Kürtaj hakkında acil

sevgiliistanbul

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.128
1.012
333
Kızlar ben 18 haziranda kürtaj oldum. Ama hala adet olmadım bir bilginiz varmı normalde çok düzenlidir adetim doktorum 1 ay sonra olursuz demişti ama 6 haftayı geçti

Kızlar ben 18 haziranda kürtaj oldum. Ama hala adet olmadım bir bilginiz varmı normalde çok düzenlidir adetim doktorum 1 ay sonra olursuz demişti ama 6 haftayı geçti
Bende geçen nisan ayında kürtaj oldum ve tam iki ay sonra adet oldum. Genelde 40 gün içinde falan olmazsanız doktora gidin derler ama bence iki ayın dolmasını bekle. Adetin ilaçla değil de kendiliğinden gelmesi daha iyi

Kürtajdan sonraki ilk adette gecikme olabilir 40 gün sonra olmazsan doktora görün geçmiş olsun

Aynen 40 gün de olmanız gerek filan diolar bende kontrole gitmemiştim doktor tekrar deneyebilirsin çocuk için beklmene gerek yok demişti adette olmayınca bi sorun mu var die düşündüm

Gecmis olsun bende iki defa kurtaj olmak zorunda kaldim o donemler arastirdigimda 7. Haftaya kadar beklemek gerekiyormus sonrasinda doktora gorunmekte fayda var diye okudum hep bende kendime 50 gun sınırı koymustum olmazsam doktora giderim diye. Endiselenmeyin biraz gecikmeyle de olsa olacaksindir stres yapma. Kurtaj sonrasi kontrole gittin mi? Sorun yok dediyse doktorun rahat ol canim

Şimdi gittim doktora rahim temiz hiç bir sorun yok dedi teşekkür ederim bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…