Kürtaj ile ilgili lütfen bakın

Bayanvil

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
323
137
23
28
Mrb kızlar 8 haftalık kürtaj oldum ve 52 gün oldu hala adet olmadım.. Doktorum kürtajdan sonra ilişkiye yasak koymadı ve folik asit verdi kullanmam için.. Adet için aradığım zaman 2 ay dolmasını bekle dedi.. Ne yapmalıyım acaba ya korkmaya başladım

Korkulacak birşey yok. Kürtaj sonra adet düzensizliği çok normal. Ben iki kez kürtaj oldum. Kürtajdan sonra kontrole gittiniz mi

Birinci kürtajla 75 gün sonra oldum ikincisin de 30 gün sonra lekelenme şeklinde oldu bi 30 gün sonra normal geldi senin de süreç normal iki ay bekle olmazsa gidersin hamile değilsin dimi

Kürtajdan sonra tüm dengeler degısıyor benımde kürtajdan 20gün sonra adetım oldu ama hemen ıkı ay sonra hamıle kalma en az üc ay bekle rahmın toparlansın

Kürtajdan sonra tüm dengeler degısıyor benımde kürtajdan 20gün sonra adetım oldu ama hemen ıkı ay sonra hamıle kalma en az üc ay bekle rahmın toparlansın
Tam iki ay sonra adet oldum.. Hastaneye gittim adet söktürücü yazdı kullanamadan o gece hasta oldum. Üçüncü aya girdik zaten kısmet artık denemeye başlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…