Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

ratinglerde küçük ağayı geçememiş galiba öyle duydum

bi de diğerleri russa neden türkçe konuşuyolar
ya da bize mi öyle yansıtılıyo onu da anlamadım ben

aylardır bu diziyi bekledim ve hayal kırıklığına uğradım...

tamam dizi tam bi film tadındaydı ancak haz alamadım.... tutar mı bilemiyorum...

zaten yarısını izledim hepsini de izleyemedim... çünkü sıkılınca ewdekiler değiştirdi =)

heyecan hissetmek istedim beklentim çoktu ama ilerleyen zamanlarda nasl olur bilemiyorum...

gerçi ben dönem dizilerinden nefret ederim günümüzü yansıtan dizilerde oynasa kıvanç daha güzel olurdu diye düşünüyorum...

diziyi de kıvanç için izlemiştim.....

veee izleyenler hala sadece kıvanç için mi izler ya da izlenir bilemiyorum önümüzdeki günlerde bunu göreceğiz... =))

3. olmuş sanırım reytinglerde 1.küçük ağa .......2.kaçak 3. kurt seyit şura ...öyle yazıyor reyting listesinde.....biraz banada sıkıcı geldi belli bi kaç yer.dizide bişeyler eksik gibi

çok şaşalı tanıtılınca ister istemez beklentileri yukarı çekti ancak beklentileri karşılayamadı.
daha ilk bölümden yargılamakta doğru değil bence oyuncular birbirine alışacak vs.
şurayla ilgili çok eleştri okudum ama ben farahın oyunculuğunu beğendim gözüme batan birşey olmadı.
diziyle ilgili eleştirebileceğim iki şey dul neriman v.2 barones ile petronun ki oyuncuyuda beğendim her yerden sağda soldan kapıdan bacadan kurt seyiti röntlemesi.
tamam anladık seyitle petro karşı karşıya gelecek ama bunu 10 kere gözümüze sokmanında gereği yoktu.
2-3 bölüm güzel çekip sonradan klişeye boğulup çalıkuşuna dönmemesi dileğiyle.

ben bayıldım..ortalara doğru bıraz sıksada,sonradan benı bağladı kendıne..

eneeeemm kıvanç bu yaaa boru mu..

ben diziyi beğendim..
ilk bölüm olması sebebinden biraz hoşgörüye ihtiyacı olabilir
benim nazarımda yok ta, pek ısınamamış olanlar için diyorum...
yalnız bişey var..kurt seyit rus arkadaşlarından daha çok rusa benziyordu

kıvanç rolünün hakkını vermiş,farah ise gerçekten role uygun.. yaşı daha çok genç, toy bir kızı oynuyor..henüz hiç aşık olmamış ablasından aşk tüyoları istiyor. fakat babasının ameliyatına mı gelmişler ?yoksa davet balo bişey olur boy gösteririz diye mi gelmişler bilemedim,iki bacı oraya kostüm mostüm 5 bavul geldiler zaaar..
baroneste de bi gudubetlik olduğunu anlamıştım..illa bi karaçalı olcak

görüntüler çok güzeldi,balo sahnesi filan ..dekor, kostüm hiç bi masraftan kaçınmamışlar

muhteşem yüzyıl bu sezon bitince onun tahtına oturmaya aday diyorum..

ben sadece balo sahnesini izledim olayı tam kavrayamadım
kurt seyıt neci kız rus mu aksanı ney öyle gayet türkişi

ben sadece balo sahnesini izledim olayı tam kavrayamadım
kurt seyıt neci kız rus mu aksanı ney öyle gayet türkişi

kurt seyit( türk kökenli kırım türkü) rus ordusunda babası gibi subay,üstteğmen..kız da rus..aksan konusunu işlememiş olabilirler.

aklıma izlerken soğuk dağ geldi.

öyle bi havası vardı diziinin...

o filme de bayılmıştım zaten

dün akşam izledim..bu sezon bir dizim olmadığı için büyük bir hevesle bekliyordum..ama benim için bir hayal kırıklığı oldu..o kadar emek o kadar masraf...malesef Türk filmine bağladılar...açıp bir Türkan Şoray filmi izlesem daha iyiydi..
Seyitin babası ilk bölümden ultimatomunu verdi "Türk kızıyla evleneceksin" diye...
Seyitte bunu bile bile gitti Şuraya yanaştı...
kızla öpüşürsün öpüşemezsin diye ergen iddialarına girişildi..
sonra kıza aşık oldu ama kız iddiayı öğrendi..
iki de kötü karakter var belliki aralarını bozacak ileride..zaten kadın ilk bölümden iddiayı söyleyerek büyüyü bozdu bile...
he birde anlamadığım babası bu kadar Türk geline falan önem veriyoda oğlu neden Rus askeri, gitsin Osmanlı ordusuna girsin...ben anlayamadım...
kısacası Kıvanç olmasa izlenmez bu dizi..
onun dışında dizi kaliteli belli çekimler müzikler falan ama konu çok bilindik olduğu için sarmadı...
benim yorumlarım bu yönde...
izleyeceğimi de sanmıyorum artık...

Ruhsuz bir diziydi.Biraz bakınıp sıkılınca başka diziye geçtik.Bizden bir dizi değil çünkü.Bu kadar çok tanıtım yapıp,altına da başlama saatini dakika,saat olarak belirtirsen beklenti de büyük olur haliyle.Biraz mütevazi olacaksın.

Kurt Seyit ve Şura: Fitne Sizin Olsun, Aşk Bizim…

“Dizi” deyince aklına “Bizimkiler” gelen bir neslin temsilcisiyim ben. Yıllar yıllar önceydi, Pazar akşamları geçer kurulurduk karşısına. Evde kim varsa… Hepimiz kendimizden, hayatımızdan bir şeyler bulurduk o dizide. Bizimkiler’i izleyerek büyüyen nesle sorsan “öyle dizi bi daha gelmedi.”

benimde beklentimin altındaydı dizi ara ara baktım izleyesim gelmedi açıkçası

reklamları kadar güzel olmadı bence pek tutmaz bu dizi küçük ağa daha güzeldi

diziyi az sayıda beğenenlerden biriyim sanırım..
çok yüksek bir beklentim olmadı fragmanlardan falan,
belki de o yüzden beğenmişimdir..

fakat kurt seyitin hüzünlü hayatına tanık olacağız

kazenin bizimkiler dizisi yorumuna gelince..
o dizi de sürekli aynı şeyleri dönüp dolaşıp tekrarlayan repliklerden oluşmuş bir diziydi ,ama ne hikmetse izleyicisi çoktu
hiçbir zaman saate bakıp bizimkileri bekleyen bi izleyici olmadım, o da beni sarmamıştı

ilk bölümden birşey denmez diğer bölümlerde göreceğiz nette izlyeceğim bir dizim daha oldu

kurt seyit( türk kökenli kırım türkü) rus ordusunda babası gibi subay,üstteğmen..kız da rus..aksan konusunu işlememiş olabilirler.

ama işlememeleri büyük hata
benim direk tuhafıma gitti hoşlanmadım bu yüzden

sabirsizlikla beklemistim diziyi. Ama büyük bi hayal kirikligina ugradim. Diziyi izlerken okadar SIkildimki hic begenmedim :120:

Az beklenti çok mutluluk cümlesine ne kadar inandığımı bu dizide de görmüş oldum o kadar çok reklamı yapıldı başlamasına şu kadar saat kaldı diye sayıldı ki ne gerek vardı dedim içimden normal bir dizi gibi başlayamazmıydı şuan o kadar büyük beklentilerle izlendiği için sıkıcı geldi belki de ya da o kadar şaşayı haketmiyordu fazlaca ben bir kısmına baktım açtığımda öpüşme kısmına denk gelmiştim şansıma daha orada sıkıldım devam da etmedim sanki his eksikti ruhsuz geldi bana dizi bilemiyorum daha farklı bir şey beklediğimden de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…