• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olan hanımlar bakabilir mi

Ebruli2552

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
16
8
1
Merhaba arkadasım ıcın soruyorum kendım ıcın. Degıl arkadasım 4 kere kurtaj olmak zorunda kaldı son kurtajından sonra spıral taktırdı spıral sonrası adetı yoğun kanaması oldu ama daha sonra günü gunune adet görüyormuş azalma varmıs adetınde doktorlar sorun olmadıgını rahım yapışması olmadıgını solemıs ama ama rahım filmi cekılmemıs tekrar bebek düşündü 3 ay sonra spıralı çıkardı gebe kalmak ıstıyo ama korkuyo bu adet azalması olduğu için rahım yapışıklılıgı yasayan oldumu fazla sayıda kurtaj olup hamılr kalıp sorunsuz gebelık gecıren varmı hanımlar

her küretaj bir doğum gibidir... Akabinde değişiklik olabiliyor.Bende doğumdan evvel 2 kere küretaj oldum ama sonra bebeğim oldu yine..Sorun olmaz.Ama küretaj sakıncalı komplike bir işlem.Olmasa daha iyi:(

her küretaj bir doğum gibidir... Akabinde değişiklik olabiliyor.Bende doğumdan evvel 2 kere küretaj oldum ama sonra bebeğim oldu yine..Sorun olmaz.Ama küretaj sakıncalı komplike bir işlem.Olmasa daha iyi:KK43:
Cnm keyfıne degıl zaten 3 bos gebelık 1 düşük

geçmiş olsun kötü düşünmeyin..Psikoloji çok önemli..Stresle olacak şeyi olmaz hale getirirsiniz..

Back