selam.. korunmamiza ragmen hamileyim... tedavi goruyorum... nisanliyim. dun aksam nobetci eczaneden test aldim iki cizgi cikti ama emin olmak icin doktora gittim sabah ve kan testinde 375 cikti.... 2-3 haftalik alttan ultason yapildi ve kese daha kucuk diye gorunmedi..
tek hayalim en yakin zamanda evlenip cocuksahibi olmakken dunyam altust oldu. medi life beylikduzunde baska saglikasorunlarim icin tedaviye gidiyorum ve 2-3 sene cocuk yasakti zaten eee simdi 1 sene gecti.. bebegi aldirmak istemiyorum kafam allak bullak avrupa yakasinda gittigim tek hastane medi life.. kadin dogum dr ve hastane onerenilirmisiniz?
ve lutfen kurtaj yapiyosun baskalari cocuksahibi olmak icin senelerce cabaliyo muhabbetine girmeyen kisiler yorum yapsin.. ben daha neyin ne olacagini bilmiyorum..
ayrica evlenmeden once iliskiye girmissin gunah isledin gibi yorumcularda uzak dursun.
tesekkurler
oyle bi durumdayimki.. hersey altust.. saka gibi ama sizin yaZinizi gorup begendikten 2 saat sonra gebe oldugumu ogrendim.. haftaici kolanada bi gidim. evime yakin..
siz kac aylik gebesiniz?
ben evlıyım 11 aylık bı kızım var ve 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım 3 gun evvel..aldırmayı dusunuyorum..bı dogurayım dıyorum bı aldırayım.....kararsızım bende senın gbı....dıyet bolumunde baslık actım herkes gunah...vıcdansız yorumlarında bulundu..dua edenlerde oldu..yargılamayanlarda...hıckımse ıcınde bulundugu durumu bılmeden yorum yapmasın bencede...yarın hastaneye gıdıcem..sabahtan belkı aldırırım daha cokkararsıızım..sana akıl vrecekte deılım...hos kelın ılacı olsa kendı basına surermıs....esım dıyorkı dun bakacak tasıyacak olan sensın dıyor bısey solayemem dıyo...zaten bu hamıleleıgın suclusuda esım.....emzırdıgım ıcın korunamıyodum ama eger aldırırsam yarın hemen spıral taktırcam....bılıyorum ki ahirette bunun hesabını veremıcem ama suan hıc hazır deılım.....ne hamıleleıge nede doguma....
hayir aldirmadim ama aldiracagim. pers gunu kolana gidecem ona gorese karar verecem.
yazan herkese tsk ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?