Kurt Seyit ve Şura istanbul Star Tv

Ortalik fena karisacak :S

merak ediyorum diziyi ,bende atamıza benzettim..
çalıkuşumla çakışmasın ama yaaaa:18::18::18:

Ortalik fena karisacak :S

Çok fena hem de.:18:

merak ediyorum diziyi ,bende atamıza benzettim..
çalıkuşumla çakışmasın ama yaaaa:18::18::18:

:) Gözleri falan maviş maviş.
Ben de Salı günü olduğunu görünce çok üzüldüm. 20.00 yazıyordu. Çalıkuşu'nun geç saatte alınmasına ilk defa sevindim. Kurt Seyit ve Şura'yı da Çalıkuşu'yla aynı saate alırlarsa elbette Çalıkuşu'nu izlerim. Ama inşAllah öyle bir şey olmaz.

Fragmanlarda Atatürk'e benzediği sahnelerde nedense çok duygulandım. bilerek mi benzettiler acaba,
O'na ne kadar ıhtıyacımız oldugunu fark ettım benzeri bile heyecanlanmamıza yetiyor..

bugün kıyamet kopacak hazır olun. Kurt seyit ve şura bugün ilk bölümden sonra burada birlikte olalım ve ilk yorumlarınızı merak ediyorum hanımlar

Fragmanlarda Atatürk'e benzediği sahnelerde nedense çok duygulandım. bilerek mi benzettiler acaba,
O'na ne kadar ıhtıyacımız oldugunu fark ettım benzeri bile heyecanlanmamıza yetiyor..

Tandori inan bende ilk o resimleri gördüğümde Atatürk'e benzetmiştim ve gerçekten mavi gözleri ile çok andırıyor Kıvanç bakalım bu akşam dizi beklenen ilgiyi görecek mi?

Edebiyat dünyasına 'Uyandıran Aşk' isimli şiir kitabı ile adım atmış olan Nermin Bezmen, bu kez Çarlık Rusyasının debdebeli yaşantısından Bolşevik ihtilali ile İstanbul'a sürüklenen hayatları anlatıyor.

1892'nin Yalta'sından St. Petersburg'un saltanat günlerine Karpatlar cephesinden ihtilalin cehennemine ve nihayet işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına, macera dolu bir yolculuk yapacaksınız. Onlarla beraber politikaların, troykaların sihirli alemini, ihtilalin acımasızlığını, parçalanmış Osmanlı İmparatorluğunun son günlerini yaşayacaksınız.

Büyük bir aşkın, harbin, ihtilalin, hasret ve hüzünlerin hikayesi ile okuyucuyu baştan sona kendine has bir tat, merak ve heyecanla sürükleyen, uzun süren araştırmaların gerçekçilikte aktarıldığı bir roman, 'Kurt Seyt ve Shura.'

Nermin Bezmen

diziyi bi saat kadar izledim şimdilik fena değil ama daha güzel birşey bekliyodum açıkçası
oyuncuları beğendim kıvanç ta çok yakışıklı gerçekten çok yakışmış rolü
şurayı oynayan kız da çok doğal hoşuma gitti
bakalım ne kadar rating alacak

Son düzenleme:

aynen katılıyorum sana kıvanç'ın bu yeni imajı gerçekten çok iyi adam ne yapsa yakışıyor ya ne diyelim allah sahibine bağışlasın:) Ayrıca dizinin en çok dikkat çeken tarafı ise izleyicilerinde en çok merak ettiği Kurt Seyit ve Şura'nın ilk öpüşme sahnesi gerçekten çok masum ve duygu yüklü bir sahneydi ben diziyi çok sevdim bundan sonra sıkı takipçisiyim herkesede tavsiye ederim. Bu arada ilk öpüşme sahnesi yayınlanmış izlemek isteyenler için adresi veriyorum arkadaşlar bu sahne için bir teşekkür yeter:)

xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
valla izlerken icim bayildi. hic boyle beklemiyordum diziyi...hic heyecan katilmamis diziye...

evet öpüşme sahnesi çok doğaldı ve hoştu
ama dizide heyecan eksik sanki biraz sıkıldım
umarım sonradan düzelir
daha ilk bölüm olduğu için kesin bi yargıya varamam
haftaya da bakıp karar vericem izleyip izlemeyeceğime

Son düzenleyen: Moderatör:
çok beğendim

izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım

inşallah hep böyle gider

çok güzel, film tadındaydı adeta.

farah çok doğal ve güzel, duru.

kıvanç zaten aşmış bu nasıl bir yakışıklılık ya!

oyunculuklarını da çok beğendim zaten beğeniyordum

kıvanç kendini çok geliştirdi zaten

Bu yılın tek sabırsızlıkla beklediğim projesiydi. tam bi hayal kırıklığı oldu Yan karakterlerin oyunculuklarını beğenmedim.
Onun dışında ne Kıvanç Kırımlı bir Tatar'a benziyordu nede Farah bi Rus'a
Açıkçası iki başrol de olmamış hadi Kıvanç bi kitlesi reytingi var diye koyulmuş ama Farah yerine yeni bir yüz olabilirdi. Muhteşem Yüzyılda öyle olmuştu mesela
Kısaca ben dizinin çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Bana göre yerli dönem dizilerinin konusu bir süre sonra tıkanıyor.
Çok umutsuz konuştum ama içimden geçenler bunlar ne yazık ki
Umuyorum yanılmış olurum çünkü Merhamet dizisi hariç izlediğim yerli dizi yok oda bitiyor zati

hiç beğenen yok mu yaw

biz ailece çok beğenerek izledik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…