• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj/Düşük sonrası ovulasyon testi

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
117
38
98
Merhaba kızlar, 7 ocakta 8+5 gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Aradan 20 gün geçince şeffaf akıntı olunca merakımdan ovulasyon testi yaptım. Testlerde hep bu şekilde çıkıyor. 14-20. Günlerde yumurtlama olur, 30-40. Günlerde adet görülür diye okudum ama sizce yumurtlama olmadı mı bende 😞

Eklentiler

• IMG_9175.jpeg
    IMG_9175.jpeg
    232,8 KB · Görüntüleme: 5
Hormonların henüz normale dönmemistir ilk adetten sonra takip etmen doğru olacaktır.

Bu arada geçmiş olsun canım ben de ekimde aynı durumdan kürtaj oldum inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla yeniden gebe kalıp doğururuz.

Bu arada geçmiş olsun canım ben de ekimde aynı durumdan kürtaj oldum inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla yeniden gebe kalıp doğururuz.
İnşallah bi an önce sağlıklı gebelik olur sağlıklı doğururuz aminn🙏🏻 kan testi genetik falan baktırdınız mı

Genetikten bisey cikmadi cinsiyeti kızmış kromozom sorunu yokmus trombofili de verdim sonucunu henüz almaya gidemedim. Ama ondan kotu çıkmasa da kan sulandirici kullanmak lazım galiba.

Back