kürtaj fiyatları

Ya siz şaka falan mı yapıyorsunuz, hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz sonuç vermiyor bazen yüzde 1 de olsa ihtimal tutuyor. Bu insanlar kürtaja güle oynaya gitmiyorlar ya bebeğe bakacak maddi olanakları yok, ya eşleri- sevgilileri doğuma yanaşmıyor ya da kendilerini yaşça o çocuğun sorumluluğunu alabilecek kadar olgun hissetmiyorlar. Yoksa kimse masum bir bebeğe kıymak istemez, biraz empati kurmaya çalışın, o insanlar burada onları yargıladığınızı görünce daha çok bunalıma giriyorlar. Kürtajın bunalımı ayrı, mahalle baskısı ayrı, aile ayrı arkadaşlar ayrı.. Evli barklı koskoca insanlarsınız yaptığınız acımasızca yorumlara bakıyorum, ayıp..

aklı nerdeymıs aklı bana savunma onu tamammı ben akc gundur bebegım olmuyo dıe aglıyorum aklını kullansaymısevlıysen korunsaymıs veya bekarsada yemeseymıs o haltı...

Ya ne bu tür kadınları ne de böyle insanları haklı görenleri anlamıyorum.sizin vicdanınız nerde acaba...şu fani dünyada bi canlıya bir insana hele ki canından bir parçaya kıyma lüksü kimsenin yok..yatakta her haltı yiyecek kadar beynibiz çalışıyorsa evlada bakacak kabiliyette vardır demekki...yaa biraz Allah korkusu olsun...hasab verecek kişi Rabbiniz şu bu o deil...herkesin bir imtihanı var yalan dünyada biz evlat acısıyla imtihan olurken size verilmiş bir mucizeyi bi et parçası gibi hiçe saymanız acınacak bi durum..destek çıkanlarda kendine gelsin yaptığınız her teşvikte günaha ortak oluyosunuz...kimin ne sıkıntısı var bilemem tek bildiğim dert veren dermanı verir..Şu alem Efendimiz yüzü suyu hürmetine yaratıldı O alemin sultanın bile çekmediği sıkıntı acı açlık hakaret kalmamışken kusura bakmayın ama bende dahil bizim gibi daha Peygamberimizin tornağı olamayacak kişilerin sırf zora girmenek için işi kılıfına uydurmaya çalışmaktır cehaletin taaa kendisii..biraz sert olduysa kusura bakmasın kimse ben yavrusunu kanlar içinde ölmüş gören bir anneyim yaptığınız şeyin ne büyük bir acı olduğunu şu yüreğimi açıpta görün...benim acım tabiki banadr kimseyi ilgilendirmez ama ben evlat katili olabilecek birinin anne olmayı zerre kadar hak etmediğine eminin..inşallah doğru kararı verirsiniz de şeytanı sevindirip hayatın en güzel mucizesini annesiz bırakıp melek yapmazaınız

aklı nerdeymıs aklı bana savunma onu tamammı ben akc gundur bebegım olmuyo dıe aglıyorum aklını kullansaymısevlıysen korunsaymıs veya bekarsada yemeseymıs o haltı...

Ya ne bu tür kadınları ne de böyle insanları haklı görenleri anlamıyorum.sizin vicdanınız nerde acaba...şu fani dünyada bi canlıya bir insana hele ki canından bir parçaya kıyma lüksü kimsenin yok..yatakta her haltı yiyecek kadar beynibiz çalışıyorsa evlada bakacak kabiliyette vardır demekki...yaa biraz Allah korkusu olsun...hasab verecek kişi Rabbiniz şu bu o deil...herkesin bir imtihanı var yalan dünyada biz evlat acısıyla imtihan olurken size verilmiş bir mucizeyi bi et parçası gibi hiçe saymanız acınacak bi durum..destek çıkanlarda kendine gelsin yaptığınız her teşvikte günaha ortak oluyosunuz...kimin ne sıkıntısı var bilemem tek bildiğim dert veren dermanı verir..Şu alem Efendimiz yüzü suyu hürmetine yaratıldı O alemin sultanın bile çekmediği sıkıntı acı açlık hakaret kalmamışken kusura bakmayın ama bende dahil bizim gibi daha Peygamberimizin tornağı olamayacak kişilerin sırf zora girmenek için işi kılıfına uydurmaya çalışmaktır cehaletin taaa kendisii..biraz sert olduysa kusura bakmasın kimse ben yavrusunu kanlar içinde ölmüş gören bir anneyim yaptığınız şeyin ne büyük bir acı olduğunu şu yüreğimi açıpta görün...benim acım tabiki banadr kimseyi ilgilendirmez ama ben evlat katili olabilecek birinin anne olmayı zerre kadar hak etmediğine eminin..inşallah doğru kararı verirsiniz de şeytanı sevindirip hayatın en güzel mucizesini annesiz bırakıp melek yapmazaınız

Ya kusura bakmayın da cahil cahil konuşuyorsunuz kürtaj tüm kadınların hakkıdır. Konu kürtaj fiyatları gelmişsiniz yok şöyle günah yok böyle ayıp diyorsunuz. Ya ayıpsa günahsa girme bu kısma okuma hangi bölümle ilgileniyorsan onu oku. Ben sizleri anlamaya çalışıyorum evlat acısı yaşamadım ama eminim evlat sahibi olmak isteyen veya çocuğunu bir şekilde dünyaya getiremeyen yahut çocuk sahibi olamayan insanlar darmadağın oluyorlardır. Yaşadığınız acıyı umarım bir daha yaşamak zorunda kalmazsınız kimse de yaşamaz Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin.
Fakat herkes erken evlenmiyor, cinsellik ülkemizde bir tabu ama aynı zamanda gizli kapaklı yaşanan birşey ha kimine göre evlenmeden cinsellik yaşamak özgürlüktür, kimine göre namussuzluktur. Ama biraz kürtaj olmak zorunda kalan insanların gözünden de bakmanızı istiyorum.
Mesela bir kadın düşünün çocuk sahibi olmayı çok istiyor ama eşi hazır değil diye kürtaj olmak zorunda kalıyor, veya bir kız düşünün daha çok genç eğer o çocuğu dünyaya getirirse iyi bir şekilde yetiştiremeyecek belki hasta olsa doktora götürecek parası yok çocuğu dünyaya getirmek için destekçisi yok ama o da istiyor o bebeği dünyaya getirmeyi.
"O haltı yemeseymiş " demek çok basite indirgemektir olayı, ama inanın kürtaj olanlar da sizinle aynı travmayı, üzüntüyü yaşıyorlar ve en kötüsü de bu acıyı paylaşacak kimseleri olmuyor yanlarında çünkü herşey gizli kapaklı. Bu cevabı olaylara biraz da empati kurarak yaklaşabilenler olsun diye yazdım yoksa tartışmak gibi bir niyetim yok kimseyle. Dediğim gibi Allah isteyen herkese istediği zamanda evlat nasip etsin.

insanların verdiği kararlar sizi etkilemez. günahsa sanamı günah herkesin günahı boynuna. kadın burda günahmı diye sormamış fiyat sormuş. çok rahatsz olduysanız yazmayın arkadaşım cevap ne çok seviyor bazı arkadaşlarımız insanları kınayıp yargılamayı. SİZENE

Yaa bi gidin Allah aşkına yaa..sizin dar kafalarınız yüzünden insanlara günahı sevabı söyleyemez olduk..neymiş günahsa kemdine günahmışş..biz de biliyoruz her insan kendi amelinden sorumludur..ama kalanlarda diğer insanlara doğruyu göstermekle yükümlüdür..kimsenin inancı beni ilgilendirmez ama bu yazılardan bir kişi bile müslümansa dinimizce uygun olanı yazöak boynumun borcudur...modernleşmek uğruna özümüzü unuttuk iyice sizin özgürlük dediğiniz şey hiçbir vicdana sığmayan hareketler..milletimiz bu hale nasıl geldi bi durup düşünün ..

istek dışı bir gebelik olması durumunda düşünüyorum henüz bir şey yok idrar tstlerim negatif ama yarın kan testi yaptırıcam ilişki olmadı ama sürtünme ilişkisinden gebe kalırsm aldırmam gerekicek halen yapıldığını düşünüyorum fakat fiyatlarını bilmiyordum
devlette bedava.neden arayis icindesin anlamadim canim devlet dururken niye para veresin.islem ayni islem.2 aya kadar devlette parasiz..

istanbulda abacıoğlu tıp merkezinde çok anlayışlı güleryüzlü doktorlar tarafından bu işlem yapılıyor.Zor bir karar ama kürtaj işlemi için burayı şiddetle tavsiye ederim. Fiyatları da 400 tl den başlıyor gebeliğin haftasına göre değişiyor detaylı bilgiyi internet sitelerinden onlıne danışarak da alabilirsiniz

Bu basligi tesadufen actim ve gercekten soruyu soran kisiye verilen cevaplara anlam veremedim. 1.kimsenin hayati tercihleri kimseyi ilgilendirmez 2.kimse tercihlerini bir baskasina dayatamaz.
Ayrica da siz cocuk sahibi olmayi isterken kurtaj olmak isteyenleri nicin sucluyorsunuz ki..herkesin kendine cizdigi cizecegi yol farkli.resmen sahip olmadiginiz bir seyden dolayi digerini otekilestiriyorsunuz.. Kurtaj meselesi herkesin hayat anlayisi inancina gore farklilik gosterir nedir yani ayni fikirde olmayan uzerinde bu kadar tahakkum kurmaya calismak hele de suclamak..bu subjektif bir konu suclayamazsiniz kimseyi,suclar gibi de konusamazsiniz.

Ya ne bu tür kadınları ne de böyle insanları haklı görenleri anlamıyorum.sizin vicdanınız nerde acaba...şu fani dünyada bi canlıya bir insana hele ki canından bir parçaya kıyma lüksü kimsenin yok..yatakta her haltı yiyecek kadar beynibiz çalışıyorsa evlada bakacak kabiliyette vardır demekki...yaa biraz Allah korkusu olsun...hasab verecek kişi Rabbiniz şu bu o deil...herkesin bir imtihanı var yalan dünyada biz evlat acısıyla imtihan olurken size verilmiş bir mucizeyi bi et parçası gibi hiçe saymanız acınacak bi durum..destek çıkanlarda kendine gelsin yaptığınız her teşvikte günaha ortak oluyosunuz...kimin ne sıkıntısı var bilemem tek bildiğim dert veren dermanı verir..Şu alem Efendimiz yüzü suyu hürmetine yaratıldı O alemin sultanın bile çekmediği sıkıntı acı açlık hakaret kalmamışken kusura bakmayın ama bende dahil bizim gibi daha Peygamberimizin tornağı olamayacak kişilerin sırf zora girmenek için işi kılıfına uydurmaya çalışmaktır cehaletin taaa kendisetmek biraz sert olduysa kusura bakmasın kimse ben yavrusunu kanlar içinde ölmüş gören bir anneyim yaptığınız şeyin ne büyük bir acı olduğunu şu yüreğimi açıpta görün...benim acım tabiki banadr kimseyi ilgilendirmez ama ben evlat katili olabilecek birinin anne olmayı zerre kadar hak etmediğine eminin..inşallah doğru kararı verirsiniz de şeytanı sevindirip hayatın en güzel mucizesini annesiz bırakıp melek yapmazaınız
Hanimefendi..soyledikleriniz bastan asagi anlamsiz.bir kere herkes bir dine inanmak sizinle ayni dini inanca sahip olmak ve ona gore hareket etmek zorunda degil..insanlar secimlerini sizin degerlerinize uygunlugunu olcerek yapacak degil.ustelik yuce Rabbiniz adina karar verecek siz degilsiniz; birinin anne olmayi hak edip etmeyecegine Tanri karat verecektir.ayrica neden anneligi hak edip etmedigini degerlendirmeye kalkistiniz anlamadim.biraz yaftalmalardan uzak tarafsiz bakin baska fikirlere kararlara davranis bicimlerine. Kurtaj yaptiranin kendi tercihidir saygi duyunuz. Bir dinin savunuculugunu yaparak suclamaniz gercekci olamaz hicbir zaman cunku din objektif bir olgu degildir,vicdanla ilgilidir. Kaldi ki bir kisinin yaptigi/yapacagi herhangi bir seyin bir dine uygunlugunu olcmek neden..aslinda uzun lafin kisasi : sanane..

Arkadaşlar kürtajla ilgili bilgisi olan var mı ? anestezi ile özel hastanelerde ne kadardır? ya da devlette olunca kayıt altına alınıyor mu ?
canım özel hastanede 500 civarı uygulanıyor anestezi de uyguluyorlar baygın kalıyorsun ama gideceksen güvenli olsun

Hanimefendi..soyledikleriniz bastan asagi anlamsiz.bir kere herkes bir dine inanmak sizinle ayni dini inanca sahip olmak ve ona gore hareket etmek zorunda degil..insanlar secimlerini sizin degerlerinize uygunlugunu olcerek yapacak degil.ustelik yuce Rabbiniz adina karar verecek siz degilsiniz; birinin anne olmayi hak edip etmeyecegine Tanri karat verecektir.ayrica neden anneligi hak edip etmedigini degerlendirmeye kalkistiniz anlamadim.biraz yaftalmalardan uzak tarafsiz bakin baska fikirlere kararlara davranis bicimlerine. Kurtaj yaptiranin kendi tercihidir saygi duyunuz. Bir dinin savunuculugunu yaparak suclamaniz gercekci olamaz hicbir zaman cunku din objektif bir olgu degildir,vicdanla ilgilidir. Kaldi ki bir kisinin yaptigi/yapacagi herhangi bir seyin bir dine uygunlugunu olcmek neden..aslinda uzun lafin kisasi : sanane..
1. Si Rabbim adına karar vermedim kafanızdaki melankoliye göre uydurmayın hanfendi..2 .si benim dinimde doğruyu yanlışı söylemek kişinin yükümlülüğüdür...3. Sü bu kişi hangi dine mensup olursa olsunnn bir cana kıyan hiçbirşeyi hak etmez bu din deil vicdanın sonucudurrr...son olarakta dine vicdanla ilgili bir olgu demeden biraz okuyun arsştırında bilginiz olsun kuru gürültü yapmayın...sokakta bi erkek kadını dövüyo olsa banane der geçer midiniz...yokk ona gelince başka demi ..böyle bi durumda da direk Sanene...biraz tarafsız bakması gereken ben deilim sanırımmm

BakiE="mutsuz28, post: 39342214, member: 548282"]1. Si Rabbim adına karar vermedim kafanızdaki melankoliye göre uydurmayın hanfendi..2 .si benim dinimde doğruyu yanlışı söylemek kişinin yükümlülüğüdür...3. Sü bu kişi hangi dine mensup olursa olsunnn bir cana kıyan hiçbirşeyi hak etmez bu din deil vicdanın sonucudurrr...son olarakta dine vicdanla ilgili bir olgu demeden biraz okuyun arsştırında bilginiz olsun kuru gürültü yapmayın...sokakta bi erkek kadını dövüyo olsa banane der geçer midiniz...yokk ona gelince başka demi ..böyle bi durumda da direk Sanene...biraz tarafsız bakması gereken ben deilim sanırımmm[/QUOTE]
Bakin sizin dininize gore yukumluluk bu.inanmayan biri icin bu bir sey ifade etmiyor. Kisilik tam ve sag dogumla baslar. İstenmeyen gebelik oldugunda bu gebelikle ilgili annenin her turlu karari alma hakki vardir. Sizin bir canliyi oldurmek diye baktiginiz kurtaj benim icin istenmeyen gebeligi onlemektir karardir tercihdir. Burada dogmayan cocugun hakkini savundugunuzu idda ediyorsunuz ama o henuz dogmamis.neyi arastiracagim bu arada? Kurtajin dogru olup olmadigina kisi dini inanci vicdani sonucu karar verir neyin kafasi bu..'anneligi hak etmez' derken karar vermis oluyorsuniz ben melankoliyle uydurmuyorum.ayrica melankoli???
Kurtaj cana kiymak degildir benim gorusume gore sokakta bir kadin siddet goruyorsa elbette mudhale ederim.sokakta mudhale etmemin sebebi kadinin kisiligine tecavuzdur haklarini cignemektir.kiyaslanacak konu degil.demogoji yapiyorsunuz.kurtajsa annenin elinde olan bir haktir.hala kendi inanciniza gore cevap yaziyorsunuz tarafsiz olamiyorsunuz.son olaraksa ben dusuncelerimj ifade ettim tipki sizin gibi.kuru gurultu denemez buna.ben sizin dediklerinize kuru gurultu demedim saygim var cunku her turlu fikre dolaysiyla tahammulum de..

Akla ve mantiga bunun yani sira bilimi referans gosterecek dusuncem kurtaj in dogal bi yontem oldugudur. Keza eskiden de otlar kaynatirlar bir seyler sokarlarmis dussun diye. Demek ki bazen gercekten olmasi gerekiyor. Ve evet 10 tane cocuk dogurup surundureceklerine kurtaj yaptirsimlar korunmayi da beceremedilerse. Kaldi ki korunma yontemleri yuzde yuz koruma saglamiyor.

Akla ve mantiga bunun yani sira bilimi referans gosterecek dusuncem kurtaj in dogal bi yontem oldugudur. Keza eskiden de otlar kaynatirlar bir seyler sokarlarmis dussun diye. Demek ki bazen gercekten olmasi gerekiyor. Ve evet 10 tane cocuk dogurup surundureceklerine kurtaj yaptirsimlar korunmayi da beceremedilerse. Kaldi ki korunma yontemleri yuzde yuz koruma saglamiyor.
hanımefendı cok dogru seyler yazmıssınız bende bu tur ınsanları hıc anlamam herkesın kendını fıkrı ıster dogurur ıster dogurmaz bu cahılce konusmalarda nedır boyle bılıp bılmeden konusuyorlar hamıle kalmıs olabılır hemde korundugu halde hamıle kalan cok hemen dedıklerı tek kelıme korunsaydı hıcbır korunma yontemı %100 degıldır her hamıle kalanda doguramasın zaten hergun onlarca haber cıkıyor dogurup bı kosede bırakıyolar yada hastane koselerınde gızlıce dogurup bu kezde olduruyolar ben bu haberlerı duyunca 9 ay bekleyıp dogurana kadar neden zamanında aldırmadın ben kadın dıye hep kızmısımdır keske herkesın sartları aynı olsada dogursa ama demek kı olmuyor bundan dolayı aldıyolar...

Ben bu forumdaki insanların birbirini nasıl yargıladığına inanın şaşırıyorum. Allah kimseye kendininkinden başka dert vermesin. Biz bebek için uğraşırken aldıranlara öfkeleniyorum yazan bile olmuş kim bilir o insan o canı ne şartlarda aldırıyor. Dayak mı yiyor evliliği bitmek üzere mi bakacak durumu mu yok... Her çocuk aldıran cani vicdansız dinsiz mi? Nedir içinizdeki bu kin? Keşke insanlara da dünyaya da daha güzel bakabilseniz. Eminim daha iyi anneler olursunuz o zaman.

Özel hastanelerde kürtaj fiyatı ne kadar acaba? Bir de özel sağlık sigortası bunu karşılıyor mu? Bilgisi olan deneyimleyen var mı ?

Kızlar ben bunu utanarak söylüyorum ama sevgilimle bir şeyler yaşadık. aldırmak zorundaydım.. evlenmemize daha vardı.. www.kurtajj.com sitesine denk geldim. bi hastaneleri var gayet ilgililer ve gizliliğe önem veriyorlar. eğer böyle bir şey düşünürseniz tavsiye ederim. tabi öncelikle başka yollar arayın ama çaresiz kalırsanız...

istek dışı bir gebelik olması durumunda düşünüyorum henüz bir şey yok idrar tstlerim negatif ama yarın kan testi yaptırıcam ilişki olmadı ama sürtünme ilişkisinden gebe kalırsm aldırmam gerekicek halen yapıldığını düşünüyorum fakat fiyatlarını bilmiyordum
Bu nasıl bir mesajdir ya?
İstemiyorsan korunacaksin ne kadar basit bir canlıyı öldürmek
hem korunmayinca sana da rahat yok ki
bir şey oldu mu tuttumu derken zevkide burnundan gelir.
yasadışı kürtaj da 1500 bu arada

Back