Kürtaj hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım edin

habuandersevdaluk

yangııın vaaar içimdee...
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
133
0
16
Diğer
Kürtaj olalı 40 gün oldu. 4 gün önce kanamam başladı. Sanırım regl oldum. Benim sorunum aşırı derecede kanamam var. Pet yetiştiremiyorum. Acaba normal birşey mi? yoksa doktora görünmeli miyim?

Bir de dünden beri belimin sancısından doğrulanamıyorum. ani bir hareket mi yaptım hiç farkında değilim. Ama sanırım bel fıtığı var bende. kıtlattığım zaman az bir şey rahatlıyor. Hareket edemiyorum resmen. Kürtaj ve reglden dolayı olmuş olabilir mi?
:44::18:

slm canım geçmiş olsun bende şubat ayında kürtaj olmuştum.
doktorun dediğine göre adetin her zamankinden fazla yada az olabilir endişelenme demişti.
bende az oldu, belki seninkide diğer adetinde düzene girer.
için rahat değilse doktorunu arayıp bi sor istersen.

a.s sağol cnm. inşallah düzene giriyordur. zaten eğer azalmazsa doktora danışacam. Kansızlıktan başım dönmeye başladı üşümediğim an yok.

a.s sağol cnm. inşallah düzene giriyordur. zaten eğer azalmazsa doktora danışacam. Kansızlıktan başım dönmeye başladı üşümediğim an yok.

o kadar kötüyse durumun hastaneye git canım, halsiz düşersin toparlanman lazımken daha beter olma.
bu arada kuru üzüm,pekmez falan ye iyi gelir üşümene.

Evet canım bu gayet normal kürtaj sonrası ilk adetimde aynı şeyleri bende yaşadım 2 saatte bir ped değiştirir mi bi insan

ilk regl de normal benimde öyle olmuşttu siz de kalp atışı alamadığınız için mi kürtaj oldunuz gelişim durduğu için ???geçmiş olsun ... ağrıların devam ederse doktora git ve üşütme sakın...

Son düzenleme:

sağolasın. Sana da geçmiş olsun. Çok acı bir durum. Ben senin gibi masum değilim. İstemeyerek zorunda kaldığım için aldırdım. Kendim ettim kendim buldum. Hergün bebek görmeye dayanamıyorum. Mutlu aile tablosundaki çocuklara içim gidiyor. Rüyalarımda hep onu hissediyorum. Psikolojik olarak kusurlu ol olma , çok acı bir durum.

kansızlıkla ilgil bi sorunun varsa KARAÜZÜM ÖZÜ sabah akşam yemeklerden önce bir kaşık veya şerbet şeklinde sulandırarak iç tadı çok güzel

ayy içim gitti canım yaa ben ve biçok kişi bebek özlemi kurarken ahh keşke olmasaydı bu durum ama olmuş rabbim aratmazzz affeder inşallah

Canım aynı dert bende de var bende kilo aldığımı düşünmüştüm acaba kürtajdan sonra olan birşey mi_?

ayy içim gitti canım yaa ben ve biçok kişi bebek özlemi kurarken ahh keşke olmasaydı bu durum ama olmuş rabbim aratmazzz affeder inşallah

şimdi o kadar istiyorum ki hayırlısı ile evlenip mutlu yuvamda çocuğum olsa. Allahım sınavınla sınama beni yarabbim. Bunun cezası bana çok büyük olacak hissediyorum. Affetsin yarabbim beni. Size de en yakın zaman da bir evlat nasip etsin hayırısı ile. :26:

Canım aynı dert bende de var bende kilo aldığımı düşünmüştüm acaba kürtajdan sonra olan birşey mi_?

şuan da 2 hafta içerisinde göbeğim daha fazla şişti. Sanki içimdeki bi parça büyümüş gibi korkuyorum ya. Umarım kötü bişey olmaz. ADet belirtim de yok. olmam gerekiyor aslında. ÇOk şişti karnım yanlarım falan ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…