• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÜRT VATANDAŞLAR DEV TÜRK BAYRAĞI ASTILAR ! " Etle tırnağız!"

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

habro-624x360.jpg

Sinop’un Boyabat İlçesi Yeşilyurt Köyü’ndeki Kürt vatandaşlar köyün girişine dev Türk bayrağı astılar.
Burası Boyabat İlçemize Cumhuriyet’ten önce yerleşen Kürt vatandaşlarımızın bulunduğu bir Köydür. Geçtiğimiz aylarda Yeşilyurt Köyü Muhtarlığı ve Köy halkı şanlı Türk Bayrağımızı Köyün girişine asarak bu kardeşliğin bozulamayacağını, bu toprakların bölünemeceğini bir kez daha göstermişlerdir. Yeşilyurt Köyü Muhtarı Sinan Aşçı gazetemize yaptığı açıklamasında; ‘Biz kız alıp kız vermişiz, etle tırnak gibiyiz. Bu kardeşliğin bozulmasına hiç bir zaman izin vermeyeceğiz” diyerek, bu kardeşliğin bozulamayacağını belirtmiştir.
haber.bizimkaradeniz.com.tr
Bu kare Türk-Kürt kardeşliğini bozmak isteyenlere, Ülkemizi bölmeye çalışan şerefsizlere tokat niteliğinde bir cevaptır.
10472727_624432484321020_5152725600437180673_n.jpg

http://www.millibirlikhaber.com/kurt-vatandaslar-dev-turk-bayragi-astilar.html

Burası Türkiye,Türk toprağı.Tabii ki Türk Bayrağı olacak,ya ne olacaktı ?

Türk Bayrağı çekilmesi olağandışıymış gibi haber olmasını diyorum.

Tamam şimdi anladım canım orası öyle tabi ama en son kürt bayrağı indirdi ya bi kürt buda her kürt aynı değildir onlar kardeşliğimizi bozmaya çalışıyo amacıyla bayrağı çekmiş köyün biyerine işte bence güzel bi davranış ama

Olması gerekende buydu zaten...Diyarbakır'da ...Hakkari'de de görmek isterim....Ben haberlerde bebek katilinin fotolarını ve pkk bayraklarını görüyorum daha çok oralarda........Birliğimizi bozamaya çalışanların birliği bozulsun....

Son düzenleme:
Bayrak kaldırmakla/asmakla vatan sevilseydi ooo herkes seviyor olurdu. En çok kim sever yarışına girilirdi de evlerin önü bayraktan geçilmezdi.
Önce zihniyetlerde yapacaksın ki astığın bayrağa inanalım.

Back