alın bendende o kadar bende zannetmiyorum burdanvalla iyi cesaret edipte bu konuyu açmışsınız..
kimse kürtajdan yana olmadığı için yardımcı olmaz size burda..gerekçenizi yazmamışsınız bide merak ettim açıkçası..
peki doktorunuz ne diyor aldırmanızmı gerekliymişkim aldırmak isterki...
beklenmeyen bir bebek olduğu hiç bir sağlık kontrolüm yaptıramamıştım, triod rahatsızlığım var ve değerlerim ne yazık ki yüksek... riskli gebelik faktörü var... şuan bir doktora gözüküyorum ama kürtaj için doğru kişi midir bilemiyorum.... bu konu için yardım istiyorum...
valla bana çelişkili geldi doktorunuzun kürtaj yapmamasıdoktor kendısın kürtaj yapmadıgını soyledı baska bır doktora yonlendırdı ama belkı benım durumumda olan baskaları vardır tecrube edınmıslerdır dıye yardım ve tavsıye almak ıstemıstım...
aynı hastaneden baska bır doktora yonlendırdı o yuzden tavsıye ıstedım...
yorumları tekrar okuyun isterseniz kimse kimseye yüklenmedikızlar neden bu kadar yüklendiniz anlamadım o sizden yorum değil tavsiye istemiş çok zor bir durumda demekki kim canının canından vazgeçmek ister ki.ama bazen şartlar hiç istemediğimiz şeyleri yapmamızı gerektirebilir.canım bence bir daha çok çok iyi düşün eğer ortada gerçekten sağlık sorunun yoksa bebeğini aldırmanı tavsiye etmem ama bunu yapmaya mecbursan iyi bir doktora gitmelisin ben sana Bahçelievler Medicana Düzgün Korkmaz'ı tavsiye ederim.ama lütfen tekrar tekrar düşün bu arada kaç haftalık hamilesin?
hagi şehirdesin nerde oturuyosun bilmiyorum benimbenden bundan cok suphelendım zaten....
baska bır doktor tavsıye edebılır mısınız eğer varsa?
yorumları tekrar okuyun isterseniz kimse kimseye yüklenmedi
ilk msj çok kısa olduğu için merak ettik daha sonrada ben kendi adıma
doktorunun konuşmalarından hiç hoşlanmadığımı
ve mutlaka başka bir kaç doktora daha gözükmesini söyledimm
kimse konu sahibine niye kürtaj oluyorsun vs vs demedi
anladım canım ama böyle yorumlar normal değilmi bir arkadaş yazmıştı onuçok iyi okudum canım yorumları... ben kimseye sen yüklenmişsin sen şöyle demişsin demedim ki genel olarak yorumları okuduğumda yüklenildiğini gördüm kimse sana yardım etmez burda falan yazılmış ben o yorumlara istinaden yorum yaptım..
anladım canım ama böyle yorumlar normal değilmi bir arkadaş yazmıştı onu
kimse kürtajı onaylamaz kaldıki ilk msj nda konu sahibi hiç bir şey yazmamıştı ben bir çok şey yzdım konu sahibine ama pek ilgilenmedi nedense neyse umarım hakkında hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?