Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kürtaj oldugun doktor a git diyor biz vermiyor uz dedilerNeden özelde ilaç vermiyorlar özür dilerim valla anlamadım
İyide neden kürtaj olduğunuz doktora gitmediniz kiKürtaj oldugun doktor a git diyor biz vermiyor uz dediler
Gittim beni başından attı ilaç vermedi kendin atıcak sın pıhtı yı dediİyide neden kürtaj olduğunuz doktora gitmediniz ki
Neden sizi başından atsın o kısım ilginç doktor bekleyin diyor işte evham yapılacak birşey yokkiGittim beni başından attı ilaç vermedi kendin atıcak sın pıhtı yı dedi
Kontrol e gittiğimde öğrendim. Adetten önce atıcak dedi . Ama atılmadıPıhtı kaldığını nasıl anladınız, adet olunca mı atacakmış.
Bende bundan korkuyorumBende de pıhtı kalmıştı tekrar kürtaja alındım.
Kanaman zaten kesilmez hemen ama pıhtı kaldıysa bı devlet doğum hastanesine gitmeni tavsiye ederim hangi şehirdesin?Bende bundan korkuyorum
İstanbulKanaman zaten kesilmez hemen ama pıhtı kaldıysa bı devlet doğum hastanesine gitmeni tavsiye ederim hangi şehirdesin?
Ben kürtaj olalı 20 gün oldu doktor bekle biraz dedi . Bilmiyorumbende de bi kürtajımda pıhtı kalmıştı vajinal muayene esnasında hap şeklinde fitil koydu derine derine sonra onu vucut kanlarla attı 6, 7 tane koymuştu yanlış hatırlamıyosam.
Merhaba, bana da size benzer operasyon oldu.. kan pıhtısını atamadığım için tekrar kürtaj yaptı doktor.. adetleriniz düzenli oldu mu acaba iki kere üstüste kürtaj oldugu için endişeleniyorum acıkcasıBende de pıhtı kalmıştı tekrar kürtaja alındım.
Evet canım adetlerim düzenli oldu zaten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım oglum şu an 7 aylıkMerhaba, bana da size benzer operasyon oldu.. kan pıhtısını atamadığım için tekrar kürtaj yaptı doktor.. adetleriniz düzenli oldu mu acaba iki kere üstüste kürtaj oldugu için endişeleniyorum acıkcası
Cok tesekkur ederim cevap için.. miktar olarak ilk adetim azalınca korktum ben de düzene girecektir umarım..Evet canım adetlerim düzenli oldu zaten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım oglum şu an 7 aylıkyani korkma bir sorun olmuyor