- Konu Sahibi bLackchocolete
-
benim kalp atışı var bebeğim gayet sağlıklıymışama ben başka sebeplerden aldırmak istiyorum. 9.haftanın içindeyim
ahhh canım benim haddime değil ama bebek aşkından ölen biri olarak bi kez daha düşün derim..çok özel değilse sorunun ne canım??
maddiyat, maneviyat... bu bebek bazı şeyleri düzeltir diye umutlandım ama olmuyor.
aslında aldırmak hiç istemiyorum günahından da çok korkuyorum ama ona iyi bir hayat veremeyecek olmam da beni bu fikre sürüklüyor. ne yapacağım bilmiyorum ve zaten son haftadayım galiba. 10.haftadan itibaren yasakmış
canım üzüldüğünün farkındayım ve günahından korktuğuna göre merhametli birisin...şu an ruh halin,psikolojin bozuk olabilir ama çok iyi düşün derim aldırma bir ömür vicdan azabıyla yaşayamazsın..eşinle sorunlarınızı hallettiniz mi?
birini bitersek başka bir sorun çıkıyor. sürekli dua ediyorum. rüyalarımda da bebeği hep kaybettiğimi görüyorum.
bencede aynen diğer arkadaşın söylediği gibi bence de aldırmayın sonradan çok büyük pişmanlık duyabilirsiniz ayrıca dediğiniz gibi günahıda çok büyük Allah lütfedip verdiği cana kıymak neticede son karar sizin tabiki ama her sorunun bi çaresi bulunur belki 1 ay sonra eşinizle yada ailesilye sorun her neyse tamamen çözülecek ama siz bebeğinizi aldırmış olursanız pişmanlık duyacaksınız
maddiyat, maneviyat... bu bebek bazı şeyleri düzeltir diye umutlandım ama olmuyor.
aslında aldırmak hiç istemiyorum günahından da çok korkuyorum ama ona iyi bir hayat veremeyecek olmam da beni bu fikre sürüklüyor. ne yapacağım bilmiyorum ve zaten son haftadayım galiba. 10.haftadan itibaren yasakmış
benim için de çok zor belki psikolojim bozulduğu için düşünüyorum yoksa ben de istemem. zaten tam karar da vermedim kalp sesini duyduktan sonra allak bullak oldum. ama haklısınız ileri de büyük bir pişmanlık duyacağım. sorunlar bitip çocuk sahibi olunca karnımdaki meleğimin günahına girdiğim için affedemem kendimi. vazgeçtim inşallah şansıyla gelir annesine uğur getirir
benim için de çok zor belki psikolojim bozulduğu için düşünüyorum yoksa ben de istemem. zaten tam karar da vermedim kalp sesini duyduktan sonra allak bullak oldum. ama haklısınız ileri de büyük bir pişmanlık duyacağım. sorunlar bitip çocuk sahibi olunca karnımdaki meleğimin günahına girdiğim için affedemem kendimi. vazgeçtim inşallah şansıyla gelir annesine uğur getirir
Ben o kalp atışını duymak için neler vermezdim biliyo musun
Rabbim en kısa zaman da sana da nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?