Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

küçük ağaya ben de bakıyordum keyif alıyordum evt ama basit bir dizi, çerezlik...

oturup adam akıllı izleyip çıksın diye beklediğim bir dizi değildi bir şey olmadığından izliyordum.

zaten dönüp dolaşıyor dizi sürekli aynı şeyler.

...

salı günleri bekleyeceğim bir dizim oldu...

inşallah daha da güzelleşerek devam eder

:13:

Kıvanç erkekse bizimkiler ne acaba :) O nasıl bir duruş, nasıl bir karizmadır yahuuu mest oldum akşam :)

:98:

:119::119::119::119:

banada sıkıcı geldi dizi arda kıvanç için açtım ama oda kurtaramaz bence bu diziyi

Son düzenleme:
ben beğendim biraz klasik bir senaryo olsa da...hatta üstüne bir türk filmi hikayesi daha eklenecek kesin.hani celil hamile kadının oraya ebeyi getirdi ya,ordaki kız ondan hoşlanıp adının seyit olduğunu sandı.bence seyitin kardeşi osman o kızı seviyor ve ilerde o kızın seyiti sevdiğini öğrenecek(daha doğrusu öyle sanacak)ve abisine kızgınlığı daha da artacak.yani ben nedense öyle tahmin ettim.kimse etmemiştir sanırım ama tamamen içgüdülerim bana öyle dedi

dizi öyle güzel fragmanlardan sonra hayal kırıklığı yaşattı açıkçası. Kıvanç için bile izleyemedim kanal değiştirdim. Farah Zeynep olmamış role. Yakışmamıştı Kıvanç'a. Duyguları yaşatamadılar.

biz ailece kurt seyit ve şura dizisini çok beğendik valla:)

biz de beğendik....
dün akşam da tekrarı vardı yarısına kadar da izledim...
adamlar rusyada gidip dizi çekmişler kartepede çekseler laf söz olurdu..
biz izleyiciye de yaranılmıyor..
farah henüz 15-17 yaşlarında naif bir kızı oynuyor,seyitten şaşkınlık derecesinde etkilenmiş biçimdeydi, bunu da çok güzel yansıttı..
diğer oyunculuklarda da bir falso göremedim..
hatta seyitin yere atılan mendili at üzerindeyken yerden alma sahnesi ne kadar güzeldiii
kıvancın maviş maviş gözleri yeter...
Eeee bana göre fevkalade bir başlangıç, en ufak bi olumsuzluk,en ufak gereksizlik izlemedim...

o gereksiz kapıcı kızı dizisi için yer gök yerinden oynamıştı..izleyici profili biraz değişik bizde

eminim ilerleyen bölümlerde izleyicilerin dikkatini daha çok çekecek ve ilgi ile izlenecektir. Bu arada muhteşem yüzyıldan çok daha iyi Kurt seyit ve şura dizisi

Izledim ama sIKildim acikcasi. Cok yavas ilerledi, süreklide ayni müzik didididi... Müzik geliyor, acaip bisey olcak zannediyorsun
ama hicbirsey olmuyor. Farahya ÖBGZ da bayiliyordum, güzelligine hayrandim. Simdi eser kalmamis bence, sapsari saclar, kapkara gözler
biraz tuhaf bi hali vardi, ne bileyim. Oyuncluktanda degil ama sari sac gitmemis mi ne ?
Kivancin hatri olmasa hic izlemezdim belkide, kesinlikle saran bi tarafi yoktu ilk bölümde.

Bi türk olarak neden rus ordusunda onuda anlamadim acikcasi... tarihi bilgim eksik kaliyor burda

aynen farahın güzelliğinden eser yok hastalıklı gibi olmuş sarı saçla
kıvancın rus ordusunda olmasıda ayrı bir saçmalık zaten,kıvanç rus rolünde oynasaydı,farahta türk kızı rolüne daha uygun olurdu,farah ruslara hiç benzemiyor...

kirim ozaman ukranya ya bagli bir cumhuriyetti kurt seyit o yuzden sanirim mecburiyetten rus ordusunda

seyidime laf yoookkkk..
başlasa da izlesem yaw..

kirim ozaman ukranya ya bagli bir cumhuriyetti kurt seyit o yuzden sanirim mecburiyetten rus ordusunda

nilim bence baslıga anket ekle,begenenler ve begenmıyenler..karar veremıyenler dıye..

mecburiyet değil bence, çünkü isteğiyle askeri okula gidip subay olmuş, oranın vatandaşı ama kırım türkü ,oranın ordusunda olmasından doğal bişey yok sanırım.

Çok beğendim diziyi açıkçası. Ben dizi, film, tiyatro vs izlerken ilk 10 dakikada keyif alabiliyorsam onu sıkılmadan izlemeye devam ederim. O keyfi Kurt Seyit ve Şura'da da aldım.:130:Kıvanç Tatlıtuğ hayranı değilim. Bunu daha önce de belirtmiştim fakat adam role çok yakışmış. Kostümler bir harika. Farah'ı sarı saçlarla ilk gördüğümde hastalıklı gibi gelmişti, beğenmemiştim ama şimdi yakıştırıyorum. Belki de gözüm alıştığı içindir, bilmiyorum. Ama 15-17 yaşlarında bir kız kadar da küçük durmuyor. 20-22 yaşlarını yansıtsaymış keşke. Çünkü o yaşlarda duruyor. Her neyse böyle ufak şeyler çok da problem değil. Dizi güzel mi? 'Güzel'

ben tam tersine farah a sarı saçın her tonunu çok yakıştırıyorum

hele dizideki silik kaşları, doğal tondaki sarı saçları çok yakışmış

çok güzel bir kız, duru... artık onun gibiler kalmadı neredeyse

ağzı burnu gözleri teni her şeyi çok güzel kızın.

bana zaten fenalık geldi burunları yapılı, dudakları şiş hep aynı ifadeyle bakan, ağızlarının bir yanında konuşurken nohut büyüklüğünde şeyler çıkan kadınlardan.

....

dolgulardan oluyor sanırsam o şeyler.

her neyse

...

böyle duru güzellik görmek istiyorum ben ya...

çok hoş, cuk diye oturmuş rolüne.

gördüğüm yorumlardan biri de şu; nette gördüm burada değil : 'o role serenay sarıkaya harika olurdu' diyen olmuş

evlerden ırak diyorum... iyi ki onun gibi biri olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…