Bu yılın tek sabırsızlıkla beklediğim projesiydi. tam bi hayal kırıklığı olduYan karakterlerin oyunculuklarını beğenmedim.
Onun dışında ne Kıvanç Kırımlı bir Tatar'a benziyordu nede Farah bi Rus'a
Açıkçası iki başrol de olmamışhadi Kıvanç bi kitlesi reytingi var diye koyulmuş ama Farah yerine yeni bir yüz olabilirdi. Muhteşem Yüzyılda öyle olmuştu mesela
Kısaca ben dizinin çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Bana göre yerli dönem dizilerinin konusu bir süre sonra tıkanıyor.
Çok umutsuz konuştum ama içimden geçenler bunlar ne yazık ki
Umuyorum yanılmış olurum çünkü Merhamet dizisi hariç izlediğim yerli dizi yok oda bitiyor zati
Eki Görüntüle 1009433
ben diziyi beğendim..
ilk bölüm olması sebebinden biraz hoşgörüye ihtiyacı olabilir
benim nazarımda yok ta, pek ısınamamış olanlar için diyorum...
yalnız bişey var..kurt seyit rus arkadaşlarından daha çok rusa benziyordu
kıvanç rolünün hakkını vermiş,farah ise gerçekten role uygun.. yaşı daha çok genç, toy bir kızı oynuyor..henüz hiç aşık olmamış ablasından aşk tüyoları istiyor. fakat babasının ameliyatına mı gelmişler ?yoksa davet balo bişey olur boy gösteririz diye mi gelmişler bilemedim,iki bacı oraya kostüm mostüm 5 bavul geldiler zaaar..
baroneste de bi gudubetlik olduğunu anlamıştım..illa bi karaçalı olcak
görüntüler çok güzeldi,balo sahnesi filan ..dekor, kostüm hiç bi masraftan kaçınmamışlar
muhteşem yüzyıl bu sezon bitince onun tahtına oturmaya aday diyorum..
ben sadece balo sahnesini izledim olayı tam kavrayamadım
kurt seyıt neci kız rus mu aksanı ney öyle gayet türkişi
kurt seyit( türk kökenli kırım türkü) rus ordusunda babası gibi subay,üstteğmen..kız da rus..aksan konusunu işlememiş olabilirler.
kurt seyit( türk kökenli kırım türkü) rus ordusunda babası gibi subay,üstteğmen..kız da rus..aksan konusunu işlememiş olabilirler.