• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj fiyatları

ben devlet doğum hastanesinde oldum tek kuruş ödemedim..ama kalp atımı durmuştu zorunluydu benim kürtajım :34:

benim kalp atışı var bebeğim gayet sağlıklıymış :( ama ben başka sebeplerden aldırmak istiyorum. 9.haftanın içindeyim

canım önceki konularına baktım evi terketmişsin ve adetin geçmiş şu an ailenin yanındamısın?

ahhh canım benim haddime değil ama bebek aşkından ölen biri olarak bi kez daha düşün derim..çok özel değilse sorunun ne canım??

maddiyat, maneviyat... bu bebek bazı şeyleri düzeltir diye umutlandım ama olmuyor.

aslında aldırmak hiç istemiyorum günahından da çok korkuyorum ama ona iyi bir hayat veremeyecek olmam da beni bu fikre sürüklüyor. ne yapacağım bilmiyorum ve zaten son haftadayım galiba. 10.haftadan itibaren yasakmış

maddiyat, maneviyat... bu bebek bazı şeyleri düzeltir diye umutlandım ama olmuyor.

aslında aldırmak hiç istemiyorum günahından da çok korkuyorum ama ona iyi bir hayat veremeyecek olmam da beni bu fikre sürüklüyor. ne yapacağım bilmiyorum ve zaten son haftadayım galiba. 10.haftadan itibaren yasakmış

canım üzüldüğünün farkındayım ve günahından korktuğuna göre merhametli birisin...şu an ruh halin,psikolojin bozuk olabilir ama çok iyi düşün derim aldırma bir ömür vicdan azabıyla yaşayamazsın..eşinle sorunlarınızı hallettiniz mi?

canım üzüldüğünün farkındayım ve günahından korktuğuna göre merhametli birisin...şu an ruh halin,psikolojin bozuk olabilir ama çok iyi düşün derim aldırma bir ömür vicdan azabıyla yaşayamazsın..eşinle sorunlarınızı hallettiniz mi?

birini bitersek başka bir sorun çıkıyor. sürekli dua ediyorum. rüyalarımda da bebeği hep kaybettiğimi görüyorum.

eşinizin ailesiyle evlerinizi ayırdınız mı sonuna kadar okuyamadım hala.. o konunuzda eşinizi çok sevdiğinizi yazmışsınız.. o ne diyor bu konuda??

birini bitersek başka bir sorun çıkıyor. sürekli dua ediyorum. rüyalarımda da bebeği hep kaybettiğimi görüyorum.

bencede aynen diğer arkadaşın söylediği gibi bence de aldırmayın sonradan çok büyük pişmanlık duyabilirsiniz ayrıca dediğiniz gibi günahıda çok büyük Allah lütfedip verdiği cana kıymak neticede son karar sizin tabiki ama her sorunun bi çaresi bulunur belki 1 ay sonra eşinizle yada ailesilye sorun her neyse tamamen çözülecek ama siz bebeğinizi aldırmış olursanız pişmanlık duyacaksınız

bencede aynen diğer arkadaşın söylediği gibi bence de aldırmayın sonradan çok büyük pişmanlık duyabilirsiniz ayrıca dediğiniz gibi günahıda çok büyük Allah lütfedip verdiği cana kıymak neticede son karar sizin tabiki ama her sorunun bi çaresi bulunur belki 1 ay sonra eşinizle yada ailesilye sorun her neyse tamamen çözülecek ama siz bebeğinizi aldırmış olursanız pişmanlık duyacaksınız

evet belkide sorun çözülecek ve bebeği çoktan gitmiş olacak...ve bir ömür pişmanlığı...ben bin bir tedaviyle olan 3 aylıkken kalbi duran bebeğim için 4 doktor gezdim..bi türlü konduramadım belki bi yanlışlık vardır diyee..
şimdi ultrason resimlerini öpüp kokluyorum hala içim acıyor...gözümün önünden gitmiyor kalbinin pıtpıtları minik elleri,ayakları.. ben canımı verirdim onaa :14:

konu sahibi arkadaşım maddi sıkıntıdan çocuk aldırılmaz...manevi olarak ne yaşadığını yazsan belki akıl veririz ,bi yardımımız dokunur..

ortada minik bi can söz konusu olmasa inanın bu kadar uzatmam

iyi düşün o halde:ssz:

celladı mı olacaksın, meleği mi:26:

benim için de çok zor belki psikolojim bozulduğu için düşünüyorum yoksa ben de istemem. zaten tam karar da vermedim kalp sesini duyduktan sonra allak bullak oldum. ama haklısınız ileri de büyük bir pişmanlık duyacağım. sorunlar bitip çocuk sahibi olunca karnımdaki meleğimin günahına girdiğim için affedemem kendimi. vazgeçtim inşallah şansıyla gelir annesine uğur getirir

benim için de çok zor belki psikolojim bozulduğu için düşünüyorum yoksa ben de istemem. zaten tam karar da vermedim kalp sesini duyduktan sonra allak bullak oldum. ama haklısınız ileri de büyük bir pişmanlık duyacağım. sorunlar bitip çocuk sahibi olunca karnımdaki meleğimin günahına girdiğim için affedemem kendimi. vazgeçtim inşallah şansıyla gelir annesine uğur getirir

ahh canım benimm çok doğru karar vermişsin..emin ol uğur getirecek şu yalan dünyada yüzünü güldürecek tek şey o olacak ve hergün şükredeceksin hata yapıp aldırmadığın için..cennet kokusunu içine çektikçee bütün sıkıntılarını unutacaksın.. :34:

Rabbim yardımcın olsun sıkıntıların bir an önce biter inşallah..Allah yuvanı huzurla doldurdun inşallah..

canım ebnim çok doğru karar vermişsin. Dualarım seninle umarım Rabbim de görür derdinize derman olur inşallah. şans getirecek o size sana ayakta kalma gücü verecek.

konuya yeni baktım canım doğru bi karar vermişin inşallah herşey gönlünce olurrr RABBİM evladını hayırlısı ve sağlılkla kucağına almayı nasip eylesin düzelir herşey belkide senin imtihanındır bu bebişine kıymamaklada geçtin belkide bu imtihanı

Ben o kalp atışını duymak için neler vermezdim biliyo musun

Back