- Konu Sahibi habuandersevdaluk
-
slm canım geçmiş olsun bende şubat ayında kürtaj olmuştum.
doktorun dediğine göre adetin her zamankinden fazla yada az olabilir endişelenme demişti.
bende az oldu, belki seninkide diğer adetinde düzene girer.
için rahat değilse doktorunu arayıp bi sor istersen.
a.s sağol cnm. inşallah düzene giriyordur. zaten eğer azalmazsa doktora danışacam. Kansızlıktan başım dönmeye başladı üşümediğim an yok.
o kadar kötüyse durumun hastaneye git canım, halsiz düşersin toparlanman lazımken daha beter olma.
bu arada kuru üzüm,pekmez falan ye iyi gelir üşümene.
Evet canım bu gayet normal kürtaj sonrası ilk adetimde aynı şeyleri bende yaşadım 2 saatte bir ped değiştirir mi bi insan
ilk regl de normal benimde öyle olmuşttusiz de kalp atışı alamadığınız için mi kürtaj oldunuz gelişim durduğu için ???geçmiş olsun ... ağrıların devam ederse doktora git ve üşütme sakın...
sağolasın. Sana da geçmiş olsun. Çok acı bir durum. Ben senin gibi masum değilim. İstemeyerek zorunda kaldığım için aldırdım. Kendim ettim kendim buldum. Hergün bebek görmeye dayanamıyorum. Mutlu aile tablosundaki çocuklara içim gidiyor. Rüyalarımda hep onu hissediyorum. Psikolojik olarak kusurlu ol olma , çok acı bir durum.
ayy içim gitti canım yaa ben ve biçok kişi bebek özlemi kurarken ahh keşke olmasaydı bu durum ama olmuşrabbim aratmazzz affeder inşallah
Canım aynı dert bende de var bende kilo aldığımı düşünmüştüm acaba kürtajdan sonra olan birşey mi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?