Merhaba arkadaşlar, konuyu özellikle gebelik bölümüne açıyorum.Evet burda umutsuzluklar olmamalı ama ne yazıkki kontrolümüz dışında kayıplar yaşayabiliyoruz, plansız hamile kalabiliyoruz gebelik doğum kürtaj vs. hakkında bilgilerimiz olmayabiliyor.Ben gibi ! Ben en vahimlerden birini yaşıyorum durumların, istedim ki benden başka yaşayan olmasın.Konuya dönersek ;
oncelikle basina gelenler icin cok uzuldum,,,ahiretde hesaplasmak diyorsun,bu kadar ALLAHA inancin varsa,ALLAHA inan,ALLAHA sigin...unutma eyerki,ALLAH isteseydi senin doktorun daha iyi ola bilirdi,ve o doktor bilerek yapmamiski,belkide 1 hata olmustur...ama neyse ALLAHA dua et ve 1 seyi unutma tup bebekle bebegin olunca bugunlerin cok geride kalicak,,,inan bana ne doktor,nede kaybedilen bebek akilda kalicak,,,o donemlerde sirinlerin dersleri,,gelecegi ve.s ile ugrasicaksin...simdiki,yazilarin kalp acisiyla yazilmis seyler,,,15 yil sonra buyumus cocuklarinla birlikte bu yaziyi okudugunu dusunsene....???ANNE YAAA AMMADA ABARTMISSIN...