- Konu Sahibi melikemelis
-
Yani öledir inş ya bu korku illet gitmek bilmiyo belirti yok test negatif hala sorular
adet oluyosan korkma cnm boşuna ben hala kalmadıgıma göre sen hiç kalmzsn :)
Oluyorum Ocak 20 de oldum son günleri şimdi gene
anal vs bişi olmadı mı cnm?
Yok Cnm sadece sürtünme oldu onda da dışarı boşaldı bidaha bişey olmadı boşaldıktan sonrada değmedi bidaha
Hamile kalabilmeniz için spermin canlı bir şekilde yumurtanıza ulaşması ve döllemesi gerekiyor. Dışarıya boşaldıysa zaten havayla temas edeceğinden sperm ölür. Yani hamile kalma olasılığınız on milyonda bir filan anca olur, o da mucize olur... Bu arada hamileyken de adet görrebilirsiniz. Hamileliğinin 6. ayına kadar bile bir kadın regl olmaya devam edebilir. Nadir görülen bir durumdur ama olabilir. Eskiden büyüklerimiz buna 'üstüne adet görme' derlerdi. Ben hamile olduğunuzu düşünmüyorum. Kaldı ki testlerde de negatif çıkmış. Ama bir daha aynı olayı yaşarsanız ya da cinsel ilişkiye girerseniz mutlaka korunun. Sadece doğum kontroll hapıyla değil, herhangi bir cinsel hastalıktan korumak için prezervatif de kullanmalısınız. Tüm bunlara rağmen olur da hamile kalırsanız kürtaj için mutlaka iyi, bilinen bir doktora gidin. Fiyatı düşük diye halk arasında 'kasap' tabir edilen birine gidip de geleceğinizi mahvetmeyin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
cnm yaş kaç ilk mi oldu ki?Zaten bence de olmsn cnm katlanamıyosn onaa
23 ilk oldu ama bu korku bana yetti
Cnm peki üstüne görme olsa bile ilişkiden 2 ay sonra yapılan testte çıkmaz mıydı?evdeki testler doğru sonuç veriyor mu
Cnm peki üstüne görme olsa bile ilişkiden 2 ay sonra yapılan testte çıkmaz mıydı?evdeki testler doğru sonuç veriyor mu
Eczanelerde satılan testler hata verebilir ama çok nadir görülür. Sadece hamile kadınlarda bulunan hcg adında bir hormon var. Bu hormon hamile kaldığnız andan itibaren vücut tarafından üretilir. Ancak idrardan ölçülmesi ancak gebeliğin üzerinden 14-15 gün geçmesi halinde mümkün oolur. En güvenilir yöntem kan testidir. Eczanelerde satılan gebelik testlerinin güvenilir sonuç vermesi için en az iki defa yapılması tavsiye ediliyor. Sizin cinsel ilişkinizin üzerinden iki ay geçmiş. İki defa test yapmışsınız negatif çıkmış. Regl olmaya devam ediyorsunuz. İçiniz rahat olsun bence. Ama yine de rahat etmeyecekseniz gidin herhangi bir yerde kan teesti yaptırın. Hem yüzde yüz güvenilir hem de çok da pahalı olmayan bir uygulama. Bir gün içinde sonuç verirler.
Devlette kayıt alınıyor yapamıyorum özelde de 40 lira Öğrenciyim para malum eczaneden aldım 2 defa en kolay yol die
Anladım. Dediğim gibi içiniz rahat olsun bence. Anlattıklarınız doğrultusunda ben hamile kalmış olduğunuzu düşünmüyorum. Zaten cinsel ilişkiye de girmemişsiniz. İki defa test yapmışsınız. Regliniz düzenli devam ediyor. Canınızı sıkmayın. Zaten olayın üzerinden ikii ay geçmiş, hamile olsaydınız şiimdiye kadar rahim şimdiye kadar hafiften idrar kesenize baskı yapmaya başlamıştı bile. Hissedeerdiniz yani. Çok düşünür stres yaparsanız regliniz de etkilenir onu da belirteyim.
Yani gebe olsam anlardım heralde diyorum bazen
Sorma tatlım 7 ay önce bebeğimin kalp atışları başlamadığı için aldılar acısı hala içimde
birde böyle keyfi kürtaj olanları duydukça onlara öfkeleniyorum
Bende deli oluyorum allahım buyukktur ısyan etmek ıstemıyorum ama ne bılım ya sonucta bız beklıyoruz yok ıstenmeden oluyo
Biz bebek isteriz bunlarda aldırmak ister kusura bakmayında magdem yapıosunz soncuna ya katlanın yada yapmayın nekadar acımasızsınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?