küçük ağaya ben de bakıyordum keyif alıyordum evt ama basit bir dizi, çerezlik...
oturup adam akıllı izleyip çıksın diye beklediğim bir dizi değildi bir şey olmadığından izliyordum.
zaten dönüp dolaşıyor dizi sürekli aynı şeyler.
...
salı günleri bekleyeceğim bir dizim oldu...
inşallah daha da güzelleşerek devam eder
Kıvanç erkekse bizimkiler ne acaba :) O nasıl bir duruş, nasıl bir karizmadır yahuuu mest oldum akşam :)
hiç beğenen yok mu yaw
biz ailece çok beğenerek izledik :)
biz de beğendik....
dün akşam da tekrarı vardı yarısına kadar da izledim...
adamlar rusyada gidip dizi çekmişler kartepede çekseler laf söz olurdu..
biz izleyiciye de yaranılmıyor..
farah henüz 15-17 yaşlarında naif bir kızı oynuyor,seyitten şaşkınlık derecesinde etkilenmiş biçimdeydi, bunu da çok güzel yansıttı..
diğer oyunculuklarda da bir falso göremedim..
hatta seyitin yere atılan mendili at üzerindeyken yerden alma sahnesi ne kadar güzeldiii
kıvancınmaviş maviş gözleri yeter...
Eeee bana göre fevkalade bir başlangıç, en ufak bi olumsuzluk,en ufak gereksizlik izlemedim...
o gereksiz kapıcı kızı dizisi için yer gök yerinden oynamıştı..izleyici profili biraz değişik bizde
Izledim ama sIKildim acikcasi. Cok yavas ilerledi, süreklide ayni müzik didididi... Müzik geliyor, acaip bisey olcak zannediyorsun
ama hicbirsey olmuyor. Farahya ÖBGZ da bayiliyordum, güzelligine hayrandim. Simdi eser kalmamis bence, sapsari saclar, kapkara gözler
biraz tuhaf bi hali vardi, ne bileyim. Oyuncluktanda degil ama sari sac gitmemis mi ne ?
Kivancin hatri olmasa hic izlemezdim belkide, kesinlikle saran bi tarafi yoktu ilk bölümde.
Bi türk olarak neden rus ordusunda onuda anlamadim acikcasi... tarihi bilgim eksik kaliyor burda
kirim ozaman ukranya ya bagli bir cumhuriyetti kurt seyit o yuzden sanirim mecburiyetten rus ordusunda
kirim ozaman ukranya ya bagli bir cumhuriyetti kurt seyit o yuzden sanirim mecburiyetten rus ordusunda