Olabilir.Öyleyse güzel taktik.:129: Ben de Kıvanç Tatlıtuğ hayranı değilim fakat çocuk işini biliyor. Hangi proje ilgi görür? Hangisi tutar ya da tutmaz anlıyor ve ona göre ilgi görecek olan projeyi seçiyor ve başarıyı da yakalıyor. Rolünü de çok güzel yapıyor. Başarılı gerçekten. :) Yeni dizisinin de tutacağı kesin. Bu arada Kıvanç'ı Mustafa Kemal Atatürk'e çok benzettim yeni dizisinde.
Küçük Ağa'yı annem izliyor. Ben onların odasında izlerim Kurt Seyit'i o problem değil de Kurt Seyit ilk başlarda erken biter, zaman geçtikçe 23.00'ı bulur bitmesi. Çalıkuşu'nun 1 saati kaçar. Nasıl olacak o zaman bilmiyorum hiç.:26:
Olabilir.Öyleyse güzel taktik.:129: Ben de Kıvanç Tatlıtuğ hayranı değilim fakat çocuk işini biliyor. Hangi proje ilgi görür? Hangisi tutar ya da tutmaz anlıyor ve ona göre ilgi görecek olan projeyi seçiyor ve başarıyı da yakalıyor. Rolünü de çok güzel yapıyor. Başarılı gerçekten. :) Yeni dizisinin de tutacağı kesin. Bu arada Kıvanç'ı Mustafa Kemal Atatürk'e çok benzettim yeni dizisinde.
Ortalik fena karisacak :S
merak ediyorum diziyi ,bende atamıza benzettim..
çalıkuşumla çakışmasın ama yaaaa:18::18::18:
Fragmanlarda Atatürk'e benzediği sahnelerde nedense çok duygulandım. bilerek mi benzettiler acaba,
O'na ne kadar ıhtıyacımız oldugunu fark ettım benzeri bile heyecanlanmamıza yetiyor..
Kurt Seyt: Mirza Eminof'un oğlu olarak servet ve ünvanla doğmuştu. Yakışıklıydı, hırslıydı, cesurdu. Çar Nikola'nın Muhafız Alayında genç bir Üsteğmen oluşu onu bolşeviklerin ölüm listesine dahil etmişti. Kaçarken getirdiği bir taka dolusu silahı Mustafa Kemal'in Kuva-yi Milliyesine teslim ettiğinde, karşılık istemeyecek kadar gururluydu. Hayatına sıfırdan başlarken elinde kalan serveti sadece gururu ve aşkıydı.
Shura: Tchaikovsky nağmelerinin romantizmi ile sarılmış karlı bir Moskova gecesinde, henüz onaltısındayken saf güzelliği, beklentisiz aşkı ile Seyit'in dünyasına girdi. Ailesinin ünvanı, serveti onun da ülkesinde kalmasına yardımcı olamadı. Sevdiği erkekle atıldığı bu macerada bir daha hiç göremeyecekleri vatanlarının, ailelerinin, artık yaşamayacakları geçmişlerinin hasretlerini birbirlerinin aşklarında dindirmeye çalıştılar.
diziyi bi saat kadar izledim şimdilik fena değil ama daha güzel birşey bekliyodum açıkçası
oyuncuları beğendim kıvanç ta çok yakışıklı gerçekten çok yakışmış rolü
şurayı oynayan kız da çok doğal hoşuma gitti
bakalım ne kadar rating alacak
aynen katılıyorum sana kıvanç'ın bu yeni imajı gerçekten çok iyi adam ne yapsa yakışıyor ya ne diyelim allah sahibine bağışlasın:) Ayrıca dizinin en çok dikkat çeken tarafı ise izleyicilerinde en çok merak ettiği Kurt Seyit ve Şura'nın ilk öpüşme sahnesi gerçekten çok masum ve duygu yüklü bir sahneydi ben diziyi çok sevdim bundan sonra sıkı takipçisiyim herkesede tavsiye ederim. Bu arada ilk öpüşme sahnesi yayınlanmış izlemek isteyenler için adresi veriyorum arkadaşlar bu sahne için bir teşekkür yeter:)
xxxxx
valla izlerken icim bayildi. hic boyle beklemiyordum diziyi...hic heyecan katilmamis diziye...