• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj adet kanaması

alamasemiaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
29
9
1
Kızlar 8 gün oldu kürtaj olmam, dün kanamam başladı bugün doktor adet kanamasıdır dedi , olabilir mi böyle bir şey daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz 💐

Kızlar 8 gün oldu kürtaj olmam, dün kanamam başladı bugün doktor adet kanamasıdır dedi , olabilir mi böyle bir şey daha önce bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz 💐
Merhaba, duyduğum en saçma şey olabilir o nasıl doktor öyle :) rahim kalanları temizliyor korkmayın bende 24 ocakta oldum daha yeni bitti. Herkeste farklı olur

Merhaba, duyduğum en saçma şey olabilir o nasıl doktor öyle :) rahim kalanları temizliyor korkmayın bende 24 ocakta oldum daha yeni bitti. Herkeste farklı olur
Teşekkür ederim evet bana da çok saçma geldi, bir hafta içinde nasıl yumurtlama olup da dışarı atacak. Ani kanamam başlayınca gittim doktora da şu an daha iyiyim çok şükür ❤️‍🩹

Öncelikle geçmiş olsun o adet kanaması değildir içersi temizliyordur adet olmaniz 25,30 günü bulur

Benimde olalı 4 gün oldu bugün senin gibi kanamam başladı belim de ağrıyor aynı adet ağrısı gibi

Benimde olalı 4 gün oldu bugün senin gibi kanamam başladı belim de ağrıyor aynı adet ağrısı gibi
Aynen benim ilk hafta pek bir şey yoktu, okullar açıldı okulda hep ayaktayız malum ondan da kaynaklanmış olabilir. Dün birden başladı bugün azaldı .giderek azalıyor sanırım

Enfeksiyon falan riskine karşı eşin pirezarvatif kullansın ilk adetine kadar benim tavsiyem tabiki
Doktor ne kadar beklenmesi gerektiğini söylemedi, araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor.teşekkür ederim biz de ilk aylar korunmayı düşünüyoruz 🌸

Back