Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

seyit cephede kayboldu.(o kısmı kaçırdım)son kısımda petro şuraya seyite ulaşamadıklarını ve kötü haberin yeni geldiğini söyledi.seyitin öldüğünü söyledi.şura bayıldı.orda bitti.sanırım petro bilerek öyle dedi.çünkü seyit ölmediğine göre nasıl böyle kesin konuşabilir.ne planlar içinde olduğu belli :KK20:

Petro'nun amacı belli. Şura'yı Seyit'in öldüğüne inandırıp onunla evlenmek.:KK47:
Dizi çok güzel, beğenerek izliyorum ama ilk bölümde öpüşmek, ikinci bölümde birlikte olmak? Bana çok saçma geldi. Kimse 10 gündür sevgili olduğu birisiyle öyle hop diye birlikte olmaz. Zaten 10 günde birlikte olacak kadar da kısacık sürede kör kütük aşık olmaz.:KK20: Ne kadar çok öpüştüler akşam. Midem bulandı vAllahi. Adamlar iki adım geride duruyor. Sağdan soldan öpüşen insanlarla kuşatılmışlar.:KK52: Bu kadar basitleştirmesinler.:KK23:

farahın 2 tane giydiği gömlek çok dikkatimi çekti ne kadar zarifti ya bayıldım...

dizi de güzel gidiyor

:KK31::KK31:

dizi değilde sinema olsaydı keşke. pek umduğum gibi başlamadı. Kıvanç herşeyiyle harika ama hikaye akıcı değil. belkide tam oturmadığı için bilemiyom ama
kitaptaki duygu yoğunluğunu yakalayamdım ben. karakteler hayalimdeki gibi ama . baba tam oturmuş. Şura da öyle . zaten çok güzel bir kadın değil. bildğimiz diğer rus güzelleri kadar çarpıcı değil yani. Gerçek Kurt Seyit de çok yakışıklı değil ama Kıvanç çok yakışıklı : ))) bi onun için izliyom ama umarım ilerleyen bölümlerde hikaye oturur.
kitap dışındaki ilaveleri de beğenmedim. o kılzı saçlı karı ikide bir heryerden çıkıp duruyo. itici şey:63:

Petro'nun amacı belli. Şura'yı Seyit'in öldüğüne inandırıp onunla evlenmek.:KK47:
Dizi çok güzel, beğenerek izliyorum ama ilk bölümde öpüşmek, ikinci bölümde birlikte olmak? Bana çok saçma geldi. Kimse 10 gündür sevgili olduğu birisiyle öyle hop diye birlikte olmaz. Zaten 10 günde birlikte olacak kadar da kısacık sürede kör kütük aşık olmaz.:KK20: Ne kadar çok öpüştüler akşam. Midem bulandı vAllahi. Adamlar iki adım geride duruyor. Sağdan soldan öpüşen insanlarla kuşatılmışlar.:KK52: Bu kadar basitleştirmesinler.:KK23:
öpüş öpüş hal oldular :KK1:
farahın 2 tane giydiği gömlek çok dikkatimi çekti ne kadar zarifti ya bayıldım...

dizi de güzel gidiyor

:KK31::KK31:

elbiseler çok zarif evet..kızlar da ne zayıf anacım, 45 kilolar,bi gıdım et yokkk:KK53:

dizi değilde sinema olsaydı keşke. pek umduğum gibi başlamadı. Kıvanç herşeyiyle harika ama hikaye akıcı değil. belkide tam oturmadığı için bilemiyom ama
kitaptaki duygu yoğunluğunu yakalayamdım ben. karakteler hayalimdeki gibi ama . baba tam oturmuş. Şura da öyle . zaten çok güzel bir kadın değil. bildğimiz diğer rus güzelleri kadar çarpıcı değil yani. Gerçek Kurt Seyit de çok yakışıklı değil ama Kıvanç çok yakışıklı : ))) bi onun için izliyom ama umarım ilerleyen bölümlerde hikaye oturur.
kitap dışındaki ilaveleri de beğenmedim. o kılzı saçlı karı ikide bir heryerden çıkıp duruyo. itici şey:63:

:KK37:itici ve yüzsüz.:63:.şuranın teyzesi lafı koydu, iyi yaptı

ben diziyi bu hafta da sıkıcı buldum açıkçası bi saat izleyip değiştirdik yine
hayal kırıklığı benim için
akıcı ilerlemiyo hikaye
sanırım ben izlemiycem bu diziyi

diziyi çok sıkıcı buldum. kıvanç için bile izlenmez diye düşünüyorum. birde farah zeynep abdullah ı kıvanca yakıstıramadım sönük kalmış yanında. normal halinden daha çirkin görünüyo iyicene sarartarak saçlarını ruh gibi bişey olmuş. daha güzel bir kız olabilirdi yerine . ablasını oynayan kız bile nekadar güzeldi.

Bence de Farah Abdullah´in imajini acilen degistirmeleri gerekiyor.
Sari sac fln cok soluk gösteriyor yüzünü, bütün güzelligi kaybolmus, haliyle Kivanc´in yanina yakistirmak zor oluyor.

farah çok güzel bir kız

kim olursa olsun kıvanç'ın yanına yakıştırılamıyor zaten adam bu kadar yakışıklı ve göz alıcı olunca tabi:KK31:

Bunlar rus anam. Bizim gibi değil bu rus hatunlar. Türk erkekleri de bayılıyor ya işte bunlara. Bizden farklı yaşadıkları kesin ilişkilerini :KK66:

Klasik türk dizilerine benzemiyorevet. Bu nedenle herkes kolay alışamayabilir. Sinema tadında. Ayrıca Basitlik yok, kalite var. O yüzden sevdim diziyi

Klasik türk dizilerine benzemiyorevet. Bu nedenle herkes kolay alışamayabilir. Sinema tadında. Ayrıca Basitlik yok, kalite var. O yüzden sevdim diziyi

görüntü kalitesi ve konu her hafta film tadında..tek kelimeyle bayıldım bacımm :KK34::KK9:

kıvanç ve farahı çok seviyor olsam da dizi çok sıkıcı geldi bana..lafı uzatmalar uzuuun uzunn darbeli darbeli çalan müzikler..her konuşma arasına heyecan kattığı düşünülen o iç karartıcı dizi müziğini katmak da hiç hoş olmamış..farah ve kıvanç hatrına iki bölüm izledim ama ikinci bölümde bile atlaya atlaya izledim diyebilirim..akıcı değil senaryo..sonuç çok uzun ömürlü bir dizi olmayacak bence :KK19:

görüntü kalitesi ve konu her hafta film tadında..tek kelimeyle bayıldım bacımm :KK34::KK9:

Senle dizi zevklerimiz çok uyuyor zaten bacım.kaliteli dizi. Seviyorum ben kaliteli işleri. Hele bir de istanbula gelsin kurt seyt. Eski ist görüntüleri filan daha da güzel olucak

şuranın teyzesi gereğinden fazla karışmıyormu kızlara?
anası evet diyor, teyze itirazzz:KK35:

kitabı okuyalı çok oldu, Petro bu kadar fenalık yapıyomuydu ya:44: Hatta Petro diye bir var mıydı:KK1:

bide süresi çok az değil mi, hemencecik bitiyo. uzun soluklu olsun diye mi böyle yapıyolar anlamdım. :KK19:

X