kürtaj fiyatları

benden özel hastanede ama bu hastane benim kurumumla anlaşmalı bi hastane 180 lira almışlardı.. özelde 400 -500 civarını da duydum...

istek dışı bir gebelik olması durumunda düşünüyorum henüz bir şey yok idrar tstlerim negatif ama yarın kan testi yaptırıcam ilişki olmadı ama sürtünme ilişkisinden gebe kalırsm aldırmam gerekicek halen yapıldığını düşünüyorum fakat fiyatlarını bilmiyordum

istek dışı bir gebelik olması durumunda düşünüyorum henüz bir şey yok idrar tstlerim negatif ama yarın kan testi yaptırıcam ilişki olmadı ama sürtünme ilişkisinden gebe kalırsm aldırmam gerekicek halen yapıldığını düşünüyorum fakat fiyatlarını bilmiyordum

sürtünmeyle hamile falan kamazsın ben kaç aydır uğraşıyorum bebek için olmuyor da.ayrıca bebek istemiyorsanız çok iyi korunmalısınız bence en iyi yöntem de doğum kontrol hapı almak için evli olmanıza da gerek yok gidin bir eczaneden alın yoksa sonra masum bir cana kıymak zorunda kalabilirsiniz

Arkadaşlar kürtajla ilgili bilgisi olan var mı ? anestezi ile özel hastanelerde ne kadardır? ya da devlette olunca kayıt altına alınıyor mu ?

cevabın için teşekkür ederim tatlım. hangi şehirdesin peki hyani şehirden şehire değişir mi acaba onu merak ettim. bir de sonradan ağrın acın çok fazla oldu mu ?

Tatlım ben keyfi kürtaj olmadım bebeğimin kalp atışları olmadığından dolayı mecburi kürtaj oldum
Senin durumun sanırım farklı

Son düzenleme:
cevabın için teşekkür ederim tatlım. hangi şehirdesin peki hyani şehirden şehire değişir mi acaba onu merak ettim. bir de sonradan ağrın acın çok fazla oldu mu ?

İstanbuldayım tatlım şehirden şehire hastaneden hastaneye bile değişiyo

istanbulda şişlide kuzenımın arkadası ıstenmeyen gebelıkle 1000 tl verdı bırazcık pahalı devlette kayıt altına alınıyor ehrsey zaten nereye gıtmısın napmısın sıstemde goruyolar gordugum kadarıyla ben suan hamıle değilim diye ağlıyorum siz kürtaj ıcın ugrasıyosunuz allah yardımcınız olsunn

Sorma tatlım 7 ay önce bebeğimin kalp atışları başlamadığı için aldılar acısı hala içimde :43:
birde böyle keyfi kürtaj olanları duydukça onlara öfkeleniyorum

Bende deli oluyorum allahım buyukktur ısyan etmek ıstemıyorum ama ne bılım ya sonucta bız beklıyoruz yok ıstenmeden oluyo :(

Biz bebek isteriz bunlarda aldırmak ister kusura bakmayında magdem yapıosunz soncuna ya katlanın yada yapmayın nekadar acımasızsınız ...

1,5 senedir bebek istiyorum ama olmuyor.Umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi:26::26:

Back