• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj mı 2.gebelik mi ?

baltay10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
48
3
96
Afyon
Evliyim ve 9 yaşında oğlum var , 6 haftalık olduğumu öğrendim. Oğluma annem baktı ama Artık bıktı,tekrar çocuk bakamaz.ben de çocuk büyütmediğimden hamileliği öğrendiğimden beri korku içindeyim, iştahım gitti, uykusuzluk çabası.ailemde bakacaksan doğur diyor. Oğlum kesinlikle istemiyor. Bana bile zor bakıyorsun diye yargılıyor. Çalışıyorum. Ev kredi borcum var. Eşim hiç yardımcı olmuyor, sorumsuz. Kararı da bana bıraktı. Bende bir yandan dinsel boyut aklıma geliyor bir yandan maddiyat, yorgunluk, oğlanın stresi . Karar veremiyorum. Bir de tabi kürtaj sonrası ağrı veya olabilecek aksaklıklar beni korkutuyor. Bilmiyorum ya Keske hiç olmasaydı, şimdi kürtaj yapsam lanetlenmiş gibi bir hayatım mı olur ? Doğursam evden çıkamam çocuk Ve sorumluluklar beni boğar ?lütfen yardımcı olun . Teşekkürler .

9 yasinda cocuk, bana bile bakamiyosun diye sizi yargiliyor mu?

Evlat nimettir, dunyadaki en guzel duygudur, oglunuz icin de kardesi olmasi vereceginiz en guzel hediyelerden biri olirdu.
Ama sartlariniz uygun degilse ve 2nci cocugunuzu keyifle sevgiyle mutlulukla buyutemeyecekseniz, en dogru karari kendiniz vermelisiniz.
Burda kimsenin kurtaj ol gibi bir tavsiyede bulunacagini sanmiyorum.

Korunurken mi oldu?
Umarim hayirlisi olur sizin icin.

Ben kızımın kardeşi olması çok uğraştım 4 düşüğüm var kuzum 7 yaşında ikinci kısmet olmadı en son bu ay kürtaj oldum moralim çok bozuk sizde böyle yazınca yazmak istedim tabi en iyi kararı siz verirsiniz ama kendi açımdan düşünürsem o çocuğu kesin isterdim bak benim olmuyor:KK43:ve çok istiyorum:KK43:

Özgürlüklerimi kısıtlayıp beni eve hapsedecek diye bahsettiğiniz vitamini , doğurmayın diyemem ama , asla hak etmediğinizi söyleyebilirim üzgünüm :KK12:

Ben kızımın kardeşi olması çok uğraştım 4 düşüğüm var kuzum 7 yaşında ikinci kısmet olmadı en son bu ay kürtaj oldum moralim çok bozuk sizde böyle yazınca yazmak istedim tabi en iyi kararı siz verirsiniz ama kendi açımdan düşünürsem o çocuğu kesin isterdim bak benim olmuyor:KK43:ve çok istiyorum:KK43:
İnşallah sizinde gönlünüze göre olur ; sağlıkla alırsınız kucağınıza ...

Keşke benim de olsa hiç düşünmez doğururum ama tabi herkesin hayatı farklı... Sizr tavsiyem doğurun, o küçük bir mucize...
Bence hamilelik hormonu duygularınızı etkiliyor, oğlunuza gelince de çok yakında alışır hatta bir bakarsınız sizden daha çok seviyor.

Back