- 31 Ocak 2025
- 29
- 9
- 1
- Konu Sahibi alamasemiaa
Kızlar 8 gün oldu kürtaj olmam, dün kanamam başladı bugün doktor adet kanamasıdır dedi , olabilir mi böyle bir şey daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 3. Günüm doktorum 4 6 haftaya regl olursun dediKızlar 8 gün oldu kürtaj olmam, dün kanamam başladı bugün doktor adet kanamasıdır dedi , olabilir mi böyle bir şey daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz
Merhaba, duyduğum en saçma şey olabilir o nasıl doktor öyle :) rahim kalanları temizliyor korkmayın bende 24 ocakta oldum daha yeni bitti. Herkeste farklı olurKızlar 8 gün oldu kürtaj olmam, dün kanamam başladı bugün doktor adet kanamasıdır dedi , olabilir mi böyle bir şey daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederim evet bana da çok saçma geldi, bir hafta içinde nasıl yumurtlama olup da dışarı atacak. Ani kanamam başlayınca gittim doktora da şu an daha iyiyim çok şükürMerhaba, duyduğum en saçma şey olabilir o nasıl doktor öyle :) rahim kalanları temizliyor korkmayın bende 24 ocakta oldum daha yeni bitti. Herkeste farklı olur
25 -40 gün arasıymış Regl olma süresi, ilk Regl ile birlikte rahim içindekileri temizliyormuş.Benim 3. Günüm doktorum 4 6 haftaya regl olursun dedi
Öncelikle geçmiş olsun o adet kanaması değildir içersi temizliyordur adet olmaniz 25,30 günü bulurKızlar 8 gün oldu kürtaj olmam, dün kanamam başladı bugün doktor adet kanamasıdır dedi , olabilir mi böyle bir şey daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz
Aynen benim ilk hafta pek bir şey yoktu, okullar açıldı okulda hep ayaktayız malum ondan da kaynaklanmış olabilir. Dün birden başladı bugün azaldı .giderek azalıyor sanırımBenimde olalı 4 gün oldu bugün senin gibi kanamam başladı belim de ağrıyor aynı adet ağrısı gibi
İlişki için 1 ay mı beklemek gerekiyor peki bir bilginiz var mıÖncelikle geçmiş olsun o adet kanaması değildir içersi temizliyordur adet olmaniz 25,30 günü bulur
İlişki için 1 ay mı beklemek gerekiyor peki bir bilginiz var mı, doktor gün sayısı vermedi de
Yok kanaman geçince olabilirsin dedi bana doktorumİlişki için 1 ay mı beklemek gerekiyor peki bir bilginiz var mı
Enfeksiyon falan riskine karşı eşin pirezarvatif kullansın ilk adetine kadar benim tavsiyem tabikiİlişki için 1 ay mı beklemek gerekiyor peki bir bilginiz var mı
Doktor ne kadar beklenmesi gerektiğini söylemedi, araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor.teşekkür ederim biz de ilk aylar korunmayı düşünüyoruzEnfeksiyon falan riskine karşı eşin pirezarvatif kullansın ilk adetine kadar benim tavsiyem tabiki