Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

Heyecanla bekledim ana dizi fiyasko malesef
onun yerine seksenleri izlemeyi tercih ediyorum

film iyiden iyiye oturdu, akşamki bölümü, bi kaç ayrıntı dışında çok beğendim

akşamki bölümü beğendim, ölen öleneydi ama

güzide istanbula gitti ,celille istanbulda buluşacaklar herhalde

Star’da yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinde sürpriz değişiklikler yaşanıyor. Reyting kaybeden dizinin adı ve yayın saati değişti.Büyük prodüksiyon maliyeti ve ünlü oyuncuların rol almasına rağmen reytinglerde istenilen seviyeyi yakalayamayan Kurt Seyit ve Şura’nın yayın saati ve ismi değişti. Yayınlandığı 6 bölümdür Rusya’da çekilen dizi, artık İstanbul’a taşındı. Kurt Seyit için eski İstanbul adeta yeniden kurulurken, dizinin hikayesinin Rusya’dan İstanbul’a gelmesiyle birlikte adı da değişti. Kurt Seyit ve Şura’nın artık İstanbul’daki olduğu ismiyle vurgulanıyor. Dizi bundan sonra Kurt Seyit ve Şura İstanbul adıyla yayınlanacak.Star’da 20.00′de başlayan dizi önümüzdeki haftadan itibaren artık 21.30′da ekrana gelecek.

Yeni fragman beni baya heyecanlandirdi, matmazeli özlemisim

film yeni yeni oturmaya başladı. aşkı memnu da ilk bölümlerde normal seyrindeydi, sonra izlenme rekorları kırmaya başladı. buda böyle olur gibi. Ama şu farah zeynep abdullah başrol oyunculuğu için toy kalıyor. daha pişmesi gerek gibi.

Aslında ondan küçüklerden çok çok yetenekliler var, kendisi 3-4 yıldır bu işte ama daha yavaş adımlarla ilerliyor Farah. Vee ablası çok daha hoş duruyor ondan. O kız çok güzel.

Aslında ondan küçüklerden çok çok yetenekliler var, kendisi 3-4 yıldır bu işte ama daha yavaş adımlarla ilerliyor Farah. Vee ablası çok daha hoş duruyor ondan. O kız çok güzel.

Bende şu celile aşık olan kızıl saçlı bir kız var ya, güzide, gerçek ismi elçin sangu, onu beğeniyorum. Çok yetenekli bence. Duygularını beden diline ve mimiklerine yansıtması çok başarılı.. Kesinlikle bu kişi Kıvanç'ın yanında oynamalıymış. Rus tipide var zaten Çünkü Kıvanç yetenekli, başarılı bir oyuncu ve onun yanında dizide onu tamamlayacak, yetenekli bir oyuncu lazımdı. Buda bence Güzide de varmış.

zeynep Abdullah bu filmde çok sönük kalıyor, saç rengi, kaş rengi, ten rengi o kadar yakın tonlarda renkler ki, acaba ondanmıdır ki ama yok ya gerçekten yeteneğe bakıyor bu iş

keşke bana danışıverseler miş, cuk diye oturturdum bütün oyuncuları yerlerine

Evet o kızda çok güzel ama ben ablayı en çok beğeniyorum. Tabi güzellik göreceli. Fatmagül'ün Suçu Ne de de onu çok beğeniyordum. Farklı bir güzelliği var. Farah'ı da ÖBGZK de çok beğeniyordum ama bozuldu mu saçı mı yakışmadı anlamadım?:44: Sarılık hastası olan insanların beti benzi atar ya Farah da öyle duruyor. Rus'a benzeyeceğim diye ne hale gelmiş. Ama Celil'e aşık olan kız daha çok yakışırdı Şura rolüne. Doğru söylüyorsun.:129:

Diziyi dört gözle bekliyordum ama ilk bölümleri cok sıktı beni. Simdi ise son fragmanı beni heyecanlandırdı. En bastan izlemeye karar verdim. Bakalım

sanki bu zamana kadar olan bölümler hiç yokmuş,dizinin ilk bölümünü izliyormuşum gibi bir hisse kapıldım.önceki bölümlere göre bu bölüm daha da sardı.adının sonuna ''istanbul''eklenince alican serisine benzetsem de güzeldi kısacası

Son bölümü begendim, diger bölümlere nazaran daha akici ve heyecan vericiydi.
Yeni kadro cok basarili, benimsemede hic zorluk cekmedim.
Özellikle Ali dayi rolündeki oyuncu cok basarili.
Bence bir sans daha vermeye deger

dün akşamki bölümü çok sevdim..kadro güzeldi..
şuracım ve seyit her zamanki gibi
tolga savacıyı çok uzun zamandan beri izlememiştik..zamanında ne tolga savacıydı beeee
ali dayı rolündeki oyuncu 10 numara, harikaydı..
yazııık... çamaşırhanedeki baroneslere üzüldüm, ülkelerinde barones, burada çamaşırcı kız
güzide evlendiğine göre celille duygusal bişey olmayacak herhalde:44:

Dizi bir ara kesildi. Tam seyit konusurken farkeden olmadi mi? Kesildi bambaska bir sahneye gecildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…