kürtaj fiyatları

Hamile kalabilmeniz için spermin canlı bir şekilde yumurtanıza ulaşması ve döllemesi gerekiyor. Dışarıya boşaldıysa zaten havayla temas edeceğinden sperm ölür. Yani hamile kalma olasılığınız on milyonda bir filan anca olur, o da mucize olur... Bu arada hamileyken de adet görrebilirsiniz. Hamileliğinin 6. ayına kadar bile bir kadın regl olmaya devam edebilir. Nadir görülen bir durumdur ama olabilir. Eskiden büyüklerimiz buna 'üstüne adet görme' derlerdi. Ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Kaldı ki testlerde de negatif çıkmış. Ama bir daha aynı olayı yaşarsanız ya da cinsel ilişkiye girerseniz mutlaka korunun. Sadece doğum kontroll hapıyla değil, herhangi bir cinsel hastalıktan korumak için prezervatif de kullanmalısınız. Tüm bunlara rağmen olur da hamile kalırsanız kürtaj için mutlaka iyi, bilinen bir doktora gidin. Fiyatı düşük diye halk arasında 'kasap' tabir edilen birine gidip de geleceğinizi mahvetmeyin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Cnm peki üstüne görme olsa bile ilişkiden 2 ay sonra yapılan testte çıkmaz mıydı?evdeki testler doğru sonuç veriyor mu

Cnm peki üstüne görme olsa bile ilişkiden 2 ay sonra yapılan testte çıkmaz mıydı?evdeki testler doğru sonuç veriyor mu

Eczanelerde satılan testler hata verebilir ama çok nadir görülür. Sadece hamile kadınlarda bulunan hcg adında bir hormon var. Bu hormon hamile kaldığnız andan itibaren vücut tarafından üretilir. Ancak idrardan ölçülmesi ancak gebeliğin üzerinden 14-15 gün geçmesi halinde mümkün oolur. En güvenilir yöntem kan testidir. Eczanelerde satılan gebelik testlerinin güvenilir sonuç vermesi için en az iki defa yapılması tavsiye ediliyor. Sizin cinsel ilişkinizin üzerinden iki ay geçmiş. İki defa test yapmışsınız negatif çıkmış. Regl olmaya devam ediyorsunuz. İçiniz rahat olsun bence. Ama yine de rahat etmeyecekseniz gidin herhangi bir yerde kan teesti yaptırın. Hem yüzde yüz güvenilir hem de çok da pahalı olmayan bir uygulama. Bir gün içinde sonuç verirler.

Eczanelerde satılan testler hata verebilir ama çok nadir görülür. Sadece hamile kadınlarda bulunan hcg adında bir hormon var. Bu hormon hamile kaldığnız andan itibaren vücut tarafından üretilir. Ancak idrardan ölçülmesi ancak gebeliğin üzerinden 14-15 gün geçmesi halinde mümkün oolur. En güvenilir yöntem kan testidir. Eczanelerde satılan gebelik testlerinin güvenilir sonuç vermesi için en az iki defa yapılması tavsiye ediliyor. Sizin cinsel ilişkinizin üzerinden iki ay geçmiş. İki defa test yapmışsınız negatif çıkmış. Regl olmaya devam ediyorsunuz. İçiniz rahat olsun bence. Ama yine de rahat etmeyecekseniz gidin herhangi bir yerde kan teesti yaptırın. Hem yüzde yüz güvenilir hem de çok da pahalı olmayan bir uygulama. Bir gün içinde sonuç verirler. Ben üstüne adet görme olayını arkadaşlar yanlış bilinçlenmesinler, adet görüyorum o zaman hamile değilim diye düşünmesinler diye bilgi vermek amaçlı yazdım.

Devlette kayıt alınıyor yapamıyorum özelde de 40 lira Öğrenciyim para malum eczaneden aldım 2 defa en kolay yol die

Devlette kayıt alınıyor yapamıyorum özelde de 40 lira Öğrenciyim para malum eczaneden aldım 2 defa en kolay yol die

Anladım. Dediğim gibi içiniz rahat olsun bence. Anlattıklarınız doğrultusunda ben hamile kalmış olduğunuzu düşünmüyorum. Zaten cinsel ilişkiye de girmemişsiniz. İki defa test yapmışsınız. Regliniz düzenli devam ediyor. Canınızı sıkmayın. Zaten olayın üzerinden ikii ay geçmiş, hamile olsaydınız şiimdiye kadar rahim şimdiye kadar hafiften idrar kesenize baskı yapmaya başlamıştı bile. Hissedeerdiniz yani. Çok düşünür stres yaparsanız regliniz de etkilenir onu da belirteyim.

Yani gebe olsam anlardım heralde diyorum bazen

Yani gebe olsam anlardım heralde diyorum bazen

Gebelik her kadına farklı seyreder. Yani belirtiler tam olarak aynı olmayabilir. Normalde sabah bulantılları 2. 3. aydan itibaren başlarken benim kızkardeşimde neredeyse ilk haftadan başlamıştı:)) Rahim büyüyerek idrar kesesine baskı yapmaya başlar ilerleyen haftalarda ve sık sık tuvalete gitm isteği duyarsınız. Ama bunu bilen ve hamile olduğunu bilenlerde psikolojik olarak tuvaletin gelmesi durumu görrülebilir. Süt kanalları ve bezlri çalışmaya başladığı için göğüslerde ağrı başlar üçüncü aydan itibaren. Belirtilerin büyük kısmı psikolojik de olabilir yani. Ama sizin anlattığınız durumda sadece içiniz rahat olsun diyebilirim. Durup dururken kendinizi strese sokmayın. Bundan sonrasında da önceki mesajımda dediğim gibi önleminizi alın. Sevgiler.

kızlar devlette kayıt altına alınmasından vs bahsetmişsiniz,kan testinin de.Bildigim kadarıyla o kayıt sadece o hastanede kalıyor ve hasta mahremiyeti nedeniyle saklanıyor hastadan başkasına bilgi verilmiyor.Dolayısıyla gidip hastanede test yaptırmasında hatta varsa sigortasını kullanmasında bir sorun yok?Ortaya cıkacagını sanmıyorum?

bu kadar insan çoçuğum olsun diye neler yaaprken buraya birde kürtajla ilgili soru sorup konu açanlar yok mu sinirlerim zıplıyor.

Katılıyorum canm yok içime boşaldı yok anal nasıl yüz var insanlarda ya gercekten sonradan yok aldırırım yok hamilemiyim..dicek söz yokk artk

Sorma tatlım 7 ay önce bebeğimin kalp atışları başlamadığı için aldılar acısı hala içimde
birde böyle keyfi kürtaj olanları duydukça onlara öfkeleniyorum

Bende deli oluyorum allahım buyukktur ısyan etmek ıstemıyorum ama ne bılım ya sonucta bız beklıyoruz yok ıstenmeden oluyo

Biz bebek isteriz bunlarda aldırmak ister kusura bakmayında magdem yapıosunz soncuna ya katlanın yada yapmayın nekadar acımasızsınız ...

Ya siz şaka falan mı yapıyorsunuz, hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz sonuç vermiyor bazen yüzde 1 de olsa ihtimal tutuyor. Bu insanlar kürtaja güle oynaya gitmiyorlar ya bebeğe bakacak maddi olanakları yok, ya eşleri- sevgilileri doğuma yanaşmıyor ya da kendilerini yaşça o çocuğun sorumluluğunu alabilecek kadar olgun hissetmiyorlar. Yoksa kimse masum bir bebeğe kıymak istemez, biraz empati kurmaya çalışın, o insanlar burada onları yargıladığınızı görünce daha çok bunalıma giriyorlar. Kürtajın bunalımı ayrı, mahalle baskısı ayrı, aile ayrı arkadaşlar ayrı.. Evli barklı koskoca insanlarsınız yaptığınız acımasızca yorumlara bakıyorum, ayıp..

Hadi canım gercektenmi bak sen burda herksn görsü farklı bu konu kapanlı kaç gün oldu ayıplamak yenmi gldi aklına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…