Kürtaj+adet kanaması

Gul431

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
671
240
103
36
Arkadaşlar bundan 1 ay önce kürtaj oldum ve kanamam hep vardı leke leke gelirdi bazen para büyüklüğünde olurdu ama tam bitti derken son ikigundur kasık ağrısı ve kanama yoğunluğu yaşıyorum acaba adetmj oldum hiç bir bilgim yok adet dongum 28 günde birdir ben kürtaj olalı 31 gün oldu ama hep lekelenme tarzı kanmam oldu bu dönemde bilginiz varmı

İnşallah konuyu yine yanlis yere acmamiaimdir

bende kürtajdan sonra ara ara lekelenmelerim oldu. 23 gün sonrada adet olmuştum. doktorum 20 ila 40 gün sürer adetin gelmesi demişti. sizde muhtemelen adet oluyorsunuzdur

bende kürtajdan sonra ara ara lekelenmelerim oldu. 23 gün sonrada adet olmuştum. doktorum 20 ila 40 gün sürer adetin gelmesi demişti. sizde muhtemelen adet oluyorsunuzdur
Sanırsam öyle oluyorum çünkü köyü kırmızı geliyor adet gibi

Sanırsam öyle oluyorum çünkü köyü kırmızı geliyor adet gibi
düşükten sonra ilk adette çok koyu hatta siyaha dönüktü rengi bi kaç ay hep öyle oldu. geçen hafta ameliyat oldum. adet oldum üstünede şimdi adet rengim normale döndü

düşükten sonra ilk adette çok koyu hatta siyaha dönüktü rengi bi kaç ay hep öyle oldu. geçen hafta ameliyat oldum. adet oldum üstünede şimdi adet rengim normale döndü
Ben diyordum adet olmam ama oldum çok şaşırdim

kızlar merhaba bende 5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık yavrumun kalbi durduğu için... kürtajdan sonra hiç sıkıntım olmadı çok şükür 2 ay düzenli bi şekilde adetimi gördüm bu ay da yine 2 Ekim de lekem geldi 3 Ekim de leke ve çok az kan geldi sonra tekrar lekeye çevirdi akşamına tekrar çok az kan geldi normal de leke gelir sonra ağrım başlar ve sökülürüm... ama bu ay öyle olmadı hala ne ağrım var ne de bir şey faranjit oldum sırf adetim kesilmesin diye hiçbir ilaç içmedim ıhlamur falan içtim neden böyle oldu kızlar bileniniz var mı

Bazen mevsimsel olabilir böyle seyler.dr a git istersen ama bisey cikacagini sanmiyorum canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…