Kurtaj istanbul...

Meli123

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
52
0
16
İstanbul
selam.. korunmamiza ragmen hamileyim... tedavi goruyorum... nisanliyim. dun aksam nobetci eczaneden test aldim iki cizgi cikti ama emin olmak icin doktora gittim sabah ve kan testinde 375 cikti.... 2-3 haftalik alttan ultason yapildi ve kese daha kucuk diye gorunmedi..

tek hayalim en yakin zamanda evlenip cocuksahibi olmakken dunyam altust oldu. medi life beylikduzunde baska saglikasorunlarim icin tedaviye gidiyorum ve 2-3 sene cocuk yasakti zaten eee simdi 1 sene gecti.. bebegi aldirmak istemiyorum kafam allak bullak avrupa yakasinda gittigim tek hastane medi life.. kadin dogum dr ve hastane onerenilirmisiniz?

ve lutfen kurtaj yapiyosun baskalari cocuksahibi olmak icin senelerce cabaliyo muhabbetine girmeyen kisiler yorum yapsin.. ben daha neyin ne olacagini bilmiyorum..

ayrica evlenmeden once iliskiye girmissin gunah isledin gibi yorumcularda uzak dursun.

tesekkurler

Yaşam hastanesi Bahçelievler ve Gelişim hastanesi Yenibosnada yapılıyor.

Avcılar Hospital ve Beylikdüzü Kolan Kadın Doğum'a gidiyorum, memnunum. Avcılar Hospital çok yoğun, Kolan Beylikdüzü çok daha sakin...

Unutmadan! Kürtaj mı dedin, yasahgğhk, günahgğh, herkes çocuk yapmaya çalışıyo bıdı bıdı, hem de evlenmeden vıdı vıdı..vs

Şaka şaka :)

Şimdiden geçmiş olsun, hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
oyle bi durumdayimki.. hersey altust.. saka gibi ama sizin yaZinizi gorup begendikten 2 saat sonra gebe oldugumu ogrendim.. haftaici kolanada bi gidim. evime yakin..

siz kac aylik gebesiniz?

ben evlıyım 11 aylık bı kızım var ve 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım 3 gun evvel..aldırmayı dusunuyorum..bı dogurayım dıyorum bı aldırayım.....kararsızım bende senın gbı....dıyet bolumunde baslık actım herkes gunah...vıcdansız yorumlarında bulundu..dua edenlerde oldu..yargılamayanlarda...hıckımse ıcınde bulundugu durumu bılmeden yorum yapmasın bencede...yarın hastaneye gıdıcem..sabahtan belkı aldırırım daha cokkararsıızım..sana akıl vrecekte deılım...hos kelın ılacı olsa kendı basına surermıs....esım dıyorkı dun bakacak tasıyacak olan sensın dıyor bısey solayemem dıyo...zaten bu hamıleleıgın suclusuda esım.....emzırdıgım ıcın korunamıyodum ama eger aldırırsam yarın hemen spıral taktırcam....bılıyorum ki ahirette bunun hesabını veremıcem ama suan hıc hazır deılım.....ne hamıleleıge nede doguma....

yaşam hastanesinde yapılıyo diye biliyorum ben..
geçmiş olsun şimdiden..

kızlar allah yardımcınız olsun.

ben de ocak ayında bi kürtaj geçirdim.
dediğiniz gibi, bilen bilmeyeni içinde olduğun durumun farkında bile olamayan bisürü insanın saçma sapan tacizlerine maruz kaldım burda. bikaç fikir ve bilgi istemiştim, psikolojim alt üst oldu burdaki yorumlarla.
ben de, zayıflama ilacı kullanırken hamile kalmıştım, uzun süredir kullanıyordum. ilk doğumdan kalan kiloları atmaya çalışırken, o arada nasıl olduysa bebe gelmiş karnıma, onca ilaçla hamile kalınca, aldırdım mecburen. sağlıksız olması riskini göze alamamıştım. acısı da yarası da hep taze, içimde duruyor hala. ama mecburiyetti. dileyen dilediği gibi yorumladı, suçladı. ama olan oldu, bitti gitti.

ben anadolu yakasındaydım o sırada.
ilk gebeliğimi de, doğumumu da hisar hastahanesinde gerçekleştirmiştim. ayşe kara. doktorum, ayşe kara. tek geçerim. onda öte doktor tanımıyorum.
herkesin ağrılı sancılı geçirdiği o süreci, ben hiç hissetmeden geçirdim gitti. doğumumu da çok ustaca gerçekleştirmişti zaten.
hastahaneyi de doktorumu da tavsiye ederim.

allah yardımcınız olsun, hayırlısını nasip etsin...

oyle bi durumdayimki.. hersey altust.. saka gibi ama sizin yaZinizi gorup begendikten 2 saat sonra gebe oldugumu ogrendim.. haftaici kolanada bi gidim. evime yakin..

siz kac aylik gebesiniz?

Ben 25 haftalık hamileyim...Evet Kolan'ı tavsiye edereim özellikle sakinliği açısından, randevusuz gidebiliyorsun. Ben sadece Servet Hanım ve Özgür Bey'e gidiyorum, ikisi de nöbetçi doktor. Servet Hanım, akşamları ve cumartesileri orda, Özgür Bey pazar günleri. Özgür Bey çok daha ilgili, bilgin olsun...

Canım herkes ne yaşadığını kendi bilir. Allah herkese akıl fikir vermiş, irade vermiş. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok ama insanlar hadlerini, sınırlarını maalesef bilmiyorlar. Baştan uyarman iyi olmuş, ben de tahammül edemiyorum mahalle baskısını sanal baskıya çevirmiş o bahsedilen türden insanlara...Demek ki baştan uyarmak gerekiyor, işe yaramış, yasaaakğhg, günaahgĞh diye çığırtkanlık yapan olmamış

Sana kolaylıklar dilerim...

allah kizinizi size bagislasi .. tedavim yuzunden aldirmak zorundayim ama sanirim tesavim olmasa dogururdum evli olmasamda.. seneye dugunumuz var.. herseyim altust geceleri uyuyamiyorum.. nereye baksam bebekler goruyorum hamile kadinlar goruyorum.. nisanlimida cok seviyorum cok asigim.. birbirimizi bukadar severken bebegimizi aldirmak... off

olmuş bitmiş sonuca ve çaresine bakılmalı nişanlı olabilirsin ama hemen evlilik olamaz mı ne bilim nişanlın ne diyor bu konuya bence yalnız kalma nişanlınla birlikte düşün ortak karara göre ya aldırır ya doğurursun ama her şey de vardır bir hayır belki bu sizin için çok güzel olacak bebişin kokusunu düşünün aman ne biliyim duygusala bağladım ben galiba

katiliyorum bende ona inaniyorum ama doktorum dogurmami soyledi iki sene daha. tedavi goruyorum yoksa acikcasi bu nisanlik olayini cokcok dusunmezdim.. tek istegim bi bbekti... su aralar cok zor geciyor..

nisanlim hep istedi halada cocuk istiyor ama sagligimin en onemlisi oldugunu soyluyor..

Çok zor birdurum tabi, herkesin başına gelebilr çok üzmeyin kendinizi(ki inanın çok fazla kadının başında geçiyor).ne yapıcağınıza karar verir ve sabırlı olmaya çalışırsanız zamanla atlatırsınız(çok zor olsada atlatılıyor).

benim doktor tavsiyem var.Ermeni hastanesinde Ağavni tezenli.kesinlikle şu ana kadar gördüğüm en iyi doktor.bir doktordan ziyade insanın çok rahatlatıyor.ona güvenebilirsiniz.

şuan ne tedavısı görüyorsunuz doguma engel olacak ılaclarmı kullanıyosunuz ıstemeden yapılan kürtajda zordur tabı sızı anlıyorum allah sabır versın sımdıden

bende merek ettim ne tedavisi gördüğünü acaba nedir söylersen daha iyi bakmış oluruz

medilife da kürtaj oldu geçen sene bir tanıdık senem hanıma zor randevu alınır öneririm ama selda hanımı daha rahat oluyor öneririm.

Son düzenleme:
Yok efendim yargılayacaklar yorum yapmasın ! sen açma o zman konuyu.bu yorumuda kimse alamaz elimden! neden mi ben sağlıkszı 2 yavrunun kürrtajını oldum mecburi.sonucunda tıkandı tüplerim, ağladım aylarca günlerce allahım suçum neydide verdin başıma dedim.senin verdiğin yaşayan canı almadım ki ceza verdin diyeyim, vicdansız değilim keyfi aldıranlara evlat arat demiyorum ama üzülüyorum adaletsizliklere.evet görüyorum sizde merhametsiz değilsiniz anne olmak niyetiniz.kimse sizin evlilik dışı ilişkinizi yargılayamaz, günahınızda sizin sevabınız da. anlaşılan zaman ve mekan uymamış.ama bilemiyorum yani yinede bu bi af değil.af bana değil allaha.laga luga yapmak istemem.can sıkmak hiç istemem ama inanın siz gibileri gördükçe ben o kadar üzülüyorum ki.can alanların canı yanmazken bizim gibilerin canı pekala yanıyor .... alahta yakmasın inş canınızı, çeken bilir çünkü ...istesenizde doğuramazsınız bu çocuğu siz.haklı sebepleriniz var. nahoş yorumlarda bulunmanız olası ama ben size önemli bi uyarıda bulunayım. önemserseniz. En iyisine gidin dr.un. ve mimkünse ilaçla düşürün.böylelikle tüplerinizin tıkanma ihtimali kalmaz.tıkanmayıda şu şekilde anlayabilrsiniz 3 belirtisi var en az 2 sinin baş göstermesi halinde teşhis konur ama bende tek belirtide oldu.vücut kıllanır, kilo alımı arta, adet miktarı ve süresi azalır. belirtilerden tek biri dahi olsa hafife almayın.gidin hsg çekinin, olası tıknam ihtimalinde laparoskopide erken teşhisle açtırırsınız, aksi halde çareniz tüp bebek olur.bana kalırsa 6 ay sonra belirtiniz olsada olmasa hsg öektirin garantileyin.. geçmiş olsun yinede.dilerim bebeğinizin şefaatine nail olasınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…