Kurtaj istanbul...

size cok gecmis olsun ama ben keyfimden aldirmadim. vucuumda hala radyason var nekadar saglikli dogar bebek?

evet bu tarz yorumlar istemiyorum sizide anliyorum ama benimki 5 dklik keyf cin degildi.

sali gunu kurtaj oldum o kafayla zaten baska basliga yazmisim buraya degil. ilgilenen yazan herkese cok tsk ederim.

bu kadar zehir zemberek yorumunuzun sonucu bende bir merak uyandırdı.alırdığınız 2bebeğin sağlıksız olduğunu söylemişsiniz;peki neydi sorun?yani sağlıksızlıkları neyden kaynaklıydı?

bu allahın adaleti canım hiç üzülme herkes güllük gülistanlık şıp diye doğuracak değil kimi sağlıklı bebesini aldıracak kimi benim senin gibi yaşamayan bebesini aldıracak bende iki defa kürtaj oldum bebeklerim öldü karnımda keyfi değildi yani ama 3. nihayet kavuştum yavruma rabbim onu layık gördü bana böyle bir yazı yzdı sanada böylesini yazmış hiç adaletsizlik deme allahın adaleti bu kimi zengin kimi fakir kimi sağlıklı kimi sakat kimi çocuklu kimi çocuksuz bunları allah verir allah alır ki bizler bilemeyiz neyin iyi neyin kötü olduğunu allah bilir isyan etme imtihanda olduğunu unutma canım inş seninde bebeğin olur çektiğin sıkıntıları unutursun

geçmiş olsun sizede.dilerim sağlıklı bebeklere kavuşasınız...
bu kadar zehir zemberek yorumunuzun sonucu bende bir merak uyandırdı.alırdığınız 2bebeğin sağlıksız olduğunu söylemişsiniz;peki neydi sorun?yani sağlıksızlıkları neyden kaynaklıydı?
kalpleri atmadı karnımda öldüler,yeterli mi ?

saol canım evet imtihan dünyası diyelim.isyanım yok allaha.etsem neye yararki zaten verecekte o, alacakta.Allah hiçbirimize korktuğunu yaşatmasın inş çünkü anne olamamayı hayal etmek bile acı veriyor insan.Şükür olsun ben 3 gün evvel hamileliğimi öğrendim allahımda doğmasını sağlıkla nasip etsin herkesle birlikte.Sana da bol sabırlar diliyorum onları unutmayacaksın bunuda biliyorum.Allah dünyaya gelen yavruna uzun sağlıklı sizli ömürler nasip etsin inş ..

İSTANBULDA İYİ BİR :

Asla Önermiyorum Kürtaj İstanbulu doktorları izinsiz kürtaj yapıyor her şeyleri illegal

Son düzenleyen: Moderatör:
yinemi aynı konu nişanlıyken hamile kalanlarla doldu buraları..evlenmeyi niye bekliyorsunuz ki..zaten karı koca gibisiniz..ev açın yaşamaya devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…