• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj için tavsiye

claksedy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
6
0
36
İstanbul
Herkese Merhaba,

İlk bebeğimi aldırmak durumundayım, tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Özel hastane olabilir...

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

valla iyi cesaret edipte bu konuyu açmışsınız..
kimse kürtajdan yana olmadığı için yardımcı olmaz size burda..gerekçenizi yazmamışsınız bide merak ettim açıkçası..

valla iyi cesaret edipte bu konuyu açmışsınız..
kimse kürtajdan yana olmadığı için yardımcı olmaz size burda..gerekçenizi yazmamışsınız bide merak ettim açıkçası..
alın bendende o kadar bende zannetmiyorum burdan
bir fayda göreceğinizi bende merak ettim neden aldırmak
zorundasınız? ne kendim nede çevremdeki
insanlar böyle bir olay yaşamadık o yüzden hiç bir fikrim yok
hangi hastane iyidir hangi doktor malesef bende yardımcı olamicam

:( kim aldırmak isterki...

beklenmeyen bir bebek olduğu hiç bir sağlık kontrolüm yaptıramamıştım, triod rahatsızlığım var ve değerlerim ne yazık ki yüksek... riskli gebelik faktörü var... şuan bir doktora gözüküyorum ama kürtaj için doğru kişi midir bilemiyorum.... bu konu için yardım istiyorum...

:( kim aldırmak isterki...

beklenmeyen bir bebek olduğu hiç bir sağlık kontrolüm yaptıramamıştım, triod rahatsızlığım var ve değerlerim ne yazık ki yüksek... riskli gebelik faktörü var... şuan bir doktora gözüküyorum ama kürtaj için doğru kişi midir bilemiyorum.... bu konu için yardım istiyorum...
peki doktorunuz ne diyor aldırmanızmı gerekliymiş
başka dok lara gözüktünüzmü

doktor kendısın kürtaj yapmadıgını soyledı baska bır doktora yonlendırdı ama belkı benım durumumda olan baskaları vardır tecrube edınmıslerdır dıye yardım ve tavsıye almak ıstemıstım...

aynı hastaneden baska bır doktora yonlendırdı o yuzden tavsıye ıstedım...

doktor kendısın kürtaj yapmadıgını soyledı baska bır doktora yonlendırdı ama belkı benım durumumda olan baskaları vardır tecrube edınmıslerdır dıye yardım ve tavsıye almak ıstemıstım...

aynı hastaneden baska bır doktora yonlendırdı o yuzden tavsıye ıstedım...
valla bana çelişkili geldi doktorunuzun kürtaj yapmaması
eğer bu bebek anne ve bebek için tehlikeliyse hangi doktor
buna müdahale etmez örnek bebek anne karnında ölü bunu kürtajla
almıyormu dk torlar ve işin ilginç tarafı aynı hastaneden
başka bir dk tora yönlendirmesi size tavsiyem hemen karar verip kürtaj
olmayın bir kaç dk tora daha gidin çünkü bu gebelik reskliyse doktorun
onu almama gibi bir lüksü olamaz bence tabi

kızlar neden bu kadar yüklendiniz anlamadım o sizden yorum değil tavsiye istemiş çok zor bir durumda demekki kim canının canından vazgeçmek ister ki.ama bazen şartlar hiç istemediğimiz şeyleri yapmamızı gerektirebilir.canım bence bir daha çok çok iyi düşün eğer ortada gerçekten sağlık sorunun yoksa bebeğini aldırmanı tavsiye etmem ama bunu yapmaya mecbursan iyi bir doktora gitmelisin ben sana Bahçelievler Medicana Düzgün Korkmaz'ı tavsiye ederim.ama lütfen tekrar tekrar düşün bu arada kaç haftalık hamilesin?

kızlar neden bu kadar yüklendiniz anlamadım o sizden yorum değil tavsiye istemiş çok zor bir durumda demekki kim canının canından vazgeçmek ister ki.ama bazen şartlar hiç istemediğimiz şeyleri yapmamızı gerektirebilir.canım bence bir daha çok çok iyi düşün eğer ortada gerçekten sağlık sorunun yoksa bebeğini aldırmanı tavsiye etmem ama bunu yapmaya mecbursan iyi bir doktora gitmelisin ben sana Bahçelievler Medicana Düzgün Korkmaz'ı tavsiye ederim.ama lütfen tekrar tekrar düşün bu arada kaç haftalık hamilesin?
yorumları tekrar okuyun isterseniz kimse kimseye yüklenmedi
ilk msj çok kısa olduğu için merak ettik daha sonrada ben kendi adıma
doktorunun konuşmalarından hiç hoşlanmadığımı
ve mutlaka başka bir kaç doktora daha gözükmesini söyledimm
kimse konu sahibine niye kürtaj oluyorsun vs vs demedi

benden bundan cok suphelendım zaten....

baska bır doktor tavsıye edebılır mısınız eğer varsa?
hagi şehirdesin nerde oturuyosun bilmiyorum benim
bildiğim bir çok düzgün doktor varr ama sen normal bir doktora
daha git öylesine kontrol amaçlı bakalım o doktor ne diyecek dediğim gibi riskli bir
gebelikse zaten bütün doktorlar müdahale eder bildiğim kadarıyla

herkes hayatını farklı koşullarda yaşıyor
konu sahibinin hayatını bilmeden yargılayamayız
maddi manevi rahat olup bebeğinden vazgeçecek insan yoktur
eğer bu kararı vermişse muhakkak yolunda gitmeyen birşeyler vardır

yorumları tekrar okuyun isterseniz kimse kimseye yüklenmedi
ilk msj çok kısa olduğu için merak ettik daha sonrada ben kendi adıma
doktorunun konuşmalarından hiç hoşlanmadığımı
ve mutlaka başka bir kaç doktora daha gözükmesini söyledimm
kimse konu sahibine niye kürtaj oluyorsun vs vs demedi

çok iyi okudum canım yorumları... ben kimseye sen yüklenmişsin sen şöyle demişsin demedim ki genel olarak yorumları okuduğumda yüklenildiğini gördüm kimse sana yardım etmez burda falan yazılmış ben o yorumlara istinaden yorum yaptım..

Son düzenleme:
canım mecbur değilsen ve bebğininde sağlık sorunlarıyoksa birkaç doktora görünmeden aldırma lütfenn ilk bebeğinmiş daha ilk gözağrın çok iyi düşün lütfen:20:

çok iyi okudum canım yorumları... ben kimseye sen yüklenmişsin sen şöyle demişsin demedim ki genel olarak yorumları okuduğumda yüklenildiğini gördüm kimse sana yardım etmez burda falan yazılmış ben o yorumlara istinaden yorum yaptım..
anladım canım ama böyle yorumlar normal değilmi bir arkadaş yazmıştı onu
kimse kürtajı onaylamaz kaldıki ilk msj nda konu sahibi hiç bir şey yazmamıştı ben bir çok şey yzdım konu sahibine ama pek ilgilenmedi nedense neyse umarım hakkında hayırlısı olur

anladım canım ama böyle yorumlar normal değilmi bir arkadaş yazmıştı onu
kimse kürtajı onaylamaz kaldıki ilk msj nda konu sahibi hiç bir şey yazmamıştı ben bir çok şey yzdım konu sahibine ama pek ilgilenmedi nedense neyse umarım hakkında hayırlısı olur

haklısın canım kürtajı normal koşullarda gerçekten kimse desteklemez ama ben sanki onun yazdıklarından çok korkmuş olduğunu hissettim ondan içim acıdı doğru yönlendirelim istedim .profiline girdim baktım bekar yazıyor bi de sadece bu soruyu sormak için üye olmuş post areasına baktım. ama dediğin gibi girip bakmadı bir daha herhalde...dediğin gibi inşallah hayırlısı olur onun için

Merhabalar,

haftasonu internete giremiyorum evimde tadilat var yoksa umarsamadığımdan girmemezlik yapmadım, sizlerden gelen her cevap benim için çok değerli... Şuan komşumdan rica ettim internete girebilmek için :) Bir kaç birşey söylemek istiyorum...

Istanbulda yasıyorum, ne yazıkki annem triod kanseri ama şuan çok iyi (şükürler olsun) bende kızı olarak risk grubunda olduğumuz için aslında sürekli kontrol altındaydım, benim triod değerlerim yüksek çıkıyordu ve doktorum hamile kalmak istiyorsan mutlaka ilaç kullanmam gerektiği söyledi yoksa bebekte riskler olabileceğini mutlaka kendisini böyle bir durumda haberdar etmemi ona göre ilaç vereceğini söyledi...

Evet doğru soruyu sormak için kayıt oldum ve okadar canım acıyorduki ne sorduklarını bakmadım bile ... daha çok yeni evliyim (2 ay)...

dün baska bir doktora gittim, riskli gebelik uzmanı... durumumu anlattım test sonuclarıma baktı birde bende PCO var ama doktorun dediğine göre çok hafifmiş ilk denemede başarılı olmuşunuz dedi... ama diğer doktorun sölediklerinide doğruladı... 6 haftam bittim...

tavsiyeler ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim benim için hepsi çok değerli herkesin en iyi niyetlerle bana yazdığının farkındayım... yinede tavsiye edebileceğiniz doktorlar varsa lütfen özelden de mail atabilirsiniz.

Uzun yazmışım... vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim...

Ben de kendisine yaptırdım memnun kaldım.genel anestezi altında oldu ve hiç ağrım sısım olmadı tavsiye ederim....

canim gecmis olsun,
anadolu yakasındaysan aslı hanımı öneririm yeditepede. benim durumum farklı, gecen ay dusuk yaptım da kürtaj olmak zorunda kaldım, ama doktorum cok destek oldu, ablamın da doktoruydu belki o nedenle ilgili davranmıştır. hastane de biraz pahalı ama durumun varsa bence düşün. hem gerçekten aldırman gerekiyor mu onu da kontrol edersin canim. Allah yardımcın olsun.

Back