Kürtaj kan pıhtısı kalması

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Merhaba kızlar kürtaj dan sonra pıhtı kalmış doktoruma gittim ilaç vermedi kendi atıcak dedi. Özel hastanede ilaç vermiyor. Devlete gitsem ilaç verirlermi.

Neden özelde ilaç vermiyorlar özür dilerim valla anlamadım

Gittim beni başından attı ilaç vermedi kendin atıcak sın pıhtı yı dedi
Neden sizi başından atsın o kısım ilginç doktor bekleyin diyor işte evham yapılacak birşey yokki

bende de bi kürtajımda pıhtı kalmıştı vajinal muayene esnasında hap şeklinde fitil koydu derine derine sonra onu vucut kanlarla attı 6, 7 tane koymuştu yanlış hatırlamıyosam.

bende de bi kürtajımda pıhtı kalmıştı vajinal muayene esnasında hap şeklinde fitil koydu derine derine sonra onu vucut kanlarla attı 6, 7 tane koymuştu yanlış hatırlamıyosam.
Ben kürtaj olalı 20 gün oldu doktor bekle biraz dedi . Bilmiyorum

Bende de pıhtı kalmıştı tekrar kürtaja alındım.
Merhaba, bana da size benzer operasyon oldu.. kan pıhtısını atamadığım için tekrar kürtaj yaptı doktor.. adetleriniz düzenli oldu mu acaba iki kere üstüste kürtaj oldugu için endişeleniyorum acıkcası

Merhaba, bana da size benzer operasyon oldu.. kan pıhtısını atamadığım için tekrar kürtaj yaptı doktor.. adetleriniz düzenli oldu mu acaba iki kere üstüste kürtaj oldugu için endişeleniyorum acıkcası
Evet canım adetlerim düzenli oldu zaten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım oglum şu an 7 aylık 😳 yani korkma bir sorun olmuyor

Back