kürtaj fiyatları

Ya ne bu tür kadınları ne de böyle insanları haklı görenleri anlamıyorum.sizin vicdanınız nerde acaba...şu fani dünyada bi canlıya bir insana hele ki canından bir parçaya kıyma lüksü kimsenin yok..yatakta her haltı yiyecek kadar beynibiz çalışıyorsa evlada bakacak kabiliyette vardır demekki...yaa biraz Allah korkusu olsun...hasab verecek kişi Rabbiniz şu bu o deil...herkesin bir imtihanı var yalan dünyada biz evlat acısıyla imtihan olurken size verilmiş bir mucizeyi bi et parçası gibi hiçe saymanız acınacak bi durum..destek çıkanlarda kendine gelsin yaptığınız her teşvikte günaha ortak oluyosunuz...kimin ne sıkıntısı var bilemem tek bildiğim dert veren dermanı verir..Şu alem Efendimiz yüzü suyu hürmetine yaratıldı O alemin sultanın bile çekmediği sıkıntı acı açlık hakaret kalmamışken kusura bakmayın ama bende dahil bizim gibi daha Peygamberimizin tornağı olamayacak kişilerin sırf zora girmenek için işi kılıfına uydurmaya çalışmaktır cehaletin taaa kendisii..biraz sert olduysa kusura bakmasın kimse ben yavrusunu kanlar içinde ölmüş gören bir anneyim yaptığınız şeyin ne büyük bir acı olduğunu şu yüreğimi açıpta görün...benim acım tabiki banadr kimseyi ilgilendirmez ama ben evlat katili olabilecek birinin anne olmayı zerre kadar hak etmediğine eminin..inşallah doğru kararı verirsiniz de şeytanı sevindirip hayatın en güzel mucizesini annesiz bırakıp melek yapmazaınız

Benim bir arkadaşım yaptırmıştı. Gayet elit bir yer. Sorun yaşamazsınız. İzmir'de Bayraklı'da yerleri. tavsiye ederim kesinlikle. Çünkü birlikte gitmiştik kliniğe. Telefonlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın çevrem sayesinde tanımış olduğum ve çeşitli operasyonlarında bulunduğum dr bey'in bi kaç arkadaşımın yaşamış olduğu operasyondan başarılı olduğu ve uygun fiyatı olduğunu söyleyebilirim. Bilgi almanızı ve araştırmanızı gönülden tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor Bahar Baykal kürtaj fiyatı 1200 TL , çok da başarılı bir doktor. Tavsiye ederim. İzmir'de çok güzel bir kliniği var aile ortamı gibi sizi rahatlatıyorlar.

Back