Aile Planlaması Kürtaj nasıl oluyor zorlandiniz mi

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Gulsunarasarya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
3
2
1
27
Merhabalar yeni üyeyim bu çarsamba kürtaj olucam vakumlu kürtaj diyorlarmiş adina nasil olur agri sizi hic bilmiyorum korkuyorumda aranizda bilen varsa yardimci olabilir mi

Ben 4 sene once kurtaj olmustum karnimda yasamadigi icin.bayilttiklari icin bisry anladm snrasnda illaki agri oluyo oturmakta zorlandm basta ama oyle yurumekte vs sorun hic olmuyo. Benm oturmamdaki sıkıntı da cok kan kaybetmisim hastahanede yattm bi gun ondan olur dedi doktor. Normalde sorun olmazsa da o gun taburcu oluyosn

Tesekkur ederim cevabiniz icin umarim atlatirim

Merhabalar yeni üyeyim bu çarsamba kürtaj olucam vakumlu kürtaj diyorlarmiş adina nasil olur agri sizi hic bilmiyorum korkuyorumda aranizda bilen varsa yardimci olabilir mi
Ben geçen sene oldum ama anestezi aldım hiç bir şey hissetmedim 2 saat içinde tabırçu oldum hafif vajina içinde ağrılar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…