kürtaj genel anestezide mi olur yoksa lokalle mi

berenix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
49
21
3
25
ınternette araştırdım her ıkısıde olur dıyo ama en cok hangııs tercıh edılıyor bılgınız var mı

ınternette araştırdım her ıkısıde olur dıyo ama en cok hangııs tercıh edılıyor bılgınız var mı
Turkiye de kadinlarin kurtaj yaptirmasini onlemek icin cogunlukla lokal yapildigini bir doktor soylemisti.
Tercih edilecekse genel anestezi altinda vakumlu denilen sistem en uygunu.

Turkiye de kadinlarin kurtaj yaptirmasini onlemek icin cogunlukla lokal yapildigini bir doktor soylemisti.
benım bıldıgım ama bazen kurtaj zorunlu halde alabılıyomus cunku bebek olüyomus sanırsam doktorun cıkarması gerekıyormus benım yengem olmustu mecburen zorunlu kaldıgı ıcın yanı ordan bılıyom

Genel daha mantıklı kürtaj travmatik bir durum çünkü. O anları hatırlamak istemezsiniz diye düşünüyorum.

yani genel anestezi almak istemeyene lokal anestezi ile uygulanir. Ama anestezi biçimi tamamen senin seçimin bence olanları izlemektense genel anestezi ile yaptirmak daha mantikli. Doğum degil sonucta insani üzer oyuzden gormemek en iyisi bence

Evet bende genel anestezi ile vakumlu kürtaj olmuştum. Oldukça rahat geçiyor iyileşme çok hızlı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…