma araştırıp kendini daha da korkutma çok kısa sürüyor anestezi biraz sersemletiyor sadece o kadar o da çok uzun sürmüyor zaten etkisiÇok teşekkür ederim amin. Araştırıyorum salak gibi anestezileri çeşitlerini vs. İyice korkuttum kendimi
Özel hastanede tokatlayarak mı uyandırıldın hiç ağrım vs olmadı sadece 1-2 saat bir şeyler yeme dedi bana doktorum anestezi aldığımdan dolayı sanırım bulantı olur diye. Onun dışında kanamam oldu sadece o da 2 günde azalarak bitti.Kizlar şuan samsundan özel hastaneden kurtajdan yeni çıkmış halimle yazıyorum. Aşırı aşırı korktum ağlayarak ameliyat haneye gittim koldan Bi tane iğne gerisini hatırlamıyorum hemşire ameliyat hanede beni uyandırdı tokatlayarak uyanır uyanmaz ful karnım kasiklarim agri içinde uyandım sizlana sizlana öldüm beni 15 dk ameliyathanede beklettiler odama getirdiler sonra haka ağrım var bu herkesde böyle mi bu arada sonta da takılı bende kurtaj olan herkesde sonta oluyor mu benimki neden böyle sancılı geçti bıkan varmi
- 25 Mart 2022
- 21
- 5
- 16
- 36
Ben çok fena oldum sanki epidural doğumun fragmanini yaşadım bende neden böyle agri oldu onu anlamadım hala daha sızı devam ediyor ve hala hastanedeyim yatiyorumÖzel hastanede tokatlayarak mı uyandırıldın hiç ağrım vs olmadı sadece 1-2 saat bir şeyler yeme dedi bana doktorum anestezi aldığımdan dolayı sanırım bulantı olur diye. Onun dışında kanamam oldu sadece o da 2 günde azalarak bitti.
Kaç haftalıktı acaba?Ben çok fena oldum sanki epidural doğumun fragmanini yaşadım bende neden böyle agri oldu onu anlamadım hala daha sızı devam ediyor ve hala hastanedeyim yatiyorum
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle ben çarşamba günü oldum çok korkarak gittim ameliyathaneye değil doğumhaneye aldı beni endoskopi olurken verilen sedasyondan vericez 10. Dakikasında kendiliğinden uyanacaksın dedi gerçekten de öyle olmuş içeri girip çıkmam toplam 9 dk sürmüş. 15. Dk sında kendim kalkıp giyinmiştim hiç ağrım olmadı kanamam lekelenme şeklinde oldu ve bitti bile diyebilirim. Sonda vs hiç bir şey takılmadı öyleKizlar şuan samsundan özel hastaneden kurtajdan yeni çıkmış halimle yazıyorum. Aşırı aşırı korktum ağlayarak ameliyat haneye gittim koldan Bi tane iğne gerisini hatırlamıyorum hemşire ameliyat hanede beni uyandırdı tokatlayarak uyanır uyanmaz ful karnım kasiklarim agri içinde uyandım sizlana sizlana öldüm beni 15 dk ameliyathanede beklettiler odama getirdiler sonra haka ağrım var bu herkesde böyle mi bu arada sonta da takılı bende kurtaj olan herkesde sonta oluyor mu benimki neden böyle sancılı geçti bıkan varmi
- 22 Aralık 2023
- 732
- 923
- 23
- 28
- 17 Kasım 2022
- 101
- 23
- 28
- 34
Gecen hafta 8 haftalik bebegimin kalbi durdu cuma gunu ogrendik pazar gunu kahverengi leke geldi doktora gittik bakti evet kalbi durmus kendi duser dedi gonderdi, baska leke olmadi carsamba ogleden sonra kahverengi leke geldi persembe ogleden sonraya devam etti aksam vakitleri bi iki parca dustu badem kadar persembe gecesi agrili kanamali gecti sabahi zor ettim sabah kalktim wcde kanama agri siddetlenmeye basladi agri kesici icmeye basladim bi iki saat kadar uyumusum sonra daha siddetli agrilar basladi hem ishal hem kanama avuc ici kadar pihti parca dustu esimi aradim ben dayanamiyorum diye dogum sancisi gibi agri sanci vardi acil hastaneye gittik doktor bakti iceride sıkışmış ondan agri sanci dedi ilac verdi diger hastaneye sevk etti orafa yatis yaptilar ameliyathane dolu oldugu icin 4 saat kadar bekledim o surede morfin ilaclar fayda etmedi agrima 4 tane yatak pedi kan doldu degisti hep en son ameliyata goturduler tamamen uyutun dayanamiyorum dedim hazirlik yapilirken icimden birseyler fiskirdi resmen hissettim esime dedik icim cikiyor galiba ouuw filan dediler o arada uyutuldum uyandirdilar sukur agrim acim sancim yoktu 12 saatten fazla o agriyi cektim belim ayriliyor sandim cok zordu gerçekten bi kutuda esime keseyi vermişler gomecegiz ilk gebelik ilk aci tecrube Allah kimseye yasatmasin , bir daha basima boyle bisey gelse hemen kurtaj olurum beklemem acikcasi yurtdisinda hemen herseyi yapmıyorlar malesef dun cok aci cektim yasadigima sukur ediyorum
Merhaba hangi doktora gittiniz? İstanbul’da kürtaj için bildiğiniz çok iyi doktor var mı?dediğim gibi hiç korkma araştırıp kendini daha da korkutma çok kısa sürüyor anestezi biraz sersemletiyor sadece o kadar o da çok uzun sürmüyor zaten etkisi
İstanbul’da kürtaj için bildiğiniz çok iyi doktor var mı?
kürtaj oldunuz mu hangi doktora oldunuz lütfen İstanbul’da önerebileceğiniz doktor var mıÇok teşekkür ederim amin. Araştırıyorum salak gibi anestezileri çeşitlerini vs. İyice korkuttum kendimi
- 25 Mart 2022
- 21
- 5
- 16
- 36
- 25 Mart 2022
- 21
- 5
- 16
- 36
Siz özel hastaneye mi gittiniz geçmiş olsun bu aradaMerhaba çok geçmiş olsun öncelikle ben çarşamba günü oldum çok korkarak gittim ameliyathaneye değil doğumhaneye aldı beni endoskopi olurken verilen sedasyondan vericez 10. Dakikasında kendiliğinden uyanacaksın dedi gerçekten de öyle olmuş içeri girip çıkmam toplam 9 dk sürmüş. 15. Dk sında kendim kalkıp giyinmiştim hiç ağrım olmadı kanamam lekelenme şeklinde oldu ve bitti bile diyebilirim. Sonda vs hiç bir şey takılmadı öyle
Merhabalar benim doktorum var prof. Ahter Tanay Tayyar özel kliniği var araştırın isterseniz dünyalar tatlısıdır. Doğumumda da ona gitmiştim. Operasyonları özel anlaştığı hastanelerde yapıyorSiz özel hastaneye mi gittiniz geçmiş olsun bu arada